reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Na początku jednak musiałam to przetrawic że to będzie On, ale teraz już nie wyobrażam sobie innego lokatora[emoji64]

Szybko nam zleci i za nim się obejrzymy będziemy tulic nasze pociechy w ramionach[emoji847] już pierwsze listopadówki mają połowę za sobą [emoji4]

teraz pora na prawdziwe męskie zakupy[emoji12]
Dobranoc [emoji286]

reklama
Dzień dobry Dziewczyny. Jak to dobrze wstać i móc sobie rano poczytać forum. Zrobilam sobie dziś wolne bo strasznie mnie wymęczyły ostatnie dni w pracy i stwierdziłam, że wolę spędzić ten dzień na odpoczynku, a nie na bieganiu 8 godzin. Dzień zupełnie inaczej wygląda jak można dłużej poleżeć, mam w planach upieczenie jakiegoś ciasta ale jeszcze nie mam pomysłu jakiego [emoji16]

A co u Was? Ktoś dziś wizytuje? [emoji4]

Dzień Dobry wszystkim!
Ja dziś się świetnie wyspałam. Całą noc w swoim łóżku, coś wspaniałego [emoji16]
Synuś w nocy trochę poskrzeczał, ale bez tragedii...więc noc zaliczam do udanych.
Na fb przeczytałam, że dziś międzynarodowy dzień seksu, więc trzeba to wykorzystać [emoji6]

Witajcie.
Kto dziś ma wizytę?
Trzymam kciuki.

Mama Zuzi i Antosia mówisz, że dziś dzień seksu.
Hmmm, zapamiętałam. Zakaz obowiązuje u mnie, więc dzień jak co dzień.
Ale Wam wszystkim życzę miłego świętowania [emoji39][emoji12]

Dzień dobry Dziewczyny. Jak to dobrze wstać i móc sobie rano poczytać forum. Zrobilam sobie dziś wolne bo strasznie mnie wymęczyły ostatnie dni w pracy i stwierdziłam, że wolę spędzić ten dzień na odpoczynku, a nie na bieganiu 8 godzin. Dzień zupełnie inaczej wygląda jak można dłużej poleżeć, mam w planach upieczenie jakiegoś ciasta ale jeszcze nie mam pomysłu jakiego [emoji16]

A co u Was? Ktoś dziś wizytuje? [emoji4]

ja, ale dopiero na 18:)

Dzień dobry, piękne kobiety! [emoji8] powodzenia na wizytach! My dzisiaj też idziemy, ale dopiero na 18:45, miejmy nadzieję, że dowiemy się, kto mieszka w brzusiu... bo nie mogę wybrać farby do pokoiku [emoji23]
Jestem strasznie roztargniona... za trzy tygodnie wyjazd, a ja się dopiero teraz obudziłam (Z ręką w nocniku jak zwykle [emoji13] [emoji33]), że przecież będzie to 23 tydzień, będzie brzuch... I MORZE! I wpadłam na genialny pomysł sesji zdjęciowej, takiej wiecie, no... brzuszkowej, bo w tym roku już nigdzie nie pojedziemy... wyobraziłam sobie taką koronkową sukienkę, żeby to tak ładnie wyglądało... oczywiście na allegro chyba nie znajdę, przejrzałam aliexpress, ale ta długa dostawa mnie przeraziła [emoji30] znacie może jakieś inne strony, gdzie mogę coś takiego dostać?

reklama
Dzień dobry, piękne kobiety! [emoji8] powodzenia na wizytach! My dzisiaj też idziemy, ale dopiero na 18:45, miejmy nadzieję, że dowiemy się, kto mieszka w brzusiu... bo nie mogę wybrać farby do pokoiku [emoji23]
Jestem strasznie roztargniona... za trzy tygodnie wyjazd, a ja się dopiero teraz obudziłam (Z ręką w nocniku jak zwykle [emoji13] [emoji33]), że przecież będzie to 23 tydzień, będzie brzuch... I MORZE! I wpadłam na genialny pomysł sesji zdjęciowej, takiej wiecie, no... brzuszkowej, bo w tym roku już nigdzie nie pojedziemy... wyobraziłam sobie taką koronkową sukienkę, żeby to tak ładnie wyglądało... oczywiście na allegro chyba nie znajdę, przejrzałam aliexpress, ale ta długa dostawa mnie przeraziła [emoji30] znacie może jakieś inne strony, gdzie mogę coś takiego dostać?
Link do: SUKIENKA KORONKOWA CIĄŻOWA SESJA FOTOGRAFIA L na szybko na allegro

Do góry