reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Mi w sumie nc nie doskwiera ;) jakieś drobne mdłości, ale to chwilkę i myślę, że raczej z głodu... piersi mnie trochę bolą - raz mocniej raz słabiej, ale zdążały mi się to czasem przed okresem. Generalnie czuję się nadzwyczaj dobrze i mam nadzeję, że tak zostanie ;)

reklama
Dziewczynki moja beta 285.9 sprawdzałam to przyrost jest w normie. Ogólnie troche pobolewa mnie brzuch a poza tym nic . Tylko teraz muszę się umówić do ginekologa. Czy planujecie iść od razu na zwolnienie czy będziecie pracować?

Dziewczynki moja beta 285.9 sprawdzałam to przyrost jest w normie. Ogólnie troche pobolewa mnie brzuch a poza tym nic . Tylko teraz muszę się umówić do ginekologa. Czy planujecie iść od razu na zwolnienie czy będziecie pracować?
Ja nie pracuje :)
W pierwszej ciazy poszlam na l4 w 23 tygodniu, pracowalam jako barman-kelner. Ciezko juz mi bylo latac miedzy stolikami [emoji14]

Ładna beta ;)
Ja pracowałam praktycznie do porodu, praca za biurkiem z fajnymi ludźmi. Ciąża bezproblemowa. Ale teraz myślę, ze pójdę wcześniej... pobędę z Młodym trochę przed porodem. Moze we wrześniu... Zobaczę;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Woooo dziewczyny nie wiem czy nadążę z postami, które naskrobałyście. Jestem po wizycie u gin. Zarodek jest i jest w macicy ma niecałe 4mm. Rozpoczynam 5 tydzień. The_flower my to dużo wspólnego mamy bo też wg @ mam termin na 3.11. A moja córa urodziła się 23.12 Najgorsze jest to że straszny kaszel mnie męczy Nic nie pomaga z domowych sposobów a już brzuch mnie boli od tego kaszlu. Mam nadzieję, że zarodkowi nie zaszkodzę.

Ładna beta. Ja bym chciała pracować do czerwca. W wakacje to i tak wolne, a od września chyba nie będę szła. Tym bardziej, że małe dzieci to dużo zarazkow.

Ja to chyba bym chciała jak najszybciej pracując w szkole właśnie też mam do czynienia z dużą ilością zarazków. Ale zobaczymy narazie muszę się umówić do ginekologa . Dziś boli mnie brzuch jak na okres czy to normalne?

reklama
Też jestem n-lką. Mam teraz 3 klasę :) Trzymam kciuki za wysoką betę.

Byłam dziś u gina. Trochę mnie sprowadził do parteru, że właściwie nic pewnego. Tzn. na usg widać, że coś się dzieje (byłam na nfz, nie było problemu z usg i następne mogłaby mieć po 19 marca, więc to mit, że na nfz tylko 3 usg). Ale wiedziałam, że tak będzie, byłam się dopytać o leki.
Ja tez z wykształcenia jestem nauczycielką i po powrocie do Polski zamierzam pracować w zawodzie :)

Ładna beta ;)
Ja pracowałam praktycznie do porodu, praca za biurkiem z fajnymi ludźmi. Ciąża bezproblemowa. Ale teraz myślę, ze pójdę wcześniej... pobędę z Młodym trochę przed porodem. Moze we wrześniu... Zobaczę;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie Dziewczyny, jak możecie to korzystacie z L4, odpoczniecie przed porodem bo później będzie ciężko o trochę wolnego :) w UK lekarze nie dają zwolnienia tak chetnie jak w Polsce, musi być ku temu poważniejszy powód a i pieniążków tez jest mało (u mnie by to wyszło jakieś 25% mojej wypłaty) dlatego kobiety pracują jak najdłużej.

Do góry