reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Mi w sumie nc nie doskwiera ;) jakieś drobne mdłości, ale to chwilkę i myślę, że raczej z głodu... piersi mnie trochę bolą - raz mocniej raz słabiej, ale zdążały mi się to czasem przed okresem. Generalnie czuję się nadzwyczaj dobrze i mam nadzeję, że tak zostanie ;)

reklama
Dziewczynki moja beta 285.9 sprawdzałam to przyrost jest w normie. Ogólnie troche pobolewa mnie brzuch a poza tym nic . Tylko teraz muszę się umówić do ginekologa. Czy planujecie iść od razu na zwolnienie czy będziecie pracować?

Dziewczynki moja beta 285.9 sprawdzałam to przyrost jest w normie. Ogólnie troche pobolewa mnie brzuch a poza tym nic . Tylko teraz muszę się umówić do ginekologa. Czy planujecie iść od razu na zwolnienie czy będziecie pracować?
Ja nie pracuje :)
W pierwszej ciazy poszlam na l4 w 23 tygodniu, pracowalam jako barman-kelner. Ciezko juz mi bylo latac miedzy stolikami [emoji14]

Ładna beta ;)
Ja pracowałam praktycznie do porodu, praca za biurkiem z fajnymi ludźmi. Ciąża bezproblemowa. Ale teraz myślę, ze pójdę wcześniej... pobędę z Młodym trochę przed porodem. Moze we wrześniu... Zobaczę;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Woooo dziewczyny nie wiem czy nadążę z postami, które naskrobałyście. Jestem po wizycie u gin. Zarodek jest i jest w macicy ma niecałe 4mm. Rozpoczynam 5 tydzień. The_flower my to dużo wspólnego mamy bo też wg @ mam termin na 3.11. A moja córa urodziła się 23.12 Najgorsze jest to że straszny kaszel mnie męczy Nic nie pomaga z domowych sposobów a już brzuch mnie boli od tego kaszlu. Mam nadzieję, że zarodkowi nie zaszkodzę.

Ładna beta. Ja bym chciała pracować do czerwca. W wakacje to i tak wolne, a od września chyba nie będę szła. Tym bardziej, że małe dzieci to dużo zarazkow.

Ja to chyba bym chciała jak najszybciej pracując w szkole właśnie też mam do czynienia z dużą ilością zarazków. Ale zobaczymy narazie muszę się umówić do ginekologa . Dziś boli mnie brzuch jak na okres czy to normalne?

reklama
Też jestem n-lką. Mam teraz 3 klasę :) Trzymam kciuki za wysoką betę.

Byłam dziś u gina. Trochę mnie sprowadził do parteru, że właściwie nic pewnego. Tzn. na usg widać, że coś się dzieje (byłam na nfz, nie było problemu z usg i następne mogłaby mieć po 19 marca, więc to mit, że na nfz tylko 3 usg). Ale wiedziałam, że tak będzie, byłam się dopytać o leki.
Ja tez z wykształcenia jestem nauczycielką i po powrocie do Polski zamierzam pracować w zawodzie :)

Ładna beta ;)
Ja pracowałam praktycznie do porodu, praca za biurkiem z fajnymi ludźmi. Ciąża bezproblemowa. Ale teraz myślę, ze pójdę wcześniej... pobędę z Młodym trochę przed porodem. Moze we wrześniu... Zobaczę;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pewnie Dziewczyny, jak możecie to korzystacie z L4, odpoczniecie przed porodem bo później będzie ciężko o trochę wolnego :) w UK lekarze nie dają zwolnienia tak chetnie jak w Polsce, musi być ku temu poważniejszy powód a i pieniążków tez jest mało (u mnie by to wyszło jakieś 25% mojej wypłaty) dlatego kobiety pracują jak najdłużej.

Do góry