reklama
Teoretycznie mogę i chyba tak zrobie bo za 4 dni szału nie będzie chyba... Z tego wychodzi,że owulacje miałam dużo później niż myślałam, ale co tam, ważne,że jest [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja według OM mam termin na 10.11
Spokojnie nie stresuj się na pewno na następnej wizycie zobaczysz więcej
@Dita_333 mój już wie ale mi mówi że nie bo nie mam brzucha dużego bo on mi mówi ze dzieci są w brzuchu i brzuch jest duży duży robi bam i jest dzidziuś a ja mam mały brzuch więc na razie mi nie wierzy
Ja boje sie powiedzieć jeszcze, żeby całe przedszkole nie wiedziało z całą pewnością by sie pochwalił, ze ma brata albo siostrę w brzuchu u mamy
Jusiaczek1991
Zaangażowana w BB
Byłam dziś u ginekologa. 8 tydzień. Było kilka ufff, zarodek w macicy! Jajo pełne! - super.
Maluch 4cm ale serca brak [emoji20] lekarz uspokajał, że serce powinno się pojawić do 5 centymetra, ale czasem pojawia się nawet jak dzidzia ma 7. W pon i we wtorek kazał zrobić bete i przysłać wyniki. Jak okaże się, że jest Ok to mam przyjść za dwa tygodnie. Ale chyba nie wytrzymam i w środę pójdę do innego lekarza. Może ten nie zobaczył serca, bo za słaby ma sprzęt... sama nie wiem.
Trochę się martwię [emoji20]
Jak lekarz uspokaja to trzeba mu wierzyć. Swoją drogą sprzęt mógłby mieć słabszy, ale ważne ze mówi że jest Oki[emoji6]
Możesz wkleić tego posta w link gdzie mamy wizyty z usg [emoji4]
Wizyty u ginekologa - usg
Link do: Wizyty u ginekologa - usg
@Dita_333 ja bym na pierwszej stronie to tabelki dała te linki też do usg i wyprawki, żeby było "pod ręką"
Mogę choć ogólnie one wszystkie są w podforum Listopadowe mamy ale ok
reklama
Płomyk*
Fanka BB :)
To juz pewne? Bardzo mi przykro. Jeszcze ci sie uda. Na pewno.Dziewczyny ja na razie sie z wami żegnam. Choć się mało udzifkmu alr was czytałam .. u mnie niestety przyrost bety słaby i ogólnie czekam na kolejne poronienie
Ściskam :*