reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Czesc :)
U nas tez dzis prawie wiosennie ;) sloneczko swieci i temperatura na plusie, szkoda tylko ze snieg topnieje i sie brzydka chlapa robi :/ Bylismy na spacerku i az sie wszyscy do zycia obudzilismy :D
Tez jestem domowa ksiegowa [emoji85] Tylko u nas pity juz rozliczone, na kasiorke czekamy :) mam nadzieje, ze do 17.03 bedzie, akurat jedziemy do siostry na chrzciny, to dodatkowa kasa jak znalazl ;)
Milego popoludnia dziewczyny :)

reklama
Mam córkę 6 lat. O nią staraliśmy się ponad rok. W końcu udało się na cyklu z clo i iui. Tym razem po 4 nieudanym cyklu dostałam tę mieszankę. Udało się więc w 5 cyklu. Jestem bardzo szczęśliwa, ale i bardzo się boję.

Ja tez mam synka prawie sześcioletniego, w lipcu ma urodziny :) super, że tak stosunkowo szybko się udało porównując do pierwszych starań :)

Igorwelove
U nas tez słoneczko ale temperatura zerowa :) jutro ma być cieplej, czekam na wiosnę ;)

Ja w ogole nie mogę doczekać się lata, tego jak pójdę na strych i zacznę segregować ciuszki po Młodym. Muszę zobaczyć ile tego mam i w jakim stanie ;) nie wierzyłam już, że będę ich znowu potrzebować :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elleth
Gratuluję!! Długo się staraliście? Widzę, że obstawiona lekami byłaś.. tym bardziej musisz być szczęśliwa, że się udało :)

Julia
Piękna psina, a strój wymiata!!!
Ja tez rozliczam rodzine, właśnie dostałam pita od brata, a jedną siostrę już rozliczyłam :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moja misiaj na dziś wypełniona ;) bilans: dziewiętnaście PIT-37, jeden PIT-36, jeden PIT-36L ;) mam nadzieję, że nikomu już nie zechce się mi nic dostarczyć ;p

Ja to pewnie w ogóle nie będę wiedziała, kiedy i co powinnam ogarnąć ;p
Pewnie tak się skończy, że ewentualne rzeczy typu wózek itp. będę zamawiać albo na sam koniec, albo ze szpitala ;p znając mój zapał do takich rzeczy ... No chyba, że nagle coś mi się odmieni ;p
Nie znoszę łazić po sklepach - 80% rzeczy kupuję przez internet :p
No i biorąc pod uwagę, że będzie to nasze pierwsze dziecko to nie mamy nic ... zresztą na razie i tak nie mogłabym nic kupić, bo jakoś dalej w to nie uwierzyłam - może po wizycie u ginekolog uwierzę ;)

Julia
Nie, na razie za szybko na wszelkiego rodzaju zakupy!:) po prostu rozczulają mnie te małe ciuszki i nie mogę sie doczekać jak je znowu wezmę w ręce :)
Ja praktycznie cała wyprawkę kupiłam przez neta ;) sobie też tak kupuję ;)

Julia
Nie, na razie za szybko na wszelkiego rodzaju zakupy!:) po prostu rozczulają mnie te małe ciuszki i nie mogę sie doczekać jak je znowu wezmę w ręce :)
Ja praktycznie cała wyprawkę kupiłam przez neta ;) sobie też tak kupuję ;)

No to dobrze, ze nie tylko ja kocham internetowe zakupy ;) do sklepu chodzę z przymusu raczej ;p
Nie no ja nawet nie pomyślałam, żeby cos kupować ;)

Jak tylko w internecie, a pózniej paczki przychodzą :) kurierzy już mnie znają tutaj Haha :)mam nawet co niektórych nr telefonów pozapisywane ;)

A ja jakoś nie mogę się przekonać do zakupów ubrań przez internet. Dziewczyny czy Wam się też tak chce spać ??? Mam jak z pierwsza córka mogłabym spać na okrągło.

Ania
Tak, jestem senna cały czas jakbym sie nie wyspala,obojętnie o której wstanę czy pójdę spać :) czyli ziewanie na okrągło ;) ale przyzwyczaiłam sie bo przynajmniej w nocy śpię jak zabita :)

reklama
No u mnie jak nie przespie się w dzień to o 21 usypiam w połowie filmu. I mąż nie wie czy oglądać sam czy ze mną na raty.

Do góry