Tak myślałam, że o te leki chodzi, u nas w pracy wszyscy chorzy, wiec tez musze się w nie zaopatrzyć w aptece internetowej a powiedzcie Dziewczyny czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?Wyspamowalo mi posta miało być PRE.NALEN bez tej kropki w srodku
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Tak,nawet w nocy Na wieczor nie umiem usnac i budze sie w nocy 2-3 razy na siku i tez mam problem z usypianiem :/ A o 6.30 wlacza sie budzik w dupce mojego syna i nie ma zmiluj :/Nawet w nocy?
To współczuję ja przykładam głowę do poduszki, chwile o czymś pomyślę i już śpię
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore mama dha, juz z kwasem foliowym w skladzie. W pierwszej ciazy tez bralam teTak myślałam, że o te leki chodzi, u nas w pracy wszyscy chorzy, wiec tez musze się w nie zaopatrzyć w aptece internetowej a powiedzcie Dziewczyny czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?
Tak,nawet w nocy Na wieczor nie umiem usnac i budze sie w nocy 2-3 razy na siku i tez mam problem z usypianiem :/ A o 6.30 wlacza sie budzik w dupce mojego syna i nie ma zmiluj :/
Ja biore mama dha, juz z kwasem foliowym w skladzie. W pierwszej ciazy tez bralam te
To naprawdę współczuje... zawsze tak miałaś czy teraz w ciąży? Mój Młody to spi do 7 ja do pracy wstaje po 6, ale naprawdę ostatnio jak zabita śpię
A ten kwas dha to chyba w Femibion 2 jest od 13 tygodnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elleth
Fanka BB :)
Ja na razie biorę tylko kwas. Też nie mogę się doczekać zakupów. Chociaż sporo rzeczy mam po córce. Ubranek, zabawek, łóżeczko.
Mirakulum
Fanka BB :)
Korzystaj poki mozesz hihihiA ja rzeczy dla dziecka na pewno będę kupować stacjonarnie, uwielbiam oglądać małe ciuszki i już nie mogę sje doczekać pierwszych zakupów
Oj ja też jestem bardzo senna teraz, chodzę do pracy na 7 a o 11 juz najchętniej robiłabym sobie drzemke i po pracy kolo 16 i tak się kładę na godzinę a wieczorem już o 21 zasypiam
Co do ciuszkow tez lubie stacjonarnie choc internetowo kupuje duzo alemozenie ciuchow bo lubie przymierzyc.dotknac..a dla bobasow bo wszystkie przeceny beda MOJE! Haha..a tutaj dostane cudenka za fajne cenki.. Pozatym juz dawno nie mam nic po dzieciach ale to za wczasu jeszcze o tym myslec
2 lata temu nakupowalam 2 worki ciuchow mojemu bratu dla jego synka na za wczas gdzie za ta jakos musieliby duzo wiecej w Pl zaplacic
Pozattm musimy wlasnie w tym roku jeszcze zrobic corce duza szafe rozsuwana by miec wszystko pieknie ladnie poukladane bo teraz to ma za mala szafe eh i ci jej cos ukladam..tu mi wypada i mnie wrrrrr trzesie he
Tak myślałam, że o te leki chodzi, u nas w pracy wszyscy chorzy, wiec tez musze się w nie zaopatrzyć w aptece internetowej a powiedzcie Dziewczyny czy bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego?
Ja biore falvit
Wlasnie zrobie zakupki w aptece intenetowej i siostra mi przywiezie..o niebo taniej..po co przeplacac nie takze Dita rozumiem Cie
Karolina
To moze te dwa worki ciuszków wrócą do ciebie od brata
Ja nie mam żadnych przeczuć co do płci.. w pierwszej od razu wiedziałam, ze synek. Na usg w ogole nie byłam zdziwiona tylko powiedziałam ginekologowi, że tak myślałam a teraz nie wiem.. na początku myślałam, że córka ale teraz stawiam na chłopca. Młody chce brata, myślę że mieliby pózniej swoje męskie sprawy jako dorośli a jakby była córeczka to cóż, tez fajnie oby zdrowe!!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To moze te dwa worki ciuszków wrócą do ciebie od brata
Ja nie mam żadnych przeczuć co do płci.. w pierwszej od razu wiedziałam, ze synek. Na usg w ogole nie byłam zdziwiona tylko powiedziałam ginekologowi, że tak myślałam a teraz nie wiem.. na początku myślałam, że córka ale teraz stawiam na chłopca. Młody chce brata, myślę że mieliby pózniej swoje męskie sprawy jako dorośli a jakby była córeczka to cóż, tez fajnie oby zdrowe!!!!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Dita,
Ogolnie mam problem z zasypianiem :/ z tym ze wczesniej nie budzilam sie w nocy, chyba ze do malego, ale od razu usypialam
Teraz mam przeczucie, ze corka, jednak w mojej rodzinie wszystkie moje kuzynki i siostra rodza tylko synow, wiec mysle, ze to jakos powiazane z genetyka i pewnie bedzie drugi syn.. ale szczerze? Bez roznicy mi to
Ogolnie mam problem z zasypianiem :/ z tym ze wczesniej nie budzilam sie w nocy, chyba ze do malego, ale od razu usypialam
W pierwszej ciazy, od momentu jak sie dowiedzialam, to czulam, ze bedzie chlopak. Do brzucha mowilam w formie meskiej i nie majac potwierdzenia plci mowilam wszystkim, ze bedzie synCiekawa jestem czy Wy Kobietki tez macie jakieś przeczucia co do płci? Ja mam, że będzie chłopiec, oczywiście to dla mnie bez różnicy, tak samo będę się cieszyła z synka jak i z córeczki ale jakoś tak czuję, że będzie synuś
Teraz mam przeczucie, ze corka, jednak w mojej rodzinie wszystkie moje kuzynki i siostra rodza tylko synow, wiec mysle, ze to jakos powiazane z genetyka i pewnie bedzie drugi syn.. ale szczerze? Bez roznicy mi to