Kurcze ile mnie nie było..parę godzin ??? A tu parę stron że przekopać się nie da!!!!!
Co do księży to jestem zdania że można trafić na naprawdę godnego swojego zawodu a można trafić..cóż..źle...bo tacy sa ludzie..sama to przeszłam no ale jest jak jest. Do kościoła chodze tu ale nie na polskie mszę a tutejsze i mi się podoba..i dZieci zabieram ale nie jestem tam dla księży.tyle
Kiedyś za coś mąż trzymał pieniążki w kopercie i z czasem kiedy tak słuchaliśmy co ma nam szanowny ksiądz do powiedzenia po prostu wyjmował i zmniejszał kwotę...aż wyszło takie nic..
Uważam że cenniki nie powinny istniec i wszystko co do kościoła powinno być za darmo no ale człek człowieka nauczył dobrego
Zgodzę się tylko Z jednym. Wybór należy do Ciebie.
Nikt Ci nie napisał że masz karmić piersią! Więc nie rozumiem tego krzyku.
Nikt ci nie każe karmić przy obcych facetach.
Nikt ci nie każe się obnazac.
Albo pominęłam tego typu post. Nie wiem
Można karmić piersią i robić to w przyzwoity sposób co zalezy od kazdej kobiety !!! Ale widzę ze jeśli ktoś jest na NIe to bardzo chce pokazać np. karmienie piersią z jak najbardziej obrzydliwej strony .nie wiem
Ja mogę zrozumieć że ktoś jest na nie co do karmienia piersią (nie moja sprawa) ale kole mnie w oczy kiedy czytam że karmienie piersią to obnażanie się przed obcymi facetami..wrecz calym spoleczenstwem (nie przezylam danego stanu rzeczy !) I już nie są piersiami a dojnymi cycami oO.. no ja u siebie takich nie pamiętam i wyglądają bardzo dobrze! Czy też argumenty typu ..mąż będzie miał szansę w nocy nawiązać więź z dzieckiem..a co z Dniem? Co z innymi czynnościami które też przecież trzeba będzie wykonać przy dziecku czy po prostu z dzieckiem?
Ile kobiet tyle piersi i bez karmienia mają ksztalt jaki mają a mają i bez karmienia..ogromny..czy obwisły tyle że czy ktoś te kobiety w ten sposób obraża?
nie miło mi się czyta takie sformułowanoa bo jak już pisalam ..dla mnie karmienie piersią ma wyższy wymiar i do krowy mi czy innej karmiącej kobiecie daleko
Też nie oglądam się na ludzi i robię jak sama uważam za słuszne także jak najbardziej rozumiem
Także Sandra twoje piersi twoje dziecko twój wybór ale prosiłabym Cię nie umieszczania podobnych podłych sformułować co do piersi kobiet karmiących
No i na co ta koperta!!! Nauczą się inZa parę lat będzie jak w Polsce ..to samo wyszło z normami w fabrykach haha śmieje się chyba coś w tym jest
Ja mimo wszystko sie w koperty nie wkręcam i tylko dziękuję
Nie myśl o tym jakie masz piersi..ile tkanki. Znam kobiety. Miseczka 75 A które wykarmiłu swoje dzieci ..naprawdę ten stres w niczym nie pomoZe..musisz się wyluzować i wszystko na spokojnie a jeśli wynikną jakieś problemy to wtedy będzie czas na rozwiązywanie ich głowa do góry
Właśnie kupiłam dziś ten asparagin .
Młody szaleje i ostatnio brzuszek na dole mi stwardniał i tak łączyłam to z jego kopniakami.ruchami...ale magnez z potasem będę brać w razie co.. można dostarczyć więcej
Jeśli sprawdzali na paskami specjalnymi na wody to pewnie to nie były wody. Bo wiem że owe paski działają i można je samemu kupić. Ja chyba na eBay nawet widziałam