reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja nie piję w ogóle kawy, piwa free też za mną nie przemawiają, raz że to smaku piwa nie ma, a dwa niestety jest w nich alkohol. Wole się wstrzymać, chociaż piwko baaardzo lubię

reklama
Kawę pije słabą z mlekiem.Ja przyznam dużo nie piję jak ktoś kazał by mi wypić 2 litry wody(której nienawidzę chyba że z jakimś dodatkiem) to bym padła dla mnie to horror.Piję jem co zawsze i ile potrzebuje nie dałam się zwariować tego nie bo nie zdrowe bo nie wolno bo to a tamto...Jestem zdania nie dajmy się zwariować;)
Co do wózka mamy Baby Desing Husky 3w1 jestem bardzo zadowolona.Fotelik maxi cosi i spacerówkę espiro lekka łatwa do składania i przede wszystkim wygodna dla dziecka.
Ciężka decyzja przed Wami co kupić też długo się zastanawialiśmy bo od wyboru można zwariować ;)
Dołączę zdjęcie wózka kupiony 2015 jak mi się uda :)Zobacz załącznik 865591 Zobacz załącznik 865592
My też będziemy mieć baby design ale najprawdopodobniej model dotty ale one wszystkie są bardzo podobne, husky super na zimę bo ma jakieś tam dodatki zimowe. Z tego co widzę to zmienili torbę na bardziej klasyczna a reszta chyba bez zmian [emoji4] ja kierowałam się głównie opiniami, widzę ze mamy sobie go chwalą w wersji głębokiej i również spacerowej. A Wam jak się wózeczek prowadziło? [emoji4]

Wróciliśmy po niego, także mamy wózek :)
20180609_173618.jpg

Załączniki

• 20180609_173618.jpg
    20180609_173618.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 512
Ja wczoraj miałam gorszy dzień ale jednak bardzo ważne jest nawodnienie. Pić pić i jeszcze raz pić [emoji17] i dobrze działają na mnie ciepłe napoje. Wczoraj wypiłam gorąca herbatę to nawet na rower jeszcze wyszłam [emoji3] za to wieczorem pozwoliłam sobie na free do meczu [emoji12] a w ogóle pijecie kawę?

tak, ale robie taką mała z dużą ilością mleka:)

reklama
Do góry