netka.
Fanka BB :)
Faktycznie ta wiosna się kiepsko zaczyna.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SkonczonySkończony szósty? Czy 5 + 1?
Faktycznie ta wiosna się kiepsko zaczyna.
Wczoraj miałam trudny dzień w pracy, od wczoraj do teraz boli mnie głowa. Nie spałam w nocy. Zrzuciłam to na garb pracy.
Przynajmniej wypluskalam się z rana, o 4 , heh.
Na dokładkę wczoraj moje laski miały sprzeczkę. Jedna coś drugiej powiedziała, druga w ramach rewanżu uderzyla pierwsza w buzię. ( Tak tak, nie zawsze jest różowo).
Po chwili patrze na pierwszą, no opuchlizna na policzku. Zęby? Nic nie widać. Uderzenie? Za duża opuchlizna.
W nocy przyszła, opuchlizna większą, dostała przeciwbólowy. Dzisiaj dalej to samo i ja boli.
Wczoraj pierwsza myślą była swinka. No i na to wychodzi... Była szczepiona. Idziemy do lekarza.
Boje się o fasolinke.. Ten ból glowy. Kurcze. No poroniłam już przez wirusa. Boje się powtórki.Wtedy też miałam lekki ból gardła i ciąża poleciała. Dzieci przyniosly wirusa do domu. No przechodziłam świnkę, ale czy nie buszuje po organizmie... No zobaczymy po wizycie. Ech.
Skonczony
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja już jutro rano mam wizytę ciekawe czy będzie widać serducho wychodzi że jutro 6 tc
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Polepszylo ci sie samo czy masz jakis sposob na te mdlosci ?Witajcie koleżankiDługo mnie nie było a to dlatego że 3y dni byłam przykuta do łóżka miałam takie mdłości jak na najgorszym KACU mojego życia
dobrze ze mój miał akurat wolne to mi gotował i usługiwał
. Dziś z mdłościami lepiej ale za to katar i na razie lekki ból gardła i już szykuje herbatkę imbirową z cytryną żeby zabić tą wredną infekcje
Gratuluje wszystkim nowym przyszłym mamom i tym które już widziały swoje dzidziusie na usg![]()