Tak Dita kochana. Ostatnio wyjechala do Mnie w pracy ni stad ze ja nieszczesliwa jestem .oO to ja jej mówię ze zle Mnie odbiera.. To ona do mnie..bo widze jaka oschla jestes co do swojego Meza ..Oo ....a ja patrze na Nia i nie dowierzam!!!!! My nie spedzamy z nia czasu razem to skad ona to wytrzasnela????? Wrecz znajomi nasi mieli Nas dosc bo ze za bardzo sie do siebie lepimy a ona mi takie cos...a sama... Maz jej na kanapie spi caly czas!!!! Mielismy kryzys 2 lata temu ale przetrwalosmy i uwazamy ze Nasz zwiazek nabral na sile bardziej niż nigdy przed tem a Ona wxiaz wyciaga staee dzieje
Teksty..bp ja nerwowa..(ona nie jest) ..bo ja ciagle kiedyyssz tam gdzie 2 grile w zyciu razem spedzilismy wydzieralam sie ciagle na swojego haha tak wiecie..bez powodu..
Ostatnio ciagle mnie pouczala i miarka sie przdbrala .. Powiedzialam co mysle.. Z wlasnymi dziecmi sovie nie radzi a krytykuje moje metody gdzie moj syn ma b. Dobre wyniki w szkole np. Eh
Przerywa w zdaniu... W rozmowie.. Nie daje dokonczyc to zachowalam sie podobnie jak i szefowa juz raz nawet krzyknela zeby dala jej dokonczyc hee
ale zamiast nasladowac najlepiej zwrócić komus uwage bo potem odwrCaja kota ogonem..zapamietajcie
A dzis czepla sie mojej jazdy autem gdzie ona jezdzi jedna trasa.ja jezdze bardzo duzo i wszedzie..nie boje sie duzych miast!.a ona sama granicy miasta nie przekroczy!....a raz jak z nia jechalam by pokazac jej skrot! to zauwazylam ze nie patrzy na znaki..podjechala do ronda i patrzy nie w tym koerunku co trzeba!!! Delikatnie jej tylko pomoglam bo rozumiem ze mogla sie stresowac ...no ale jen to latwo poczuac kogos wychodzi..w tej kwestii sie juz miarka przebrala!!!
Moze mi hormony buzuja ehh
Zranila mnie juz za duzo razy
Za.duzo razy wtykala nos i szukala problemu tam gdzie go nie ma
Tacy ludzie sa meczaxy
Prosilam ja tylko zeby tych glupot nie powtarzala bo myslec to niech mysli co chce..czuje sie jakbym po tylu latach jej nie znala
Dita mam przyjaciolke i dobra 2 dobre znajome
..ciezko trafic na kogos kto potrafi wesprzec nizli krytykowac ..co jest najlatwiejsze
A i krysyz mielismy 3.5 roku temu dokladnie
Przepraszam ze zasmiecilam forum piszac nie na temat