reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dita,
Ogolnie mam problem z zasypianiem :/ z tym ze wczesniej nie budzilam sie w nocy, chyba ze do malego, ale od razu usypialam

W pierwszej ciazy, od momentu jak sie dowiedzialam, to czulam, ze bedzie chlopak. Do brzucha mowilam w formie meskiej i nie majac potwierdzenia plci mowilam wszystkim, ze bedzie syn ;)
Teraz mam przeczucie, ze corka, jednak w mojej rodzinie wszystkie moje kuzynki i siostra rodza tylko synow, wiec mysle, ze to jakos powiazane z genetyka i pewnie bedzie drugi syn.. ale szczerze? Bez roznicy mi to :)

Dokładnie :) wszystko mi jedno :)
Naprawdę to moze banał z tym zdrowiem, ale tak jest. Ten stres przy wizytach czy zdrowe, czy wszystko w porządku, że płeć schodzi na drugi plan ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dita,
Ogolnie mam problem z zasypianiem :/ z tym ze wczesniej nie budzilam sie w nocy, chyba ze do malego, ale od razu usypialam

W pierwszej ciazy, od momentu jak sie dowiedzialam, to czulam, ze bedzie chlopak. Do brzucha mowilam w formie meskiej i nie majac potwierdzenia plci mowilam wszystkim, ze bedzie syn ;)
Teraz mam przeczucie, ze corka, jednak w mojej rodzinie wszystkie moje kuzynki i siostra rodza tylko synow, wiec mysle, ze to jakos powiazane z genetyka i pewnie bedzie drugi syn.. ale szczerze? Bez roznicy mi to :)

U mnie w rodzinie podobnie..pierwsza ale przedostatnia z rodzenstwa urodzilam dziewczynke..najsmieszniejsze jest to ze do dnia porodu nie wiedzialam co bedziemy miec... Wszystko mielismy neutralne a jak sie urodzila..zaszalalam:) tylko tata powiedzial ze wrozy corke i staralam sie mu wierzyc haha

Dita nie spodziewaja sie ze bedziemy jesCze miec ale moze jeszcze cos maja po mlodym.. Brat ma teraz coreczke bobasa takze przelamalismy rod chlopakow

Ja dzisiaj porysowalam troche..lubie sie tak odstresowywac..skonczylam nasz portret
A teraz rysuje corke z tatkiem i tak bede kompletowac swoje prace naszej rodziny .mysle dlugo

Tak zdrowie najważniejsze. Ja zawsze chciałam mieć córkę i udało się, dlatego trochę luzniej do tego podchodzę, ale chcielibyśmy z mężem druga córke, jeśli będzie chłopak tez się ucieszymy.

Karolina
To ty taka artystyczna dusza jesteś ;) pochwal się jakąś pracą ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak tylko w internecie, a pózniej paczki przychodzą :) kurierzy już mnie znają tutaj Haha :)mam nawet co niektórych nr telefonów pozapisywane ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja to zawsze Mężowi do biura zamawiam ;) w domu nigdy na nas nie może trafić i zawsze problem, a tam to nawet jak go nie zastanie to na portierni zostawi ;)

reklama
Ja zawsze chciałam mieć starszego brata, więc mógłby być syn ;) ale w sumie nie zależy mi na tym - to raczej moje marzenie z dzieciństwa...
Oby zdrowe było ;)

Do góry