reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ale strach jednak jest od pierwszej do drugiej cesarki miałam 4 lata różnicy więc sie tak nie bałam jak teraz

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

U mnie było 1,5 roku między pierwszym cięciem (usunięcie mięśniaka) a drugim - CC. Nikt nawet nie wspomniał, że może być problem. Teraz byłoby trzecie.

reklama
No ale sa rozne przypadki i blizna może się rozejsc ale mam nadzieję że będzie wszystko dobrze

Ja mialam cc 11.2006 a sn II.2010
W obu ciazach mialam duzo za duzo wod plodowych takze brzuszek w obu ciazach wywalalo mi strasznie szybko. W drugim w 25tyg wygladalam jak do porodu wzgledem moich kolezanek Oo takze tez czasem myslalam jak tam moja blizna..ale wszystko dobrze bylo

Wiadomo ze roznie moze byc co do rozejscia sie blizny ..mozna prawdopodobnie sprawdzic jej stan?
Aa u ciebie odstep jak na razie rok i 2miesiące
Nie martw sie kochana na zapas. Kontroluj . powinno byc dobrze:)

Cześć dziewczyny :) Mogę dołączyć? Mam na imię Marta, 27 lat. Z kalkulatora termin wychodzi na 30 listopada. To moja pierwsza ciąża. OM miałam 23 lutego, ale w tym cyklu przypuszczam, że spóźniła mi się owu. Efektem jest lekko pozytywny test w środę, beta 46 w czwartek, a dzisiaj już dwie mocne krechy. Jutro rano idę na powtórkę bety :)

Czesc Folka,

U mnie tez spozniona owulacja, w dodatku mam nieregularne okresy i tez mysle, ze beta mala, bo mimo, iz z miesiaczki mam juz prawie koniec 5 tygodnia to wyglada to wszystko na kilka dni mlodsza sprawe :)
Daj znac jak Twoja beta (u mnie w sobote bylo 75), ja tez lece jutro z samego rana :)

Dziewczyny,
Czy tylko ja tak mam, ze latam co paredziesiat minut do lazienki sprawdzac czy nie ma krwawienia? Moj maz patrzy na mnie jak na wariatke, ale mam teraz duzo wydzieliny i co chwile mi sie wydaje, ze cos sie moglo stac :/

Trzymajcie jutro kciuki za moje malenstwa ! Mam wizyte i usg. Albo wyjde szczesliwa albo zalamana...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki !!! Wszystko bedzie dobrze z Maluszkami ! :)

Witam sie z nowymi listopadowymi mamami !! Tabelka na 1 stronie rośnie w oszałamiającym tempie ! :)

Dziewczyny,
Czy tylko ja tak mam, ze latam co paredziesiat minut do lazienki sprawdzac czy nie ma krwawienia? Moj maz patrzy na mnie jak na wariatke, ale mam teraz duzo wydzieliny i co chwile mi sie wydaje, ze cos sie moglo stac :/
Mam to samo

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Trzymajcie jutro kciuki za moje malenstwa ! Mam wizyte i usg. Albo wyjde szczesliwa albo zalamana...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kciuki!
Dziewczyny,
Nie tylkoTy ;)

4c3tskjo983508q9.png

reklama
Do góry