Zrobił się czyli co była duża lechtaczka i urósł ptaszek? Och powiem wam że ciekawie
Jeśli chodzi o krwiak to miałam mały ale się wchłonąl, lezalam, odpoczywalam, nie nosiłam, zero seksu przez tydzień i było ok
Wogole jeśli chodzi o te wielkie lechtaczki to one wyglądają jak kulfony chude i bulwa A u mnie był taki ptaszek czyli mały palec długi co by ciężej było to pomylic stąd duża szansa że się nie zmieni hahaha
A jeśli nawet zobaczymy za 2 tyg
Będzie chłopak u ciebie, tak myślę [emoji5]a jak lekarz myli łechtaczki z siusiakiem to uważam, że my zwykle babki tym bardziej możemy sie pomylić [emoji23] ale trzymam kciuki za tego twojego siurka[emoji5][emoji16]
No troszkę juz sie nastawialam na dziewczynke tym bardziej że chlopaka już mam, ale coz widocznie pisany mi jeszcze jeden. Ale jeszcze poczekam na kojelne usg
Drugi synek jest fajny przecież [emoji5] bedą mogli mieć swoje męskie sprawy, nie ma to jak brat z bratem[emoji16] przyzwyczaisz się[emoji846] a teraz leż i odpoczywaj [emoji5]
Moje dziecko bawi sie ze mna w kotka i myszke [emoji23][emoji173] Czuje jak kopie z lewej strony, przykladam reke a tu z prawej kopniak, klade z prawej to kopie nizej [emoji23] polozylam 2 rece i cisza.. zabralam i znow kopnelo [emoji23]
Hehe bo już długie są nasze dzieciaki [emoji16] ja dzisiaj widziałam, że jak główkę miał u góry po lewej stronie, to nóżki na samym dole po prawej, tak w poprzek [emoji16]i tak czasami czuje ruchy tu i tu... to nóżkami rusza i rączkami i główka [emoji7]