reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Julia
Mi też kurierzy do pracy przywożą :) właśnie dlatego tez często dzwonią - czy do domu czy do pracy ;)

Jeśli chodzi o kalendarze chińskie to fajna zabawa, ale tylko zabawa. Teraz z jednego wychodzi mi córka - z tego gdzie syn jest dziewczynką;) wiec moze na odwrót i znowu syn Haha ;) a w drugiej co wylicza po angielsku to syn jest synem i pokazuje, że tez będzie syn :) i o dziwo w tym zrobiłam swoim siostrom i koleżankom i wszystkim sie sprawdziło, ale to pewnie przypadek ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Karolina
To ty taka artystyczna dusza jesteś ;) pochwal się jakąś pracą ;)

Mam ich troche ale nie na fonie .. Pokaze to ostatnie robione dla kogos.. I to jest fotka .swiatlo zle i pozjadalo wiele cieni takze na zywo jest wyrazne. Jak bylam w ciazy z cora to rysowalam na zamowienie tak sie wciagnelam...nawet gdzies mam zdjecie jak przeszlam z rysowaniem do parteru bo bo tak bylo mi wygodnie z brzuszkiem ..szczegolnie na duzych formatach..maz musial Mnie uwiecznic

No i my tak na kolorowo sobie zachcialam
Kredki Mnie kreca ostatnio..kiedys suche pastele.sepia olowek

Powiem Wam dziewczyny ze dzis czulam sie super..bylo mi tylko ciagle zimno i sie dogrzac nie moglam gdzie moji ugotowani dawno eh

Załączniki

• 20171027_161120_Film1.jpg
    20171027_161120_Film1.jpg
    799,7 KB · Wyświetleń: 140
Karolina
WOW!!!
Powinnaś to zawodowo robić! :)

Dziewczyny a tygodnie jak liczymy od ostatniej miesiączki? Np jak była 5.02 to jutro jest 4 tydzień czy jak? bo ja nie wiem na kiedy sie umówic do ginekologa a jutro powtarzam betę.

reklama
Witam się z rana z herbatką w pracy:)
Jak dzionek?

Prawnikolszytn
Podaj proszę imię, wiek i datę porodu :rolleyes:

Aha, proszę, która chce może sobie sprawdzić pleć dziecka, którego już ma czy ewentualnie będzie mieć :) mi tu niby Młody się zgadza, czekam, aż ktoś napisze, że się nie zgadza :)
Podaje się datę urodzenia i datę poczęcia (owulacji - mniej więcej ) :rofl:

Link do: Chinese Gender Predictor

Ostatnia edycja:
Do góry