reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Odebrałam wyniki beta 1008 a było przedwczoraj 315

Cudownie ❣️❣️❣️❣️

ckai9jcgk2p5w1e9.png

reklama
Ja właśnie zżeram Monte ;) z malymi wyrzutami sumienia ale z jaką satysfakcją:) i zaraz poprawię pomarańczką

Witam nowe mamusie i Gratuluję :)

Ja dzisiaj miete uskutecznilam na zaparcia. Pomoglo od razu. Na prawde polecam. Pół lyzeczki cukru i taka dobra ze jedna mi córka wypila hahaha
Ja miętę piję prawie codziennie :) mocną i bez cukru mi smakuje :) i właśnie mi przypomnialas że dziś jeszcze jej nie piłam )

Kurcze kupilam sobie dzisiaj cukinie na placki a maz sie uparl zeby chinszczyzne zamówić i po plackach. A taka mialam ochote na cos zielonego :p

Ewel10 czyli OM 08.02? ;)
Ja u gin już byłam ;) Bolał mnie brzuch po jednej stronie więc wolałam sprawdzić czy wszystko ok.
Ogólnie czuje się dobrze, poza tym, że bardzo bolą mnie piersi i brzuch tak ćmi, a czasem kłuje. Ale dzięki tym dolegliwościom o ciąży dowiedziałam się ok. tydzien po owulacji. Zrobiłam na odczepnego test z ciekawości, bo miałam jeden w domu. Pojawiła się jedna kreska, odłożyłam go na bok, dalej szykowałam się do pracy. Po chwili spojrzałam, a tam druga kreska... i tachykardia 150 na minutę ;)

Cześć dziewczyny,
w drodze dzidzioł nr 3
Mam dwóch synów ze związku małżeńskiego (13 i 11 lat) Teraz w drodze produkt uboczny wspaniałego romansu i miłości jakiej szukałam całe życie [emoji4]Chciałabym urodzić dziewczynkę, ale wolę się nie nakręcać [emoji41]
Zdaje się, że będę tu najstarsza [emoji16] W kwietniu kończę 41 lat.
To co dla mnie zaskakujące to objawy ciążowe. Z chłopcami nic takiego nie przeżywałam.
Mdłości, brak apetytu, wstręt do kawy, bolesne sutki.
Do tego brzuch wzdęty.
Wyglądam jak w 4 miesiącu. Problemy z odgazowaniem się i regularnym wypróżnianiem.
Odczucia jak przy kolce.
Wg. moich wyliczeń powinnam mieć termin porodu ok. 14 listopada.
Wizyta u lekarza 28 marca w ramach NFZ.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam:)))

Mam podobnie ..w toalecie jestem gosciem jesli chodzi o // he!! Czesciej brzuch wydety niz nie. Jestem głodna a patrząc na moje ulubione obiadki...mdli .odrzuca mnie..za to nie odrzuca mnie od owoców! Wlasnie zjadlam z coreczka 4 frejfruty 4 mandarynki ... Dzis mnie juz nic nie kluje ale nie czuje sie normalnie ... :! Ciagle cos w przelyku..w zoladku
Wczoraj wróciliśmy przed 24 i od razu ustawiłam sobie sms ze nie pojde do pracy...ledwo sie zwleklam z lozka o 12 A glowa chciała mi.peknac... kochana mloda zrobila mi herbatkę i przyniosła salatke..normalnie wycalowalam ! Mlody zrobil śniadanie to zjedli I do Polskiej szkoly nie poszli.
Przespalam pol dnia bo oczywiście wróciłam do lozka!
No to pieknie:)))
Zobaczymy jak sie to dalej rozwinie ...
A przelewa ci sie w brzuszku?

Balonbalons no to ladnie! Eh szkoda gadać. Mam nadzieje ze kogos znajdziesz szybciutko i ze to nic groznego !

Witam:)))

Mam podobnie ..w toalecie jestem gosciem jesli chodzi o // he!! Czesciej brzuch wydety niz nie. Jestem głodna a patrząc na moje ulubione obiadki...mdli .odrzuca mnie..za to nie odrzuca mnie od owoców! Wlasnie zjadlam z coreczka 4 frejfruty 4 mandarynki ... Dzis mnie juz nic nie kluje ale nie czuje sie normalnie ... :! Ciagle cos w przelyku..w zoladku
Wczoraj wróciliśmy przed 24 i od razu ustawiłam sobie sms ze nie pojde do pracy...ledwo sie zwleklam z lozka o 12 A glowa chciała mi.peknac... kochana mloda zrobila mi herbatkę i przyniosła salatke..normalnie wycalowalam ! Mlody zrobil śniadanie to zjedli I do Polskiej szkoly nie poszli.
Przespalam pol dnia bo oczywiście wróciłam do lozka!
No to pieknie:)))
Zobaczymy jak sie to dalej rozwinie ...
A przelewa ci sie w brzuszku?

Balonbalons no to ladnie! Eh szkoda gadać. Mam nadzieje ze kogos znajdziesz szybciutko i ze to nic groznego !

Onaonaona
Gdzie mieszasz bo widzę że do polskiej szkoły twoja pociecha chodzi

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej , ja juz od 7 nie śpię , dzieci przy niedzieli nie dały pospać :( cos mnie gardło zaczyna bolec [emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry