Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Cos mi sie nie zgadza tsh w 1 trymestrze mialam 4490a w drugim mam 3790
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulianna89 a powiem CI ze widzac co sie dzieje przez brak cwiczen takich jakich powinnam czulam sie ...'zle' .... pozatym uwielbialam sie wypocic...czulam sie badzo dobrze po dobrym treningu ale wzielam sie w garsc bo przeciez nadrobie . i dobry pomysl z ta guma..mam ja tez
wiesz ze mam znajoma ktora pracuje na silowni...patrzac na nia widzi sie wiecej testosteronu ale mimo wszystko ladna bo wyrzezbine to co trzeba..pupa to marzenie taka wypieta pelna ;miesni; haha ( nie daze do az tak umiesnianej sylwetki..ale mam bzika na pukcie pupy a uda sie cwicza przy okazji..i brzuszek) ..zaszla w ciaze i dalej jak cwiczyla tak cwiczyla.,..brzuszek pokazal jej sie gdzies po 25tyg bo miala dlugo kaloryfer lol haha a pod koniec jak ja ostatni raz widzialam robila przysiady z obciazeniem jak zawsze lol.... ze swoja pileczka..normalnie rzadko widzi sie takie cos na codzien a jak sie widzi gdzies na necie to sie mysli ze to fotomontaz...uwierzcie .choc widzialam kobiety w ciazy to jednak one rekreacyjnie aby sie ruszac, nie zasiedziec
Edytka ja kupujac teraz sukienki tez nie patrze tylko na ciazowe... w domu mam takie nie ciazowe ale sa tak uszyte ze spokojnie mozna nosic i do konca
mam tez taka ktora w tym stanie zrobila sie zybt wyzywajaca ale kolo domu mozna nie... pokusic meza hahaha
A bierzesz coś?Cos mi sie nie zgadza tsh w 1 trymestrze mialam 4490a w drugim mam 3790
tez tak kombinowalam ale w aucie na siedzaco strasznie newygodnie mi bylo wrrr... w koncu sodnie zaczely mi zjezdzac z pupy a bluzki przestaly zakrywac odsuniety suwak haha wnerwila sie i poszlam kupilam jeanswoe w hm..bombaaaKombinuje czy nie kupić sobie ciążowych jeansów. Niby brzuch nieduży, niby się dopinam, ale jest już bardzo niewygodnie. Na razie stosuje ten trik z gumka do włosów, ale może jednak zainwestuje.
Ja około miesiąca temu kupiłam tę w kwiatki i jest super (mam na profilowym)
Dziewczyny powiedzcie mi - czy powinnyśmy w ciąży konsultować się z położną? W ogóle powinnyśmy się interesować tematem polożnej czy można ten temat olać?
Ja około miesiąca temu kupiłam tę w kwiatki i jest super (mam na profilowym)
Dziewczyny powiedzcie mi - czy powinnyśmy w ciąży konsultować się z położną? W ogóle powinnyśmy się interesować tematem polożnej czy można ten temat olać?