reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
dziś wykorzystałam piękną pogodę i dzieciaki szalały na placu zabaw. Tylko że potem super obiad był i jak zległąm , to czuje się jakbym miałą pęknąć. Ale kocham takie leniwe niedziele:) szkoda, że nie ma siły ogarniać wszystkiego na święta. myślałam, by zaprosić rodziców i teściów, ale chyba nic z tego.

Dzień rzeczywiście był piękny, my w końcu odgruzowalismy balkon, pomyślimy okna i w końcu wrócił mój kochany dywan! Mam nadzieje, ze mój psiak nie zapomni ze już wyrósł z sikania w domu...;)

Czy któraś z was ma psa i dziecko? Ciekawa jestem jak to się układa, szczególnie na początku.

Ja tez sie stresuje czy wszystko ok, niby beta ok, ale poki nie zobacze to ta niepewnosc mnie zezre chyba. U mnie strach spowodowany jest tez tym, ze pierwsza córka urodzila sie z wada serca, co i tak bylo najlepsza opcja ze wszystkich jakie mi w ciazy lekarze przekazywali. Do samej decyzji o drugim dziecku musialam dojrzec. Ale musimy byc dobrej mysli i wytrzymac do naszych wizyt :)
Ja się obawiam ponieważ w styczniu 2017 urodziłam córkę przez cc mam w sumie 2 cesarki za soba i ten strach mi nie daje niemalnie funkcjonować

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Dzień rzeczywiście był piękny, my w końcu odgruzowalismy balkon, pomyślimy okna i w końcu wrócił mój kochany dywan! Mam nadzieje, ze mój psiak nie zapomni ze już wyrósł z sikania w domu...;)

Czy któraś z was ma psa i dziecko? Ciekawa jestem jak to się układa, szczególnie na początku.

Nom:)
Moja mloda miala niecale 2 lata jak kupilismy suczke maltanczyka.. Do dzis ja usypia ..mloda ja zabiera jak idzie spac..a po ok 10min jak pies do nas przychodzi to juz wiadomo ze mloda spi :)
My i chomika mamy. i szczury mielismy
Ja lubie..tak sie wychowalam

To będzie prawie dwa lata lekarze na pewno ci pomoga zajmą się Tobą niemartw się na za pas

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

To będzie prawie dwa lata lekarze na pewno ci pomoga zajmą się Tobą niemartw się na za pas

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale strach jednak jest od pierwszej do drugiej cesarki miałam 4 lata różnicy więc sie tak nie bałam jak teraz

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Cześć dziewczyny :) Mogę dołączyć? Mam na imię Marta, 27 lat. Z kalkulatora termin wychodzi na 30 listopada. To moja pierwsza ciąża. OM miałam 23 lutego, ale w tym cyklu przypuszczam, że spóźniła mi się owu. Efektem jest lekko pozytywny test w środę, beta 46 w czwartek, a dzisiaj już dwie mocne krechy. Jutro rano idę na powtórkę bety :)

Cześć dziewczyny :) Mogę dołączyć? Mam na imię Marta, 27 lat. Z kalkulatora termin wychodzi na 30 listopada. To moja pierwsza ciąża. OM miałam 23 lutego, ale w tym cyklu przypuszczam, że spóźniła mi się owu. Efektem jest lekko pozytywny test w środę, beta 46 w czwartek, a dzisiaj już dwie mocne krechy. Jutro rano idę na powtórkę bety :)
Gratulacje

reklama

Witamy:)

f2w3ugpjfzphrcwz.png

Do góry