reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie zaś odwrotna sytuacja przyszła teściowa to Szalona kobitka i kąpanie dzieci itd to nie dla niej bo uważa że już jest za stara ona swoje dzieci przewijała karmiła itd i od tego dziecko ma matkę :-D Owszem pomagała siostrze mojego narzeczonego i robiła te rzeczy ale tak z dystansem myślę ze po prostu ze strachu bo dawno temu miała kontakt z małymi dziećmi i dopiero teraz jak jej wnuczka ma 3y lata to dopiero jej to pasuje bo nie trzeba aż tak się urobić bo już odrośnięte i samo się ze sobą zabawi:laugh2: Ja na szczęście mam swoją mamę która z dziećmi ma do czynienia niemalże codziennie bo jest położną i zawsze jej się mogę poradzić jeśli bym miała z czymś problem. A ona uwielbia dzieci i jest baaaardzo chętna do pilnowania itd bo uważa że ją to odmładza:-) :) ma troje wnucząt zresztą dwoje z ubiegłego roku ze stycznia i września i 5letnią wnuczkę i jak trzeba by było to i by się trójką na raz zajęła :happy2: i nikomu się nie wtrąca w wychowanie czasem coś podpowie ale nie nachalnie.

Taka teściowa czy mama to skarb :tak::)

reklama
I jak sprawa z @? Kiedy testujesz? jakieś objawy? :)
Dziekuje ze pytasz :) dzis 25 dc, powinnam dostac kolo czwartku, na razie cycki bola, jajniki i podbrzusze rowniez i to mocno, ale staram sie nakrecac, @ daje takie same oznaki.

Chciałam siknac dzisiaj ale paczka poszla do innego oddzialu poczty niz zamowilam, i dopiero po poludniu maz przywiezie testy :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jeśli chodzi o zaufanych ludzi to ja mam tylko jedną przyjaciółkę i tyle mi wystarczy jedna ale konkretna :-) :) i oczywiście mojego który jest oprócz tego że moim partnerem to również przyjacielem w jednym;-) ;)

Najsmieszniejsze jest to dziewczyny ze moj maz dosc dlugo z nia pracowal
Stad ja znam:) i ostrzegal ze za bardzo lubi sie wtracac i wyolbrzymiac..kazał nie sluchac ale pracujemy razem...wrrr
Gdyby nie te wygadywane glupoty to nie jest zla osoba ale ja np. Jestem taka w kazdym staram sie znalezc cos dobrego i na wiele przymykam oko zamiast za wczasu sie odezwac. Wlasnie przymykam oko a potem problem narasta No.coz .trzeba to zmienic.za duzo sobie pozwolila co do Mnie

Hej dziewczyny ale żeście naprodukowały! Co do zmęczenia to też ostatnio u mnie z tym pod górkę. Wczoraj położyłam się po południu i chciałam poczytać książkę ale zasnęłam nad nią :/ Dziś od o 6.30 na nogach,dzieciaki wyszukiwać i parę spraw na mieście załatwić. W domu byłam ok 12. Mały poszedł spać bo w wózku spał tylko może z pół godziny. Ogarnęłam mieszkanie,wypiłam (ciepła) kawę i muszę pranie rozwiesić i kolejne wstawić. U nas słoneczko świeci i 11 stopni,aż chce się żyć! Ale i tak najchętniej bym się położyła :D no ale samo się nie zrobi! Tydzień bez auta już! Dziś mąż zadzwonił,że jutro do odbioru a miało już być w zeszłym tygodniu! W środę mam gimnastyke po 2 tyg przerwy i jak do tego czasu auta nie będzie to się wścieknie chyba!

Witam się z rana z herbatką w pracy:)
Jak dzionek?

Prawnikolszytn
Podaj proszę imię, wiek i datę porodu :rolleyes:

Aha, proszę, która chce może sobie sprawdzić pleć dziecka, którego już ma czy ewentualnie będzie mieć :) mi tu niby Młody się zgadza, czekam, aż ktoś napisze, że się nie zgadza :)
Podaje się datę urodzenia i datę poczęcia (owulacji - mniej więcej ) :rofl:

Link do: Chinese Gender Predictor

U mnie się zgadza :) I teraz też wychodzi córka ;)

hej ja od 8 w pracy 3 godz zajęć z 1 klasą i padam na twarz a jeszcze 4 godziny w świelicy zrobiłam betę wynik będzie po 16

Też jestem n-lką. Mam teraz 3 klasę :) Trzymam kciuki za wysoką betę.

Byłam dziś u gina. Trochę mnie sprowadził do parteru, że właściwie nic pewnego. Tzn. na usg widać, że coś się dzieje (byłam na nfz, nie było problemu z usg i następne mogłaby mieć po 19 marca, więc to mit, że na nfz tylko 3 usg). Ale wiedziałam, że tak będzie, byłam się dopytać o leki.

Haha...a mi wyszło,że Julia miała być chłopcem a Leon dziewczynką. Jedyne co dobrze wyszło to,że Szymek chłopiec. A teraz pokazuje,że dziewczynka. Na co wszyscy liczą. I ja po cichu też :)

Elleth
Wiesz,lekarz nigdy nie da gwarancji, ze jest już wszystko ok i tak będzie ... a swoją drogą to i tak nie wykazał się empatia :( mi mój lekarz jak byłam w piątym tygodniu u niego w 1.ciazy to powiedział, ze widzi pęcherzyk, serduszka jeszcze nie ma bo za wcześnie. I jak wychodziłam to chyba miałam coś na twarzy albo po prostu taki jest, bo powiedział jeszcze do mnie- Ale na ten etap jest wszystko w porządku, proszę sie nie martwić :) dlatego go lubię :)

Veronica
To zajęcia miałaś :)

Karolina
Ja tez wierze, że w każdym człowieku jest dobroć ...No ale nie wolno pozwolić tak sie traktować :( przegina babka.... brrrr

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Haha...a mi wyszło,że Julia miała być chłopcem a Leon dziewczynką. Jedyne co dobrze wyszło to,że Szymek chłopiec. A teraz pokazuje,że dziewczynka. Na co wszyscy liczą. I ja po cichu też :)

A wpisywałas datę poczęcia a nie okresu? I wiek jaki miałaś w chwili poczęcia a nie rocznikowy?
W takim razie szybko sie doczekałam, kiedy sie komuś nie zgadza haha:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry