reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Byłam w szpitalu w swoim mieście na ginekologii był jakiś idiota na dyżurze który jak przyszłam i powiedziałam o co chodzi to nawet mnie nie zbadał o USG powiedział też że nie ma mowy bo to za wcześnie nic nie będzie widać no i że w ogóle to może już w całe nie jestem w ciąży !!! Że na zachodzie do 12 tc jak poleci to poleci i nikt z tym nic nie robi tylko u nas tak się pieszczą !!! Wyszłam zapłakana .... Poszłam prywatnie pobrać betę czekam na wyniki jeszcze i szukam lekarza jakiegoś

Ale skurwiel. Napisz skarge !
A ja dziś dziewczyny mam taką ochotę na lody,że aż mnie ssie ! Nie wiem czy to już zachcianka czy tłumaczę się żeby soe usprawiedliwić z pustych kalorii [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam w szpitalu w swoim mieście na ginekologii był jakiś idiota na dyżurze który jak przyszłam i powiedziałam o co chodzi to nawet mnie nie zbadał o USG powiedział też że nie ma mowy bo to za wcześnie nic nie będzie widać no i że w ogóle to może już w całe nie jestem w ciąży !!! Że na zachodzie do 12 tc jak poleci to poleci i nikt z tym nic nie robi tylko u nas tak się pieszczą !!! Wyszłam zapłakana .... Poszłam prywatnie pobrać betę czekam na wyniki jeszcze i szukam lekarza jakiegoś
Tez kiedys mialam taka sytuacje ... gdzies maja kobiety w ciazy na poczatkach . Trzymam kciuki za Ciebie I maluszka . Sproboj dostac sie do jakiegos lekarza . Moze przepisze progesteron I bedzie dobrze.

Cześć dziewczyny :) Zaczęłam teraz 6 t.c.
Z moich obliczeń wynika, że termin porodu przypada na 16.11.2018 ;) Jest to moja pierwsza ciąża. Udało się w drugim miesiącu starań ;)

Hehe. Identycznie jak u mnie! Pierwsza ciąża, termin na 16.11 i zaczęłam w czwartek 6 tydzień ☺️ jak tam się czujesz? Kiedy masz pierwszą wizytę?

Cześć dziewczyny,
w drodze dzidzioł nr 3
Mam dwóch synów ze związku małżeńskiego (13 i 11 lat) Teraz w drodze produkt uboczny wspaniałego romansu i miłości jakiej szukałam całe życie [emoji4]Chciałabym urodzić dziewczynkę, ale wolę się nie nakręcać [emoji41]
Zdaje się, że będę tu najstarsza [emoji16] W kwietniu kończę 41 lat.
To co dla mnie zaskakujące to objawy ciążowe. Z chłopcami nic takiego nie przeżywałam.
Mdłości, brak apetytu, wstręt do kawy, bolesne sutki.
Do tego brzuch wzdęty.
Wyglądam jak w 4 miesiącu. Problemy z odgazowaniem się i regularnym wypróżnianiem.
Odczucia jak przy kolce.
Wg. moich wyliczeń powinnam mieć termin porodu ok. 14 listopada.
Wizyta u lekarza 28 marca w ramach NFZ.

Ale skurwiel. Napisz skarge !
A ja dziś dziewczyny mam taką ochotę na lody,że aż mnie ssie ! Nie wiem czy to już zachcianka czy tłumaczę się żeby soe usprawiedliwić z pustych kalorii [emoji23]

To jedz :) smacznego

ckai9jcgk2p5w1e9.png

reklama
Witam nowe mamusie i Gratuluję :)

Ja dzisiaj miete uskutecznilam na zaparcia. Pomoglo od razu. Na prawde polecam. Pół lyzeczki cukru i taka dobra ze jedna mi córka wypila hahaha

Do góry