Igorowelove
Moderatorka
U mnie tez tak! Malo tego, znajomi moich rodzicow, ktorych ja nie znam wpadaja, bo strasznie im sie chce... Ale mi tez sie kiedys zdarzylo, ze do kumpeli weszlam bo mialam blizej niz do domu, a juz mega nie moglam [emoji23]Ty sie nie smiej mieszkalam za malolata typowo w centrum i rodzina zazwyczaj wpadała na siku jak ich na zakupach przycisło ;D a na kawe to ewentualnie przy okazji siku
Napewno bedzie wszystko ok.Dziewczyny, ja dziś też po wizycie. Z małym wszystko dobrze ale kolejny raz mam erytrocyty w moczu, a nerki czyste więc dostałam skierowanie na patologie ciąży na konsultacje..
W 21+2, z synem mialam w 22+2Lepiej skonsultować i mieć pewność, że wszystko ok. A musi być ok [emoji4]
Mam pytanko... w którym tygodniu ciąży macie połówkowe?
Drugie pytanko czy to możliwe, że już czuje ruch malucha? Takie mam dziwne uczucie, że to to, jakby ktoś od środka mnie dotykał tak bardzo delikatnie [emoji16] ale to moja pierwsza ciąża i nie wiem czy to możliwe, że w 16 tyg. Wg Usg czuje ruchy. Jestem zagubiona [emoji23]
Co do ruchow, mamaginekolog jakos czas temu mowila, ze norma pierwszych ruchow jest zakres od 15-25 tygodnia, wieeeeec chyba mozliwe