Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Wreszcie znalazłam określenie mojego bólu brzucha, boli mnie tak jakbym za chwilę miała dostać okresu...chyba dobrze powiedziane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli tak normalnie ciazowoWreszcie znalazłam określenie mojego bólu brzucha, boli mnie tak jakbym za chwilę miała dostać okresu...chyba dobrze powiedziane.
Pokaz co kupilas!Dziewczyny w pepco jest wyprzedaż! Nie mogłam się powstrzymać. Ciuszki za 4 5 lub 10zl zależy co wybierzecie. Brałam i 56 i 62 rozmiary
Hej Dziewczyny,
Ale Wy duzo piszecie! Ciezko to nadrobic
My jestesmy po wizycie u ginekologa, wszystkie badania idealne - jest na tyle dobrze ze kolejna dopiero za 3 tygodnie. Przy mojej cukrzycy ciazowej przyzwyczailam sie do co 2 tygodniowych wizyt, ale moze ten jeden dodatkowy tydzien jakos wytrzymam
U mnie jest w tej chwili 6 kg na minusie, ale ja startowałam z BMI ponad 30 i dodatkowo od poczatku ciazy jestem na diecie ze wzgledu na cukrzyce. Niestety teraz ten spadek nie cieszy w ogole, czekam az waga zacznie w koncu rosnac.
Ja marze, zeby karmic dziecko piersia. Moja mama tego nie robila, a piersi mam zdecydowanie po niej, z przewaga tkanki tluszczowej i jestem absolutnie przerazona, ze mi sie tez moze nie udac a chcialabym jednak dziecku zapewnic jak najlepszy zdrowotny start w zycie, bo MM jakie by nie bylo idealnym nie jest.
Nie zrozumcie mnie zle - rozumiem kobiety, ktore w ogole nie chca KP i nie chce nikogo krytykowac. Dla mnie osobiscie jest to po prostu mega wazne i stad stresy, zwlaszcza, ze moje piersi w ciazy nie rosna w ogole
Nie rozumiem tez calej tej otoczki z KP, jako czyms wstydliwym! Dziewczyny - piersi od poczatku mialy sluzyc karmieniu dzieci! To jest ich pierwotna rola, a nie podniecanie kogokolwiek. Uwazam, ze jesli dziecko jest glodne to ma prawo zjesc tam gdzie chce i kiedy chce. A jesli komus to przeszkadza to ten ktos ma problem, nie karmiaca matka. Trzeba walczyc z tymi chorymi stereotypami, az w koncu bedzie to dla wszystkich normalna sprawa!
Ja dziecka chrzcic nie zamierzam, nie wzielam rowniez slubu koscielnego. Bylam osoba wychowana w wierze katolickiej, moj wujek byl ksiedzem, ale z wiekiem coraz wiecej o tym myslalam, obserwowalam co sie dzieje w kosciele i w tej chwili jestem zdecydowana agnostyczka. Mimo to nadal
Hej Dziewczyny,
My jestesmy po wizycie u ginekologa, wszystkie badania idealne - jest na tyle dobrze ze kolejna dopiero za 3 tygodnie. Przy mojej cukrzycy ciazowej przyzwyczailam sie do co 2 tygodniowych wizyt, ale moze ten jeden dodatkowy tydzien jakos wytrzymam
U mnie jest w tej chwili 6 kg na minusie, ale ja startowałam z BMI ponad 30 i dodatkowo od poczatku ciazy jestem na diecie ze wzgledu na cukrzyce. Niestety teraz ten spadek nie cieszy w ogole, czekam az waga zacznie w koncu rosnac.
Ja marze, zeby karmic dziecko piersia. Moja mama tego nie robila, a piersi mam zdecydowanie po niej, z przewaga tkanki tluszczowej i jestem absolutnie przerazona, ze mi sie tez moze nie udac a chcialabym jednak dziecku zapewnic jak najlepszy zdrowotny start w zycie, bo MM jakie by nie bylo idealnym nie jest.
