reklama
Ja również w przyszłą środę [emoji6]A ja w przyszlą środę
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
mamigotka
Fanka BB :)
Niestety ja również. Nie udało się, nie tym razem. Od jutra wywoływanie poronienia farmakologiczne. Ciąża obumarła. Życzę wszystkim udanego rozwiązania, a Tobie Dreamerka wszystkiego dobrego. Jak nie teraz, to następnym razem będzie dobrze. Powodzenia!Niestety wypisuje sie z wątku. Po 1h na izbie przyjec wyladowalam w szpitalu "w trakcie poronienia". Zostaję na obserwacji. Pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamusie z fasolkami
natala95
O matko współczuję ... Co to się dzieje aż coraz bardziej sie bojęNiestety ja również. Nie udało się, nie tym razem. Od jutra wywoływanie poronienia farmakologiczne. Ciąża obumarła. Życzę wszystkim udanego rozwiązania, a Tobie Dreamerka wszystkiego dobrego. Jak nie teraz, to następnym razem będzie dobrze. Powodzenia!
Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
Bardzo Wam współczuję, wiem co przeżywacie... ale wierzę, że następnym razem się uda! Pamiętajcie, tak musiało być i to nie Wasza wina![emoji11]Niestety ja również. Nie udało się, nie tym razem. Od jutra wywoływanie poronienia farmakologiczne. Ciąża obumarła. Życzę wszystkim udanego rozwiązania, a Tobie Dreamerka wszystkiego dobrego. Jak nie teraz, to następnym razem będzie dobrze. Powodzenia!
mamigotka
Niestety takie rzeczy się zdarzają. Bardzo przykro, ale jeśli dziecko miałoby być chore, to dobrze że się to teraz stało, a nie później. Staram się być dobrej myśli i wierzyć, że jeszcze się to wszystko poukłada w najbliższym czasie.Bardzo Wam współczuję, wiem co przeżywacie... ale wierzę, że następnym razem się uda! Pamiętajcie, tak musiało być i to nie Wasza wina![emoji11]
urs
Niestety takie rzeczy się zdarzają. Bardzo przykro, ale jeśli dziecko miałoby być chore, to dobrze że się to teraz stało, a nie później. Staram się być dobrej myśli i wierzyć, że jeszcze się to wszystko poukłada w najbliższym czasie.
Dokladnie! Duze wrazy wsparcia przesylam, trzymaj sie dzielnie [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
netka.
Niestety ja również. Nie udało się, nie tym razem. Od jutra wywoływanie poronienia farmakologiczne. Ciąża obumarła. Życzę wszystkim udanego rozwiązania, a Tobie Dreamerka wszystkiego dobrego. Jak nie teraz, to następnym razem będzie dobrze. Powodzenia!
(*)
reklama