reklama
Igorowelove
Moderatorka
Gratuluje coreczki i faktycznie patrzac na zdjecie tez bym niedowierzala, ze to juz polowaZobacz załącznik 867388 Chyba mam za mało czasu, żeby ogarniać forum...
Wczoraj byłam na wizycie. Wszystko ok. W końcu znamy płeć - dziewczynka, czyli moje pierwsze przeczucie było dobre ;p
W pracy co raz to więcej osób wie - poczta pantoflowa ;p nikt mi nie wierzy, że to już prawie połowa. Zdjęcie z dzisiaj - 18t 2 d.
agunia666
Aktywna w BB
5.11, 27 lat, płeć stwierdzona póki co dziewczynka mam dzieci 1 i ma roczek(1)Tak Podaj proszę termin, wiek, przeczucie oże do płci i płeć stwierdzoną przez lekarza. Jeśli chcesz to także województwo oraz czy masz dzieci i w jakim wieku
Zobacz załącznik 867388 Chyba mam za mało czasu, żeby ogarniać forum...
Wczoraj byłam na wizycie. Wszystko ok. W końcu znamy płeć - dziewczynka, czyli moje pierwsze przeczucie było dobre ;p
W pracy co raz to więcej osób wie - poczta pantoflowa ;p nikt mi nie wierzy, że to już prawie połowa. Zdjęcie z dzisiaj - 18t 2 d.
Brzuszek chyba malutki [emoji5] nie widzę dokładnie bo zasłaniasz ręką [emoji5] czyli pewnie nic nie przybrałaś [emoji8]
Gratuluje córeczki [emoji5]a to nie ty trochę kupiłaś rzeczy czy dostałaś od kogoś w takich szarościach jak dla chłopca? Bedzie neutralny kolor w takim razie [emoji16]
Nie musze leżeć ale oszczedzac sie . leki tak scopolan nospa i duphaston z tego trzeciego dzis rezygnuje czułam sie na nim okropnie nadal nam nastroje depresyjne do tego totalny brak apetytu wymioty i w ogole masakra. Płeć potwierdzona chłopak
Ojej[emoji53] a te wymioty i brak apetytu to od leków czy właśnie przez to zapalenie?
Biedna ty[emoji17] gratuluje synka w takim razie [emoji3][emoji106]
A i jeszcze jedno pytanie mam do Was drogie mamusie. W ostatnim tygodniu codziennie rano kilka godzin po przebudzeniu gdy już jestem rozkręcona robi mi się słabo, czuję jak drżą mi ręce i nogi i czuje jak mnie przytyka, brak powietrza. Muszę posiedzieć, napić się i przechodzi raz po 10 min raz po 30. Zaznaczam że ogólnie nic mnie nie boli, czuję się dobrze i nie jest to reakcja na nagłe wstanie. Dzieje się tak np w trakcie mycia naczyń. Hmmm czy powinnam się martwić?
A jakie masz ciśnienie? Moze masz niskie i od tego?[emoji58]
agunia666
Aktywna w BB
Dita_333 powiem szczerze że zawsze byłam niskocisnieniowcem ale jakoś sie przyzwyczailam i nigdy nie narzekalam że coś mi jest. I w sumie nie przejmuje się tym specjalnie ale dziwi mnie to że dzieje się to każdego ranka od ponad tygodnia. Myślałam że z tej duchoty i gorąca ale przecież 2 dni już się ochlodzilo, pada i jest już czym oddychać. Jem witaminki oraz magnez od początku ciazy, może minie a jak nie to poinformuje lekarza, badania krwi robiłam dzisiaj więc zobaczymy
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Bez literki B wypłacą Ci 80%no tak tylko ja mam prace gdzie smierdzi chemia wiec dlatego poszlam na zw zobaczymy co powiedza i ile wyplaca ale dziekuje za info
Lepiej wróć niech poprawi Ci zwolnienie, szkoda kasy.
Mama Zuzi i Antosia
A mnie znowu ten brzuch mocno boli, wkurza mnie to. Oczywiście zaczynam się stresować wizytą u lekarza! Najchętniej to bym w ogóle nie szła, ale chcę żeby mnie uspokoił.
Dziś moje dzieci zaliczyły pierwszą lekcję pływania-zachwycone [emoji16]
Dziś moje dzieci zaliczyły pierwszą lekcję pływania-zachwycone [emoji16]
Katarynka82
Byc moze masz tak, jak dluzej stoisz w jednym miejscu? Ja tak wlasnie mam, np.gdy czekam w kolejce do kasy robi mi sie duszno, slabo ,raz zemdlalam i zabrano mnie do szpitala ...Takze jak jestem z kims .w sklepie to przed kasa wychodze i tyle. I zawsze miej przy sobie butelke wody i cos slodkiego, pomagaA i jeszcze jedno pytanie mam do Was drogie mamusie. W ostatnim tygodniu codziennie rano kilka godzin po przebudzeniu gdy już jestem rozkręcona robi mi się słabo, czuję jak drżą mi ręce i nogi i czuje jak mnie przytyka, brak powietrza. Muszę posiedzieć, napić się i przechodzi raz po 10 min raz po 30. Zaznaczam że ogólnie nic mnie nie boli, czuję się dobrze i nie jest to reakcja na nagłe wstanie. Dzieje się tak np w trakcie mycia naczyń. Hmmm czy powinnam się martwić?
reklama
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora: