reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dita kazał być dobrej myśli, bo coś jest na rzeczy, on taki racjonalny jest, ale lubię go, bo wszytsko tłumaczy, pokazuje. Mam jeszcze jakąś torbielkę na ciałku żółtym, ale to powiedział, że to się zdarza i żeby tym się nie martwić. Więc on ani nie dawał przesadnej nadziei, ale też nie negował. Tak pośrodku. Ale i tak nie wiem, czy zostanę u niego, jak się wszystko potwierdzi. Na razie mam mętlik w głowie i milion myśli na sekundę.

reklama
632A90E4-46C1-4A53-8119-C80972D0D5BC.jpeg
6F14E611-B48B-44C0-B01A-2FBF888F4A55.jpeg
Paczcie jakievwiarygodne są testy ;)
24 dc beta z krwi dodatnia
24-6 dc testy superczułe z bobotest negatywne
28 dc test superczuły bobotest zdjęcie pierwsze
28 dc zwykły test z domowelaboratorium zdjęcie drugie (ta sama próbka moczu co w teście z pierwszego zdjęcia - wcale nie z pierwszego moczu)
Wydaje mi się, że inny test niż bobotest wyszedłby szybciej, bo kreska z drugiego jest chyba całkiem całkiem ;p

Załączniki

• 632A90E4-46C1-4A53-8119-C80972D0D5BC.jpeg
    632A90E4-46C1-4A53-8119-C80972D0D5BC.jpeg
    26,7 KB · Wyświetleń: 381
  • 6F14E611-B48B-44C0-B01A-2FBF888F4A55.jpeg
    6F14E611-B48B-44C0-B01A-2FBF888F4A55.jpeg
    29,9 KB · Wyświetleń: 381
Elleth, bo 3 USG na NFZ sa obowiazkiem, a lekarz moze chyba robic ile chce. Nie wiem czy sie z tego rozliczaja czy jak, ale ja mialam w pierwszej ciazy robione co druga wizyte ;) Bo poprostu chcial zobaczyc czy jest ok i uspokoic moje nerwy ;) duzo moich kolezanek mowi, ze mialy wiecej razy USG niz te 3 obowiazkowe :)

Ja mojego lekarza bardzo lubie, zawsze wszystko tlumaczy, pyta czy rozumiem co mowi, czy mam ogolnie jakies pytania itd no i zawsze uspakaja, jak bylam tydzien temu, to chyba widzial moj stres, bo cztery razy mi powtarzal, ze bardzo czesto przy nieregularnych cyklach pacjentki przychodza za wczesnie i ze to bardzo dobrze, bo tak naprawde tylko na poczatku jest w stanie ustalic takim pacjentkom prawidlowy termin porodu :)

Igorwelove

Tak jak mówisz, te 3usg ba NFZ to obowiązkowe, a reszta od lekarza zależy :) ja chodziłam prywatnie to co 3tygodnie podglądałam Młodego :)
A mieć zaufanie do własnego lekarza to podstawa :)

Julia
Jeśli chodzi o bobo testy to wbrew pozorom najczulszy jest ten żółty bobo test:)mi wyszedł po południu 10dpo;)
A kreska na tym twoim drugim teście już piękna :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Igorwelove

Tak jak mówisz, te 3usg ba NFZ to obowiązkowe, a reszta od lekarza zależy :) ja chodziłam prywatnie to co 3tygodnie podglądałam Młodego :)
A mieć zaufanie do własnego lekarza to podstawa :)

Julia
Jeśli chodzi o bobo testy to wbrew pozorom najczulszy jest ten żółty bobo test:)mi wyszedł po południu 10dpo;)
A kreska na tym twoim drugim teście już piękna :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

To po co robią jakieś superczułe jak są gorsze niż zwykle ;p już nigdy go nie kupie - zrobiłam, bo po prostu kupiłam 3 takie same, a dzisiaj wracając z pracy kupiłam ten drugi.

To po co robią jakieś superczułe jak są gorsze niż zwykle ;p już nigdy go nie kupie - zrobiłam, bo po prostu kupiłam 3 takie same, a dzisiaj wracając z pracy kupiłam ten drugi.

Nie wiem, głupie to jest ale tak właśnie sie zdarza... ze ten 25ml wyjdzie, ale 10ml słabo albo wcale :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem, głupie to jest ale tak właśnie sie zdarza... ze ten 25ml wyjdzie, ale 10ml słabo albo wcale :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Głupia jestem, bo dałam się nabrać ;p jeśli jeszcze kiedyś będę robić testy to tylko zwykle, albo betę ;p

Umówiłam się dzisiaj do ginekolog na 30.03 ;) wg moich obliczeń będzie to 7 tydzień i 3 dzień, więc mam nadzieję że już będzie coś widać ;)

reklama
Do góry