reklama
Balonsbalons
Fanka BB :)
Byłam w szpitalu w swoim mieście na ginekologii był jakiś idiota na dyżurze który jak przyszłam i powiedziałam o co chodzi to nawet mnie nie zbadał o USG powiedział też że nie ma mowy bo to za wcześnie nic nie będzie widać no i że w ogóle to może już w całe nie jestem w ciąży !!! Że na zachodzie do 12 tc jak poleci to poleci i nikt z tym nic nie robi tylko u nas tak się pieszczą !!! Wyszłam zapłakana .... Poszłam prywatnie pobrać betę czekam na wyniki jeszcze i szukam lekarza jakiegoś
azamamew
Zgroza, współczuje takiej znieczulicy. Przede wszystkim bądź spokojna (wiem łatwo mówić), dla dziecka, to mu nie pomaga.
Nie wiem niektórzy ludzie są bez serca. Moja bratowa urodziła w ósmym miesiącu nieżywego bratanka, a mój wujek skwitował to, że jego teściowa 4 razy poroniła zanim urodziła jego żonę i nic się nie stało. Wierzycie.
Nie wiem niektórzy ludzie są bez serca. Moja bratowa urodziła w ósmym miesiącu nieżywego bratanka, a mój wujek skwitował to, że jego teściowa 4 razy poroniła zanim urodziła jego żonę i nic się nie stało. Wierzycie.
Igorowelove
Moderatorka
Napisz na niego skarge! Wspolczuje stresu i trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze !Byłam w szpitalu w swoim mieście na ginekologii był jakiś idiota na dyżurze który jak przyszłam i powiedziałam o co chodzi to nawet mnie nie zbadał o USG powiedział też że nie ma mowy bo to za wcześnie nic nie będzie widać no i że w ogóle to może już w całe nie jestem w ciąży !!! Że na zachodzie do 12 tc jak poleci to poleci i nikt z tym nic nie robi tylko u nas tak się pieszczą !!! Wyszłam zapłakana .... Poszłam prywatnie pobrać betę czekam na wyniki jeszcze i szukam lekarza jakiegoś
piorunem
@Balonsbalons będzie dobrze, nie martw się!
Sama z siebie się dzisiaj śmiałam, bo mój Mąż nie kupił mi sera na fondue - pojechał na zakupy i miał mi tylko kupić ten ser i bagietkę, ale przeczytał że zawiera alkohol i mi nie kupił ;( i zadowolony z siebie oświadczył, że w zamian za to kupił mi ciasto, a ja nie lubię ciasta innego niż babka i nie mam pojęcia dlaczego, ale się poryczałam... chyba już mi całkiem odbiło.
Dłuży Wam się czas do wizyty czy raczej szybko leci?
Mi niby czas leci mega szybko, ale chciałabym wiedzieć czy wszystko ok. - czy bije serduszko. Liczę, że teraz zleci mi jeszcze szybciej, bo w czwartek wyjeżdżamy na narty na przedłużony weekend ze znajomymi, a następny tydzień to już przed świętami, więc będzie co robić a jeszcze w poniedziałek 26.03 idę do dentysty - mam nadzieję, że w końcu mi wyleczy mojego ząbka, bo już tyle chodzę z jednym zębem, że masakra...
Sama z siebie się dzisiaj śmiałam, bo mój Mąż nie kupił mi sera na fondue - pojechał na zakupy i miał mi tylko kupić ten ser i bagietkę, ale przeczytał że zawiera alkohol i mi nie kupił ;( i zadowolony z siebie oświadczył, że w zamian za to kupił mi ciasto, a ja nie lubię ciasta innego niż babka i nie mam pojęcia dlaczego, ale się poryczałam... chyba już mi całkiem odbiło.
Dłuży Wam się czas do wizyty czy raczej szybko leci?
Mi niby czas leci mega szybko, ale chciałabym wiedzieć czy wszystko ok. - czy bije serduszko. Liczę, że teraz zleci mi jeszcze szybciej, bo w czwartek wyjeżdżamy na narty na przedłużony weekend ze znajomymi, a następny tydzień to już przed świętami, więc będzie co robić a jeszcze w poniedziałek 26.03 idę do dentysty - mam nadzieję, że w końcu mi wyleczy mojego ząbka, bo już tyle chodzę z jednym zębem, że masakra...
Płomyk*
@Balonsbalons jestem w szoku. Tacy ludzie nie powinni byc lekarzami! A juz napewno nie powinni zajmowac sie ciezarnymi.
Trzymaj sie. Poleż i odpocznij. Bedzie dobrze. Nie może być inaczej.
Czekamy jutro na wieści :*
Trzymaj sie. Poleż i odpocznij. Bedzie dobrze. Nie może być inaczej.
Czekamy jutro na wieści :*
Ja mam termin z OM na 11.11.
Lekarz przyjmuje w poniedziałki, więc mam do wyboru:
26.03 (7 tydzien i chyba 2 dzień) albo 9.04. Zastanawiam się na kiedy się umówić. Poszłabym wcześniej, ale jeśli nie zobaczę serduszka to tylko będę się stresować. Hmmm
Na moje oko to w rozpoczętym ósmym tygodniu (7+2) serce powinno bić. Chyba, że miałaś mega późno owulację po 20dc czy dalej ja bym szła tego 26.03
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam w szpitalu w swoim mieście na ginekologii był jakiś idiota na dyżurze który jak przyszłam i powiedziałam o co chodzi to nawet mnie nie zbadał o USG powiedział też że nie ma mowy bo to za wcześnie nic nie będzie widać no i że w ogóle to może już w całe nie jestem w ciąży !!! Że na zachodzie do 12 tc jak poleci to poleci i nikt z tym nic nie robi tylko u nas tak się pieszczą !!! Wyszłam zapłakana .... Poszłam prywatnie pobrać betę czekam na wyniki jeszcze i szukam lekarza jakiegoś
Boże, jaki konował!! Powinnaś złożyć na niego skargę!
A co do plamień to się zdarzają w ciąży, nie denerwuj sie. Moze umówisz sie gdzieś na prywatna wizytę szybciej, trzymam kciuki!
Julia
Mi nawet zleciał ten czas[emoji4] tak jak mówiłam test 22.02, a wizyta 20.03.. i już we wtorek po ponad trzech tugodniach czekania doczekam sie spotkania z Bąblem [emoji6]
Nic dziwnego, że sie rozpłakałas skoro nie kupił ci co chciałaś, a kupił czego nie lubisz hehe[emoji4]
Ja potrafię rozpłakać sie na bajce Młodego jak mnie wzruszy [emoji4]
Mi nawet zleciał ten czas[emoji4] tak jak mówiłam test 22.02, a wizyta 20.03.. i już we wtorek po ponad trzech tugodniach czekania doczekam sie spotkania z Bąblem [emoji6]
Nic dziwnego, że sie rozpłakałas skoro nie kupił ci co chciałaś, a kupił czego nie lubisz hehe[emoji4]
Ja potrafię rozpłakać sie na bajce Młodego jak mnie wzruszy [emoji4]
reklama
elleth
Balons a bierzesz progesteron? Duphaston albo luteine, takie plamienia to czasem znak niedoboru progesteron.
Ja cały dzień w pizamie i w łóżku. Muli mnie masakrycznie.
Ja cały dzień w pizamie i w łóżku. Muli mnie masakrycznie.