Igorowelove
Moderatorka
Też podglądam czasem majóweczki[emoji4]zawsze chciałam urodzić w maju, dla mnie to najpiekniszy miesiąc w roku[emoji253]
Ja rodzilam w maju i to byl idealny czas! Ciaza zima jest duzo latwiejsza niz latem [emoji14]
Dziewczyny kupujecie bodziaki z krótkim rękawkiem? Ja się nastawiałam z długi ale sama nie wiem teraz
No wlasnie ja chyba nie, bo w domu mamy dosyc cieplo, wiec raczej pod pajaca czy cos nie bede zakladala...
Zjadłam dziś fasolkę szparagową z bułką tartą...mniam [emoji16][emoji16][emoji16]
Przed chwilą poszłam na czereśnie i prosto z drzewa....super sprawa. Najdłam się jak bąk [emoji6]
Nie lubie Cie za ta fasolke! [emoji14]
Ja też będę miała fasolkę na obiad, właśnie poodcinałam końcówki i gotuje
Oo i ciebie tez nie lubie! Jecie fasolke i sie z ciezarna nie podzielicie! [emoji23][emoji85]
Jeżeli chodzi o męża to przy 1szym dziecku misie love dosłownie. Jakby mógł to by cyckiem karmił hihi [emoji23] .
Moj mial w pewnym momencie do mnie zal o to, ze ja moge karmic cyckiem a on nie! I ze ja przez to wiecej moge sie z mlodym przytulac i nawiazuje bliskosc [emoji23][emoji85] kilka razy odciagalam i pozwolilam mu karmic butelka zeby czul sie lepiej potem moje dziecko stalo sie antybutelkowe i maz musial sie z tym pogodzic [emoji14]
Cześć w czwartek[emoji4]przyszły moje pierwsze ciążowe jeansy i wszystko spoko, kupiłam mój rozmiar 38, przymierzyłam i co się okazało? Że ja już w nich mogę chodzić, bo pasują. Niby taki mały brzuchol, a jednak. I co najgorsze, czuję, że za niedługo już nie będą na mnie pasować w biodrach. D...a rośnie![emoji33]
Ja juz jedne ciazowe odlozylam bo wlasnie w biodrach ciasne [emoji33] Ja nie wiem co ja bede ubierala na siebie w pazdzierniku! [emoji85]