reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Też podglądam czasem majóweczki[emoji4]zawsze chciałam urodzić w maju, dla mnie to najpiekniszy miesiąc w roku[emoji253]

Ja rodzilam w maju i to byl idealny czas! Ciaza zima jest duzo latwiejsza niz latem [emoji14]

Dziewczyny kupujecie bodziaki z krótkim rękawkiem? Ja się nastawiałam z długi ale sama nie wiem teraz

No wlasnie ja chyba nie, bo w domu mamy dosyc cieplo, wiec raczej pod pajaca czy cos nie bede zakladala...

Zjadłam dziś fasolkę szparagową z bułką tartą...mniam [emoji16][emoji16][emoji16]
Przed chwilą poszłam na czereśnie i prosto z drzewa....super sprawa. Najdłam się jak bąk [emoji6]

Nie lubie Cie za ta fasolke! [emoji14]

Ja też będę miała fasolkę na obiad, właśnie poodcinałam końcówki i gotuje:)

Oo i ciebie tez nie lubie! Jecie fasolke i sie z ciezarna nie podzielicie! [emoji23][emoji85]

Jeżeli chodzi o męża to przy 1szym dziecku misie love dosłownie. Jakby mógł to by cyckiem karmił hihi [emoji23] .

Moj mial w pewnym momencie do mnie zal o to, ze ja moge karmic cyckiem a on nie! I ze ja przez to wiecej moge sie z mlodym przytulac i nawiazuje bliskosc [emoji23][emoji85] kilka razy odciagalam i pozwolilam mu karmic butelka zeby czul sie lepiej ;) potem moje dziecko stalo sie antybutelkowe i maz musial sie z tym pogodzic [emoji14]

Cześć w czwartek[emoji4]przyszły moje pierwsze ciążowe jeansy i wszystko spoko, kupiłam mój rozmiar 38, przymierzyłam i co się okazało? Że ja już w nich mogę chodzić, bo pasują. Niby taki mały brzuchol, a jednak. I co najgorsze, czuję, że za niedługo już nie będą na mnie pasować w biodrach. D...a rośnie![emoji33]

Ja juz jedne ciazowe odlozylam bo wlasnie w biodrach ciasne [emoji33] Ja nie wiem co ja bede ubierala na siebie w pazdzierniku! [emoji85]

reklama
Witajcie Gratulacje udanych wizyt super zdjęcia i cieszę się razem z Wami.
Za wizyty trzymam kciuki.Szczerze ja zmieniłam lekarza byłam 3 razy na wizycie NFZ i dziękuje po ostatniej tak mnie wkurzył doktorek że myślałam że mu z placka wywinę.Pierwszy mówił syn a ten dziewczynka ja jeszcze nie wierzę w 100% czy będzie syn czy córka będę się cieszyć po równo najważniejsze aby zdrowe było ;)Wczoraj jak mi powiedział płeć oszalałam bo byłam pewna że syn więc cierpliwie czekam do następnej wizyty;)
Co do podziału obowiązków u Nas po równo pracujemy oboje więc podział musi być.Ja trzy miesiące po porodzie wróciłam do pracy teraz to sobie pofolguję dłużej ;)
Miłego dnia :)

Co do spodni ciążowych to w h&m nosze normalnie 34albo 36, ale ciążowe mam 36 bo pomyslałam ze lepiej większe.. i niestety.. jakby lecą mi z bioder [emoji853] dopóki brzuch nie będzie na tyle duży ze pas utrzyma lepiej spodnie, nie mogę chodzić. Tak na wrzesień bedą [emoji5] ale ja mam po prostu jak pisałam szerokie biodra. Już są rozrośnięte [emoji23]w stosunku do talii oczywiście [emoji5]wiec na razie rośnie mi brzuch z przodu..zobaczymy co dalej [emoji848]

Co do spodni ciążowych to w h&m nosze normalnie 34albo 36, ale ciążowe mam 36 bo pomyslałam ze lepiej większe.. i niestety.. jakby lecą mi z bioder [emoji853] dopóki brzuch nie będzie na tyle duży ze pas utrzyma lepiej spodnie, nie mogę chodzić. Tak na wrzesień bedą [emoji5] ale ja mam po prostu jak pisałam szerokie biodra. Już są rozrośnięte [emoji23]w stosunku do talii oczywiście [emoji5]wiec na razie rośnie mi brzuch z przodu..zobaczymy co dalej [emoji848]

Ja mam normalnie 38 i takie wzięłam. Pas jest dobry, a biodra przyciasne-jak siadam to ten guzik ciśnie mi w pecherz[emoji12]dobrze ze drugie spodnie wzięłam 40.

Ja także po wizycie i identyczna sytuacja - z dzidzią wszystko dobrze, okręcił się dupką, więc pan doktor nie mógł potwierdzić płci. Około 21 tc mam iść ba polówkowe do innego doktora (z certyfikatem i dobrym sprzętem) i wtedy przyjść na kolejną wizytę.

P.S. gdyby ktoś z Łodzi szukał super lekarza to - Jarosław Cieślak i Michał Pietrzak są idealni :)
Myślałam że Wasz Jaś pewny :)

Ja rodzilam w maju i to byl idealny czas! Ciaza zima jest duzo latwiejsza niz latem [emoji14]

No wlasnie ja chyba nie, bo w domu mamy dosyc cieplo, wiec raczej pod pajaca czy cos nie bede zakladala...

Nie lubie Cie za ta fasolke! [emoji14]

Oo i ciebie tez nie lubie! Jecie fasolke i sie z ciezarna nie podzielicie! [emoji23][emoji85]

Moj mial w pewnym momencie do mnie zal o to, ze ja moge karmic cyckiem a on nie! I ze ja przez to wiecej moge sie z mlodym przytulac i nawiazuje bliskosc [emoji23][emoji85] kilka razy odciagalam i pozwolilam mu karmic butelka zeby czul sie lepiej ;) potem moje dziecko stalo sie antybutelkowe i maz musial sie z tym pogodzic [emoji14]

Ja juz jedne ciazowe odlozylam bo wlasnie w biodrach ciasne [emoji33] Ja nie wiem co ja bede ubierala na siebie w pazdzierniku! [emoji85]

zapraszam jeszcze troche mamy :)

To i my po wszystkim juz! Mam upartego malucha, który fikał przed i po wizycie, ale w trakcie już chyba udawal, że śpi... jedno jest pewne- to chłopiec albo dziewczynka [emoji23] tak stwierdził mój lekarz... I na 4d idziemy za 3 tyg, może wtedy się pokaże [emoji3] a tak to wszystko wzorowo! I kręgosłup idealny [emoji23]

reklama
Do góry