reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ona
Co ten piesek ma na sobie? Haha ;) teścik piękny ;)
W niedziele lenistwo wskazane :)

Julia
Mój mąż tez woli psy, ja kocham koty ;) moze kiedyś go namówię...

Wielkich planów na dzisiaj nie mam... na pewno będzie dużo zabawy z Młodym ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Julia superasny !!! Ar pracy to musisz przy nim mieć :)

Dita , tak szczeniak będzie duuuuuza bardzo duża :) matka to owczarek niemiecki a ojciec pies pasterski :)

Mnie brzuch boli , ciągnie w pachwinach i kuje jak szybciej wstanę :/

Ja wracam do domu dzisiaj , sytuacja opanowana z hydroforem , palić można woda jest. Hydraulik w tygodniu przyjdzie „skończyć na tip top” :)

Dita bylo Halloween i miala byc pajakiem:D

Emi tez to czulam..i dobrze ze sytuacja juz opanowana:)

Milego dnia dziewczyny.ja uciekam zorganizowac wszystko i zwlec sie z lozka !

Buzioleee

Emilia
To niezły byczek z tego pieska będzie :)
Jak to się mówi-wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Nie m to jak powrót do domu :)

Karolina
I co byłaś tym pająkiem? Przebranie miałaś? :)

A ja właśnie wróciłam z 2,5 godzinnego spaceru z moim rojberem, bo wiosennie się zrobiło tzn. jest jakieś -7, ale w słoneczku fajnie. Liczyłam, że go zmęczę i pójdzie spać, ale nic z tego. Przyszedł, napił się, pojadł i dalej nas zaczepia... liczę, że jak będzie miał towarzystwo w postaci dziecka to nauczą się razem bawić, ale zobaczymy ;)

Super pająk!

33F3A833-DD48-49CB-BD93-42B1A87DC05F.jpeg
Takie słoneczko mamy ;) ze mną bywa czysty, bo ja go ubieram ;p chociaż akurat tutaj tak szalał, że stracił jednego buta ;p

A teraz kawusia ;)
Zamierzam porozliczać pity, bo pół rodziny mi zawsze wciska, a później leżą i leżą ;) z racji, że najbliższy wolny weekend zapowiada się w połowie kwietnia postanowiłam się dzisiaj z tym uporać ;)

Załączniki

• 33F3A833-DD48-49CB-BD93-42B1A87DC05F.jpeg
    33F3A833-DD48-49CB-BD93-42B1A87DC05F.jpeg
    239,1 KB · Wyświetleń: 474
Cześć.
Można dołączyć?
Na razie bardzo nieśmiało :) 2 lutego miałam ostatnią @, cykl z clo, metformaxem i duphastonem. W 27 dc zrobiłam test. Wyszła bladziutka kreseczka, widoczna pod kątem, zrobiłam betę wyszła 40. 28 dc kreska była nadal blada, ale normalnie widoczna, w 29 dc beta była już 150. Na razie staram się być dobrej myśli, ale nie jest łatwo. Jutro idę do gina, wiem, że nic nie będzie widać, ale chcę się dowiedzieć co dalej z lekami itd.

Elleth
Gratuluję!! Długo się staraliście? Widzę, że obstawiona lekami byłaś.. tym bardziej musisz być szczęśliwa, że się udało :)

Julia
Piękna psina, a strój wymiata!!!
Ja tez rozliczam rodzine, właśnie dostałam pita od brata, a jedną siostrę już rozliczyłam :)

reklama
Mam córkę 6 lat. O nią staraliśmy się ponad rok. W końcu udało się na cyklu z clo i iui. Tym razem po 4 nieudanym cyklu dostałam tę mieszankę. Udało się więc w 5 cyklu. Jestem bardzo szczęśliwa, ale i bardzo się boję.

Do góry