reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja nie wiem, czy u tego lekarza zostanę. będę o tym myślec później. On nie pracuje w szpitalu, w ktorym chciałabym rodzic, ale mam tez watpliwości, czy chce wrócić do poprzedniej. Mam jednego kandydata, ale u niego wizyta 170 zł + 80 zł usg...

reklama
Julia
W tym tygodniu (skończonym 7, zaczętym ósmym) powinno być serduszko ;)

Elleth
Moze zostań przy tym co teraz byłaś... skoro uspokaja cię i mu ufasz?
Kurde, 170 zł plus 80zl za usg to kupa kasy :( u mnie bierze 120zl za wizytę z usg, a od stałych pacjentek -jak ja, tylko 100zl.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nie wiem, głupie to jest ale tak właśnie sie zdarza... ze ten 25ml wyjdzie, ale 10ml słabo albo wcale :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Te 10 to z tych zwykłych bezfirmowych..i wlasnie tak bywa ze firmowy droższy o czulpsci 25 bedzie czulszy jak ten najtanszy 10.
U mnie tu first response sa b. Dobre! One sa o czulosci 6! Troche kosztuja ale warto
Tak samo czule sa te clearblue digital podobno
Ale jesli testuja babki w dzien okresu tobez znaczenia jaki test jakiej czulosci..tym bardziej jesli mniej wiecej wie kiedy byla ovu

Te 10 to z tych zwykłych bezfirmowych..i wlasnie tak bywa ze firmowy droższy o czulpsci 25 bedzie czulszy jak ten najtanszy 10.
U mnie tu first response sa b. Dobre! One sa o czulosci 6! Troche kosztuja ale warto
Ale jesli testuja babki w dzien okresu tobez znaczenia jaki test jakiej czulosci..tym bardziej jesli mniej wiecej wie kiedy byla ovu

Ale w sumie obydwa były mniej więcej w tej samej cenie ;p ja kupiłam dlatego bobotest bo to był jedyny jaki kojarzyłam ;p

reklama
Ale Wy dużo piszecie, ciężko Was dogonić, co przeczytałam coś w pracy to za chwile znów tyle wiadomości :-) :)
Ja robiłam pierwsze 2 testy 4 i 3 dni przed spodziewana miesiączka, jakieś zwykle tanie o czułości 25 i obydwa pokazywały jasną kreseczke ale przez to ze były tanie to myślałam że może jest z nimi coś nie tak i zrobiłam właśnie ten cyfrowy z clearblue, który pokazuje dodatkowo ile tygodni od zaplodniania minęło, no i wyszła ciaza :)

Dziewczyny macie już mdłości?
Szczerze to myślałam, że będę do toalety biegać jak na filmach na samym początku ale na szczęście nie musze, dziś rano pierwszy raz jakos tak mnie mdliło ale nie na tyle żebym nie mogła zjeść śniadania :)

Do góry