reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

witam wszystkie miłe świętujące w rodzinnej atmosferze pozdrawiam
Niestety zjazdu samopoczucia częśc dalsza. Wczorajsz USG było masakryczne. Pani ginekolog to się do krów chyba nadaje, tak mnei wymęczyła. Od rana mam różowo-brązowe plamienia, aż się poryczałam, bo boję się, czy nie wyrządziła fasolce jakiejś krzywdy. Też tak mieliście?

No to niezle. W srodku wszystko opuchniete . bardziej ukrwione a jeszcze jesli badanienie bylo gwałtowne to pewnie to od tego takze z dzidzia napewno nic sie nie stalo!
Ja mialam usg dopochwowe kiedy bylam 6dpo i mimo ze badanie nie treslo dlugo i nie motala ta glowica na lewo i prawo to jednak nienawidze tego:( ..a jeszcze teraz kiedy wszystko jest spuchniete to juz mnie na sama mysl ciarki przechodza .. Przez to odechciewa mi sie seksu:( bo zwyczajnie mnie jakby boli.. Lol
Ehh poczekamy zobaczymy

Ah tez jem od rana..... Gumka na guziku w ruchu :/
Lenistwo juz mi uszami wychodzi a to dopiero pierwszy dzien wolnego lol
Byl spacer dwukrotny bo mnie glowa od tego polegiwania na kanapie pobolewala :/
A i tak ogarnelam sobie paznokietki..zrobiłam 2 ciasto haha i czasu kupa
I jeszcze piersi dzisiaj daja w kość. Normalnie juz mnie draznia! Haha
A i zaczelam pisac pamietnik..jak tez kupilam specjalny zeszyt na przepisy ( wszystko gotowe . tylko wpisac) i sobie wiekszosc sprawdzonych przepisalam

reklama
Dziewczyny ja tez padam z przejedzenia xD ale zeby za spokojnie nie bylo w święta to tyle co z izby przyjec wrocikam z córką, zapalenie spojowek nam sie przyplatalo. Nagle jej oczko zaczelo tak strasznie ropiec ze szok :/

Nie wiem, jakie wytryczne dostaliście - ale u nas przeszło po codzinnym zakrapianiu solą fizjologiczną. 3-4 razy dziennie.

Hej hej :) mąż mi z rana zrobił dyngusa :) wczoraj powiedzieliśmy moim tesciom o ciąży i siostrze mojego męża :) zaczęło sie od propozycji drinka dla mnie i mój Emil mówi, że nie bardzo :) jego siostra na to "a to w ciąży jest, że nie może?" i potwierdził. Myślała, że ich wkrecamy na prima aprilis ;) ale ucieszyli sie wszyscy... A nawet dobrze ze tesciowa i szwagierka wiedza, bo bede chodziła do tego samego lekarza, znaja go i ogolnie w razie czego mi doradza. Dzis jedziemy w moje rodzinne strony, wiec powiemy mojej mamie :) ucieszy sie jak nie wiem, ale z drugiej strony nie da mi żyć:) bedzie teraz wydzwaniac i miec dla mnie tysiac rad, ostrzeżeń :) taki typ człowieka który lubi mieć nad wszystkim kontrolę 'z troski' ;)
I ja znowu wręcz odwrotnie - w ogole nie mialam wczoraj apetytu i malo zjadłam

Hej hej :) mąż mi z rana zrobił dyngusa :) wczoraj powiedzieliśmy moim tesciom o ciąży i siostrze mojego męża :) zaczęło sie od propozycji drinka dla mnie i mój Emil mówi, że nie bardzo :) jego siostra na to "a to w ciąży jest, że nie może?" i potwierdził. Myślała, że ich wkrecamy na prima aprilis ;) ale ucieszyli sie wszyscy... A nawet dobrze ze tesciowa i szwagierka wiedza, bo bede chodziła do tego samego lekarza, znaja go i ogolnie w razie czego mi doradza. Dzis jedziemy w moje rodzinne strony, wiec powiemy mojej mamie :) ucieszy sie jak nie wiem, ale z drugiej strony nie da mi żyć:) bedzie teraz wydzwaniac i miec dla mnie tysiac rad, ostrzeżeń :) taki typ człowieka który lubi mieć nad wszystkim kontrolę 'z troski' ;)
I ja znowu wręcz odwrotnie - w ogole nie mialam wczoraj apetytu i malo zjadłam

Ta moja mama też kontrola - to coś co ją kreci, a mnie irytuje ;-)
Fajnie, tak w Prima Aprilis powiedzieć ;D

My też powiedzieliśmy jednak wczoraj mojej mamie o ciąży na początku nie chciała uwierzyć ale później dotarło że nie klamiemy jak odmowilam winka [emoji23][emoji23]

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

My też powiedzieliśmy jednak wczoraj mojej mamie o ciąży na początku nie chciała uwierzyć ale później dotarło że nie klamiemy jak odmowilam winka [emoji23][emoji23]

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Szalone :-D Ja też mogłam poczekać do wczoraj :D Aleee wydało się szybciej :D

reklama
Witam wszystkich po nieobecność w tę Wielkanocną Niedzielę. Ja jakieś głupie przeczucia mam, strach...masakra. Do 5 o zawał się doprawię.
9 lutego miałam ostatnią @, a 17 lutego dostałam ospę...i martwi mnie to :(
Kochana głowa do góry najważniejsze nie zwariować tak jak to ja sobie mówię ale czasami jest to niemożliwe ...bedzie dobrze !!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry