reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie zaś odwrotna sytuacja przyszła teściowa to Szalona kobitka i kąpanie dzieci itd to nie dla niej bo uważa że już jest za stara ona swoje dzieci przewijała karmiła itd i od tego dziecko ma matkę :-D Owszem pomagała siostrze mojego narzeczonego i robiła te rzeczy ale tak z dystansem myślę ze po prostu ze strachu bo dawno temu miała kontakt z małymi dziećmi i dopiero teraz jak jej wnuczka ma 3y lata to dopiero jej to pasuje bo nie trzeba aż tak się urobić bo już odrośnięte i samo się ze sobą zabawi:laugh2: Ja na szczęście mam swoją mamę która z dziećmi ma do czynienia niemalże codziennie bo jest położną i zawsze jej się mogę poradzić jeśli bym miała z czymś problem. A ona uwielbia dzieci i jest baaaardzo chętna do pilnowania itd bo uważa że ją to odmładza:-) :) ma troje wnucząt zresztą dwoje z ubiegłego roku ze stycznia i września i 5letnią wnuczkę i jak trzeba by było to i by się trójką na raz zajęła :happy2: i nikomu się nie wtrąca w wychowanie czasem coś podpowie ale nie nachalnie.

Taka teściowa czy mama to skarb :tak::)

reklama
I jak sprawa z @? Kiedy testujesz? jakieś objawy? :)
Dziekuje ze pytasz :) dzis 25 dc, powinnam dostac kolo czwartku, na razie cycki bola, jajniki i podbrzusze rowniez i to mocno, ale staram sie nakrecac, @ daje takie same oznaki.

Chciałam siknac dzisiaj ale paczka poszla do innego oddzialu poczty niz zamowilam, i dopiero po poludniu maz przywiezie testy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jeśli chodzi o zaufanych ludzi to ja mam tylko jedną przyjaciółkę i tyle mi wystarczy jedna ale konkretna :-) :) i oczywiście mojego który jest oprócz tego że moim partnerem to również przyjacielem w jednym;-) ;)

Najsmieszniejsze jest to dziewczyny ze moj maz dosc dlugo z nia pracowal
Stad ja znam:) i ostrzegal ze za bardzo lubi sie wtracac i wyolbrzymiac..kazał nie sluchac ale pracujemy razem...wrrr
Gdyby nie te wygadywane glupoty to nie jest zla osoba ale ja np. Jestem taka w kazdym staram sie znalezc cos dobrego i na wiele przymykam oko zamiast za wczasu sie odezwac. Wlasnie przymykam oko a potem problem narasta No.coz .trzeba to zmienic.za duzo sobie pozwolila co do Mnie

Hej dziewczyny ale żeście naprodukowały! Co do zmęczenia to też ostatnio u mnie z tym pod górkę. Wczoraj położyłam się po południu i chciałam poczytać książkę ale zasnęłam nad nią :/ Dziś od o 6.30 na nogach,dzieciaki wyszukiwać i parę spraw na mieście załatwić. W domu byłam ok 12. Mały poszedł spać bo w wózku spał tylko może z pół godziny. Ogarnęłam mieszkanie,wypiłam (ciepła) kawę i muszę pranie rozwiesić i kolejne wstawić. U nas słoneczko świeci i 11 stopni,aż chce się żyć! Ale i tak najchętniej bym się położyła :D no ale samo się nie zrobi! Tydzień bez auta już! Dziś mąż zadzwonił,że jutro do odbioru a miało już być w zeszłym tygodniu! W środę mam gimnastyke po 2 tyg przerwy i jak do tego czasu auta nie będzie to się wścieknie chyba!

Witam się z rana z herbatką w pracy:)
Jak dzionek?

Prawnikolszytn
Podaj proszę imię, wiek i datę porodu :rolleyes:

Aha, proszę, która chce może sobie sprawdzić pleć dziecka, którego już ma czy ewentualnie będzie mieć :) mi tu niby Młody się zgadza, czekam, aż ktoś napisze, że się nie zgadza :)
Podaje się datę urodzenia i datę poczęcia (owulacji - mniej więcej ) :rofl:

Link do: Chinese Gender Predictor

U mnie się zgadza :) I teraz też wychodzi córka ;)

hej ja od 8 w pracy 3 godz zajęć z 1 klasą i padam na twarz a jeszcze 4 godziny w świelicy zrobiłam betę wynik będzie po 16

Też jestem n-lką. Mam teraz 3 klasę :) Trzymam kciuki za wysoką betę.

Byłam dziś u gina. Trochę mnie sprowadził do parteru, że właściwie nic pewnego. Tzn. na usg widać, że coś się dzieje (byłam na nfz, nie było problemu z usg i następne mogłaby mieć po 19 marca, więc to mit, że na nfz tylko 3 usg). Ale wiedziałam, że tak będzie, byłam się dopytać o leki.

Haha...a mi wyszło,że Julia miała być chłopcem a Leon dziewczynką. Jedyne co dobrze wyszło to,że Szymek chłopiec. A teraz pokazuje,że dziewczynka. Na co wszyscy liczą. I ja po cichu też :)

Elleth
Wiesz,lekarz nigdy nie da gwarancji, ze jest już wszystko ok i tak będzie ... a swoją drogą to i tak nie wykazał się empatia :( mi mój lekarz jak byłam w piątym tygodniu u niego w 1.ciazy to powiedział, ze widzi pęcherzyk, serduszka jeszcze nie ma bo za wcześnie. I jak wychodziłam to chyba miałam coś na twarzy albo po prostu taki jest, bo powiedział jeszcze do mnie- Ale na ten etap jest wszystko w porządku, proszę sie nie martwić :) dlatego go lubię :)

Veronica
To zajęcia miałaś :)

Karolina
Ja tez wierze, że w każdym człowieku jest dobroć ...No ale nie wolno pozwolić tak sie traktować :( przegina babka.... brrrr

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Haha...a mi wyszło,że Julia miała być chłopcem a Leon dziewczynką. Jedyne co dobrze wyszło to,że Szymek chłopiec. A teraz pokazuje,że dziewczynka. Na co wszyscy liczą. I ja po cichu też :)

A wpisywałas datę poczęcia a nie okresu? I wiek jaki miałaś w chwili poczęcia a nie rocznikowy?
W takim razie szybko sie doczekałam, kiedy sie komuś nie zgadza haha:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry