Tak, połówkowe. Mój ma jedną stawkę dla wszystkich. Kiedyś (nie w ciazy) chodziłam do takiego który ustalał indywidualnie ceny. Jak było normalne badanie to było 100 zł, z cytologia inaczej chyba 130, a jak przychodziłam tylko po wynik to 50. Tylko ze nie miał nowoczesnego sprzętu w gabinecie, nie był delikatny, był taki trochę grubiański i chodziły o nim dziwne opinie jeśli chodzi o prowadzenie ciazy... i zmieniłam.
Mój bierze wszystko wg cennika, czyli cytologię czy usg piersi czy jakieś pakiety. Ale za samą wizytę bierze ode mnie 100, gdzie od "obcych" 130. To jedna różnica. Dla mnie duża, bo trochę tych wizyt przez całą ciążę się uzbiera
Hey dziewczyny [emoji16] ja też dzisiaj idę obejrzeć maluszka o 17.15, największy stres mam w poczekalni [emoji26]
Dziewczyny będzie dobrze bo inaczej być nie może 3mam mocno kciuki [emoji110]
Kciuki za wizytę!
Hej dziewczyny!
Ja wizytowałam wczoraj, wszystko ok ale muszę wam zaniżyć chłopięce statystyki - u mnie dwie dziewczynki
Super! Dwie dziewuszki Gratuluję!
Masz rację, że najlepiej jak jest problem pójść do specjalisty.
Tyle, że jeżeli maluszek nie ma problemów ze skórą nie należy stosować emolientów, bo potem już tylko emolienty nam zostaną.
Im mniej tym lepiej.
Też o tym czytałam, że jak nie ma problemów, to po co stosować emolienty?
Ja juz po wizycie malenstwo zdrowo rosnie ale niechciało wspolpracowac i nie ujawnilo co tam chowa pomiedzy nogami jest juz odwrocone glowka w dol
Hehe, chyba w trakcie badania się tak odwróciło Już pewnie kilka razy zmieniło pozycję takie maleństwa mają jeszcze miejsce i fikają koziołki jak się patrzy To może na następnej wizycie się dowiesz kto tam mieszka
Dita ja też mam we wtorek i już nie mogę się doczekać! Od 3 dni mała wiercipieta tak się kręci, że szok. Nie wiem jak to możliwe, że maz jeszcze nie czuje... do tej pory czułam takie leciutkie smyranie a od 3 dni fikolki pełna para
Ja czuję pod ręka i od środka, próbuję też Młodemu pokazać. Czasami czuję takie wybrzuszenie z którejś strony i od środka, że się wierci. Przykładam rękę i tam takie harce, masakra
Zgłaszam że jestem już po wizycie
Wszystko jest dobrze mierzy 12,7 cm i nic już więcej nie zapamiętałam nawet zdjęcia nie wzięłam jak się dowiedziałam kto u mnie w brzuszku mieszka, nie za bardzo chciało pokazać ale doktor powiedział Dziewczynka
Dziewczyny serce mi zaczęło walić ze szczęścia jak oszalałe
Wizytuje teraz 21 czerw.jeśli okaże się to prawdą to zabieram się za sortowanie rzeczy po synku i szaleństwo zakupów.
Z usg 18t starsza o tydzień.
Gratulacje Waszych wizyt i czekamy na kolejne wiadomości
Gratuluję wymarzonej córeczki! Możesz szaleństwo zakupowe rozpocząć!
U mnie tez już po, maluchy po 120 gr maja się dobrze i prawdopodobnie będzie parka poczekam na połówkowe na 100 ale tak jak czułam pewnie tam jakiś chłopak jest.
Ha, widzisz! Mówiłam, że tam chłopak się ukrywa I super!