Dita_333 powiem szczerze że zawsze byłam niskocisnieniowcem ale jakoś sie przyzwyczailam i nigdy nie narzekalam że coś mi jest. I w sumie nie przejmuje się tym specjalnie ale dziwi mnie to że dzieje się to każdego ranka od ponad tygodnia. Myślałam że z tej duchoty i gorąca ale przecież 2 dni już się ochlodzilo, pada i jest już czym oddychać. Jem witaminki oraz magnez od początku ciazy, może minie a jak nie to poinformuje lekarza, badania krwi robiłam dzisiaj więc zobaczymy
Powiedz lekarzowi, bo sumie cieżko stwierdzić o co chodzi.... Może samo minie, ale lepiej, żeby lekarz o wszystkim wiedział
No i jak wyniki wyjdą ci ok to tez dobrze
Melduje dzisiaj po wizycie. Dzidzius wazy ok 166 g
wymiary takie jak wiec ciąży, czyli 16+6. Nóżki były skrzyżowane, ale lekarz powiedział ze raczej dziewczynka, choć na polowkowym będzie bardziej pewny
Gratuluję córeczki
A mnie znowu ten brzuch mocno boli, wkurza mnie to. Oczywiście zaczynam się stresować wizytą u lekarza! Najchętniej to bym w ogóle nie szła, ale chcę żeby mnie uspokoił.
Dziś moje dzieci zaliczyły pierwszą lekcję pływania-zachwycone [emoji16]
Będzie dobrze! Niedługo pochwalisz się nam info o bobasie
A co do lekcji pływania mój synek tez chodzi, już prawie się nauczył, pod wodą przepłynie ze 3m, ale musi się doszkolić jeszcze, a teraz ta szkarlatyna i urlop to będzie dłuższa przerwa
Witam serdecznie w tym pięknym dniu![emoji4]
Śniła mi się wizyta u ginekologa. Macal mi brzuch, tak jak by szczypał, przez to czułam coraz mocniej skurcze. Do usg się zabierał, ale w końcu chyba nie zrobił, bo nie wiedziałam dziecka. Na koniec wizyty powiedział, że coś mu się nie podoba, coś jest nie teges. Ale co...nie wiem. Takie głupoty mi się śniły.
Dziś o 16:15 wizyta, chyba mocno ją przeżywam skoro aż mi się śniła.
Kciukam! Daj znać po i nie denerwuj się!
Co do wiary i religii do skomplikowany temat, za mało na post
Też uważam,że księża są różni, lepsi i gorsi, jak w każdym zawodzie. Ale mnie bardzie niż pojedynczy księża irytują nasze władze kościelne, cały episkopat, który za bardzo nawet nie ma ochoty podporządkować się papieżowi czasami. To dopiero cyrk. Bo papież promuje inną wizję kościoła, niż nasz episkopat. Niestety. Ponadto nie powinni w ogóle, ale to w ogóle wtrącać się do polityki. A tu jakieś naciski na rząd itd., po prostu wstyd. Ja jestem czytelniczką Tygodnika Powszechnego, zresztą katolickiego pisma, którego redaktorem jest ks.Adam Boniecki, nie wiem czy któraś słyszała. To bardzo mądry człowiek, mądrze prawi, nikogo nie ocenia, a wiecznie dostaje zakazy wypowiedzi w mediach. Ostatnio mógł się wypowiadać 3m-ce tylko!! Bo niestety tym u góry nie podoba się to co mówi...A mówi z miłością i zrozumieniem, miłosierdziem, ponadto bardzo inteligentnie. I dla mnie taki tygodnik to prawdziwe pismo katolickie, niestety przez gro katolików nazywane anty-katolickim
Bo porusza tez ciężkie tematy i pyta się np.o rolę kościoła w dzisiejszym świecie.
Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać. Długo by gadać.
Ogólnie jednak szanuję poglądy bardzo wierzących- praktykujących i agnostyków i ateistów, i wierzących nie praktykujących i w ogóle, wszystkich, dopóki nie wchodzą, albo nie próbują wchodzić z butami w moje życie
Wolnoć Tomku w swoim domku