Nie zrozumcie mnie zle - rozumiem kobiety, ktore w ogole nie chca KP i nie chce nikogo krytykowac. Dla mnie osobiscie jest to po prostu mega wazne i stad stresy, zwlaszcza, ze moje piersi w ciazy nie rosna w ogole
Nie rozumiem tez calej tej otoczki z KP, jako czyms wstydliwym! Dziewczyny - piersi od poczatku mialy sluzyc karmieniu dzieci! To jest ich pierwotna rola, a nie podniecanie kogokolwiek. Uwazam, ze jesli dziecko jest glodne to ma prawo zjesc tam gdzie chce i kiedy chce. A jesli komus to przeszkadza to ten ktos ma problem, nie karmiaca matka. Trzeba walczyc z tymi chorymi stereotypami, az w koncu bedzie to dla wszystkich normalna sprawa!
Ja dziecka chrzcic nie zamierzam, nie wzielam rowniez slubu koscielnego. Bylam osoba wychowana w wierze katolickiej, moj wujek byl ksiedzem, ale z wiekiem coraz wiecej o tym myslalam, obserwowalam co sie dzieje w kosciele i w tej chwili jestem zdecydowana agnostyczka. Mimo to nadal czytam Tygodnik Powszechny, a jedna z moich bliskich przyjaciolek jest osoba gleboko wierzaca i dogadujemy sie bez problemu, dlatego ze fundamenty naszego swiatopogladu sa w wielu kwestiach takie same!
Uffff, ale sie naprodukowalam. Z gory przepraszam jesli moja polszczyzna kuleje, ale mozg ciazowy troche nad tym nie panuje
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno!
Jeśli chodzi o kwestię wiary to u mnie ja jestem wierząca, a mój mąż ateistą. Mamy zwyczajny ślub kościelny w związku z tym, że mąż ma wszystkie sakramenty i nie wypisał się z kościoła, przez to nie mieliśmy problemów z chrztem. Bardziej obawiam się teraz, bo na chrzestnych bierzemy osoby, które są tylko i wyłącznie po ślubie cywilnym.
Akurat kuzynka, która ma zostać chrzestną śniła mi się, fajny sen, że znów byliśmy małymi dziećmi i jej tata przywiózł ją do nas by została na noc, mieliśmy odtworzyć zdjęcie, które kiedyś zrobiliśmy, ja moi bracia i ona w jednym łóżku wesoło uśmiechnięci.I wtedy się obudziłam.
Wreszcie znalazłam określenie mojego bólu brzucha, boli mnie tak jakbym za chwilę miała dostać okresu...chyba dobrze powiedziane.
Hej
Powodzenia dzisiaj na wizytach!
Co do kościoła, to u nas jak ksiądz chodził po kolędzie to uwaga... Jak brał kopertę ze stołu to podpisywał sobie nazwiskiem
Hej Dziewczyny,
Ja dziecka chrzcic nie zamierzam, nie wzielam rowniez slubu koscielnego. Bylam osoba wychowana w wierze katolickiej, moj wujek byl ksiedzem, ale z wiekiem coraz wiecej o tym myslalam, obserwowalam co sie dzieje w kosciele i w tej chwili jestem zdecydowana agnostyczka. Mimo to nadal czytam Tygodnik Powszechny, a jedna z moich bliskich przyjaciolek jest osoba gleboko wierzaca i dogadujemy sie bez problemu, dlatego ze fundamenty naszego swiatopogladu sa w wielu kwestiach takie same!
Uffff, ale sie naprodukowalam. Z gory przepraszam jesli moja polszczyzna kuleje, ale mozg ciazowy troche nad tym nie panuje
Sciskam Was wszystkie bardzo mocno!
Czyli tak normalnie ciazowo Pokaz co kupilas!
Masz rację, że tak normalnie ciazowo, ale ból jest niemalże cały czas, raz mocniej raz lżej, do tego idzie do krzyża. Dlatego troszki się niepokoje. Mam nadzieję, że lekarz powie "tak ma być".Czyli tak normalnie ciazowo Pokaz co kupilas!
Super zakupyZobacz załącznik 867518
Te szare z lwem na pupie kupiłam 56 i 62 tak samo jak te z zieloną gumką.