mamigotka
Fanka BB :)
Dopiero w piątekTrzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze, kiedy nastepna wizyta?
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero w piątekTrzymam kciuki zeby bylo wszystko dobrze, kiedy nastepna wizyta?
Dopiero w piątek
Najwazniejsze zabys sie teraz nie stresowala :*Dopiero w piątek
Dopiero w piątek
U mnie pierwsze takie plamienie ( na papierze po wysikaniu się) pojawiło się razem z krótkotrwałym bólem gardła. Pojechalam do lekarza, niestety pojechał na narty. Następnego dnia byłam u innego. Powiedziałam o co chodzi, zrobił USG, okazało się, że jest drugi pęcherzyk. Tak mnie to zaskoczyło, że zapomniałam przypomnieć o wypisaniu leków... Lekarz nie wypisał. W ciagu następnego tygodnia miałam jeszcze że dwa takie niewielkie plamienia. Niby nic strasznego. Od pierwszego plamienia minęło ok 10 dni, jak miałam umówiona wizytę u mojego lekarza. Zrobił USG, był już tylko jeden pęcherzyk... A drugi zatrzymał się w rozwoju właśnie na etapie - pierwszego plamienia! Serduszko bilo bardzo powoli. Teraz wiem, ze malenstwo walczylo jeszcze... widzialam jak odchodzi... Przepisał Duphaston, brałam ale to i tak było za późno, gdyż po kilku dniach znowu plamienia. Szpital, USG, zarodek już bez akcji serca. Czekali na krwawienie ze skrzepami. Wypisałam się - nie chciałam tam czekać... Zaraz poleciało. W sumie łącznie ciągiem roniłam samoistnie w domu przez dwa tygodnie. Oczyscilo się, ale jak plamienia ustąpiły i krwawienie, dostałam zakażenia.. dreszcze, wymioty, gorączka, bóle całego ciała, bole glowy, mega osłabienie. Szpital, zabieg, silne antybiotyki. Wróciłam do domu i jeszcze trzeba było ogarnąć biegunkę po lekach.
Przy dziewczynkach też miałam plamienie, ale od razu lekarz dal skierowanie i do szpitala. Duphaston pomógł wtedy. Teraz może też by pomógł, gdybym przypilnowała lekarza i nie zbagatelizowala plamienie.
Więc zastanów sie.
Dopiero w piątek
Straszne eh. Zareagowalabym tak samo i szybko napewno wydobrzeje u veta. Widok napewno bylsstraszny brrPiękna pogoda u nas 9 stopni [emoji7] miałam dzisiaj przygodę , a raczej kocur. Zakleszczył się okropnie u nas w bramie wjazdowej. Miał jedna tylna nogę złamaną, a drugą rozszarpana do kości. Próbowaliśmy go wyciągnąć ale bardziej byśmy go połamali [emoji17] zwisał głowa w dół i czekał na smierć , widać było że walczył w nocy my go znaleźliśmy rano. Przednie łapy miał zdarte od szarpania drapania wiadomo. Pełno krwi wszędzie Wezwaliśmy straż pożarna. Rozcinali bramę ma szczęście udało się go uratować. Mam dwie kotki , i wiadomo po co chciał przeskoczyć [emoji853][emoji853][emoji853]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dopiero w piątek
Trzymam kciuki aby było wszystko dobrze , ja we wtorek mam pierwsza wizytę i mam stracha czy wszystko jest dobrze ... Nie mam jak na betę iść i sie troche martwięDzięki dziewczyny! Staram się być dobrej myśli.