reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Cześć wszystkim, dołączam do listopadowych mam. To moje pierwsze takie doświadczenie i milion niewiadomych. Z badań krwi wychodzi, że jestem na pograniczu 2-3 tydzień. Poproszę Was o pomoc czym się leczyć w pierwszym trymesrze ciąży przy przeziębieniu?

reklama
Ania
U mnie o 21 to dopiero syn zasypia ;) a pózniej jeszcze moja kąpiel i z reguły wieczorami prasuje, oprócz weekendów ;) wiec nie poszaleję...:)

Prawnikolsztyn
Witamy w klubie :) i gratuluję:)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja polecam P r e n a l e n syrop i tabletki do ssania, herbata z miodem ja piłam z imbirem bo nie lubię cytryny. Ale to lekarz najlepiej by się w tej sprawie wypowiedział.

Prawnikolsztyn
Najlepsze są domowe sposoby :) jak koleżanka wyżej napisała - herbatka z miodem i cytryną, albo mleko z miodem i czosnkiem - działa ale w smaku..... brrr. I odpoczywać, leżeć. No i są takie leki dla kobiet w ciąży - *spam* czy jakoś tak...

Wyspamowalo mi posta :( miało być PRE.NALEN bez tej kropki w srodku ;)

No to dobrze, ze nie tylko ja kocham internetowe zakupy ;) do sklepu chodzę z przymusu raczej ;p
Nie no ja nawet nie pomyślałam, żeby cos kupować ;)
A ja rzeczy dla dziecka na pewno będę kupować stacjonarnie, uwielbiam oglądać małe ciuszki i już nie mogę sje doczekać pierwszych zakupów :)

Dziewczyny czy Wam się też tak chce spać ??? Mam jak z pierwsza córka mogłabym spać na okrągło.
Oj ja też jestem bardzo senna teraz, chodzę do pracy na 7 a o 11 juz najchętniej robiłabym sobie drzemke i po pracy kolo 16 i tak się kładę na godzinę a wieczorem już o 21 zasypiam ;)

reklama
A ja rzeczy dla dziecka na pewno będę kupować stacjonarnie, uwielbiam oglądać małe ciuszki i już nie mogę sje doczekać pierwszych zakupów :)

Oj ja też jestem bardzo senna teraz, chodzę do pracy na 7 a o 11 juz najchętniej robiłabym sobie drzemke i po pracy kolo 16 i tak się kładę na godzinę a wieczorem już o 21 zasypiam ;)

Chciałabym tak sobie uciąć drzemkę w ciągu dnia ale po prostu nie mam jak :( zazdroszczę ;)
A po sklepach oduczyłam się chodzić,No i na necie umiem znaleźć to samo ale dużo taniej :) jestem mistrzem wyprzedaży czy znajdowania okazji ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry