reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Na początku jednak musiałam to przetrawic że to będzie On, ale teraz już nie wyobrażam sobie innego lokatora[emoji64]

Szybko nam zleci i za nim się obejrzymy będziemy tulic nasze pociechy w ramionach[emoji847] już pierwsze listopadówki mają połowę za sobą [emoji4]

teraz pora na prawdziwe męskie zakupy[emoji12]
Dobranoc [emoji286]

reklama
Dzień dobry Dziewczyny. Jak to dobrze wstać i móc sobie rano poczytać forum. Zrobilam sobie dziś wolne bo strasznie mnie wymęczyły ostatnie dni w pracy i stwierdziłam, że wolę spędzić ten dzień na odpoczynku, a nie na bieganiu 8 godzin. Dzień zupełnie inaczej wygląda jak można dłużej poleżeć, mam w planach upieczenie jakiegoś ciasta ale jeszcze nie mam pomysłu jakiego [emoji16]

A co u Was? Ktoś dziś wizytuje? [emoji4]

Dzień Dobry wszystkim!
Ja dziś się świetnie wyspałam. Całą noc w swoim łóżku, coś wspaniałego [emoji16]
Synuś w nocy trochę poskrzeczał, ale bez tragedii...więc noc zaliczam do udanych.
Na fb przeczytałam, że dziś międzynarodowy dzień seksu, więc trzeba to wykorzystać [emoji6]

Witajcie.
Kto dziś ma wizytę?
Trzymam kciuki.

Mama Zuzi i Antosia mówisz, że dziś dzień seksu.
Hmmm, zapamiętałam. Zakaz obowiązuje u mnie, więc dzień jak co dzień.
Ale Wam wszystkim życzę miłego świętowania [emoji39][emoji12]

Dzień dobry Dziewczyny. Jak to dobrze wstać i móc sobie rano poczytać forum. Zrobilam sobie dziś wolne bo strasznie mnie wymęczyły ostatnie dni w pracy i stwierdziłam, że wolę spędzić ten dzień na odpoczynku, a nie na bieganiu 8 godzin. Dzień zupełnie inaczej wygląda jak można dłużej poleżeć, mam w planach upieczenie jakiegoś ciasta ale jeszcze nie mam pomysłu jakiego [emoji16]

A co u Was? Ktoś dziś wizytuje? [emoji4]

ja, ale dopiero na 18:)

Dzień dobry, piękne kobiety! [emoji8] powodzenia na wizytach! My dzisiaj też idziemy, ale dopiero na 18:45, miejmy nadzieję, że dowiemy się, kto mieszka w brzusiu... bo nie mogę wybrać farby do pokoiku [emoji23]
Jestem strasznie roztargniona... za trzy tygodnie wyjazd, a ja się dopiero teraz obudziłam (Z ręką w nocniku jak zwykle [emoji13] [emoji33]), że przecież będzie to 23 tydzień, będzie brzuch... I MORZE! I wpadłam na genialny pomysł sesji zdjęciowej, takiej wiecie, no... brzuszkowej, bo w tym roku już nigdzie nie pojedziemy... wyobraziłam sobie taką koronkową sukienkę, żeby to tak ładnie wyglądało... oczywiście na allegro chyba nie znajdę, przejrzałam aliexpress, ale ta długa dostawa mnie przeraziła [emoji30] znacie może jakieś inne strony, gdzie mogę coś takiego dostać?

reklama
Dzień dobry, piękne kobiety! [emoji8] powodzenia na wizytach! My dzisiaj też idziemy, ale dopiero na 18:45, miejmy nadzieję, że dowiemy się, kto mieszka w brzusiu... bo nie mogę wybrać farby do pokoiku [emoji23]
Jestem strasznie roztargniona... za trzy tygodnie wyjazd, a ja się dopiero teraz obudziłam (Z ręką w nocniku jak zwykle [emoji13] [emoji33]), że przecież będzie to 23 tydzień, będzie brzuch... I MORZE! I wpadłam na genialny pomysł sesji zdjęciowej, takiej wiecie, no... brzuszkowej, bo w tym roku już nigdzie nie pojedziemy... wyobraziłam sobie taką koronkową sukienkę, żeby to tak ładnie wyglądało... oczywiście na allegro chyba nie znajdę, przejrzałam aliexpress, ale ta długa dostawa mnie przeraziła [emoji30] znacie może jakieś inne strony, gdzie mogę coś takiego dostać?
Link do: SUKIENKA KORONKOWA CIĄŻOWA SESJA FOTOGRAFIA L na szybko na allegro

Do góry