reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Sasanka14 przykro mi z powodu kuzyni:(:(:(:(:(:( no dramat :(:(:(

Ja dzis dostałam list i spotkanie z polozna jak i scan będę miec w
2 maja . bedzie to skonczony 13 tydzien ..najlepsze ze moja siostra dzien wczesniej wraca do pl ..myslalam ze wyrobie sie z tym pierwszym scanem przed jej przylotem no ale cóŻ. trzeba czekac cierpliwie . zleci haha

reklama
Niestety wypisuje sie z wątku. Po 1h na izbie przyjec wyladowalam w szpitalu "w trakcie poronienia". Zostaję na obserwacji. Pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamusie z fasolkami

Niestety wypisuje sie z wątku. Po 1h na izbie przyjec wyladowalam w szpitalu "w trakcie poronienia". Zostaję na obserwacji. Pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamusie z fasolkami
Przykro mi bardzo dochodz szybko do siebie :*

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Trzymaj sie dziewczyno, jest nam wszystkim bardzo przykro i mocno Cie sciskamy!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo mi przykro :( trzymaj sie dzielnie ;*

4c3tskjoa7ptmvui.png

reklama
Do góry