reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Wiem jak to jest z ta tv..ja mam tak z forum hahah musze sie ogarnac!!!

Duzo ale w miare lekko

Moj pracuje tak samo . za nadgodziny ma drugie tyle wiec mu zal nie korzystać oO
Ale jak bede na trybie LENIWIEC bedzie pewnie chccial nadrabiac znajac go haa
W koncu latwiej kiedy druga osoba ogarnie co trzebA

Jade po dzieci .odebrac je ze szkoly i lenistwo

Ze szkoły? W sobotę? U was dzieci chodzą do szkoły na weekend?;( czy to jakieś zajęcia pozalekcyjne może?

Ja telewizji praktycznie nie oglądam, w tygodniu zajęcia z Młodym, zakupy, odwiedziny u sióstr i nie ma kiedy :)a w weekend właśnie nadrabiam, lubię jakiś film obejrzeć ale wczoraj za późno zaczęłam ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co - przyznam Wam się do czegoś, bo chyba ześwirowałam ... tak jak ja nigdy nie przeglądałam i nie przeglądam nadal rzeczy dla dzieciaków, tak dzisiaj pojechałam do sklepu, bo musiałam kupić coś Maluchom koleżanki (1,5 miesiąca i 2 latka) i oprócz prezentów dla nich, kupiłam kocyk, bo akurat był taki jak lubię i jeszcze w moim szarym kolorze i piżamkę z pandą, bo mi się kolory podobały - stwierdziłam, że teraz tyle znajomych czeka na dziecko, że jak nie nam to innym się przyda... normalnie nie mogłam się powstrzymać ;p

EdytA ja tez malo..duzo nagrywam jak ciaza z zaskoczenia hahahah

Polska szkola. :) tylko w soboty
Musza.nie ma zmiluj

U nas wiedzą nasi rodzice i siostra męża. Nawet jakby coś było nie tak to wolę żeby wiedzieli. I wie też moja dyrektorka w pracy i jedna koleżanka.

Tak, właśnie dlatego powiedziałam siostrom. Nie wyobrażam sobie żyć normalnie i udawać, że się nic nie stało przy nich gdyby cos poszło nie tak [emoji20]
Ale wszystko będzie w porządku [emoji6]

Julia
Pokaż kocyk [emoji4] W twoim ulubionym kolorze?
Pewnie, że ci się przyda [emoji4] widać, cię za serce złapało [emoji6]

Karolina
To szczerze nie zazdroszczę im ten soboty w szkole [emoji6] ale jak mus to mus! [emoji4]

U nas piękna pogoda była dzisiaj, także całą godzina korzystaliśmy [emoji6]
Martwi mnie jedynie,że dużo jem[emoji20] jestem ciagle głodna... jak tak dalej pójdzie to będą mi życzyć bezbolesnego porodu w piątym miesiącu!!!!;(

Ja tez ciagle jestem glodna, ale nie jem tylko zapycham sie woda :( znaczy jem, ale tak jak wczesniej, 4 posilki dziennie. strasznie sie boje, ze znow tak duzo przytyje w ciazy :(

4c3tskjoppjijysx.png

Igorwelove
Jeśli chodzi o liczbę posiłków to jem tyle samo... No może na weekend o jeden więcej ale to w domu to inaczej ;) ale jakieeeee ja jem posiłki :) dogadzam sobie jak baba w ciąży [emoji23][emoji5]
W zeszłej ciąży przytyłam 11kg, w tej pewnie 25[emoji21][emoji53] muszę coś wymyślić.. moze tez zacznę zapychać się wodą

Paula25
Ja tym kilo mogłabym na początku schudnąć :) żeby waga końcowa nie była taka straszna :(

Kochana, ja 30 kg na + mialam w dniu porodu :( Na poczatku jadlam duzo slodyczy, czipsow itp, ale jak juz ma wadze bylo 15+ to jadlam duzo mniej a mimo to tylam jak glupia :( wyniki mialam ok, a lekarz rozkladal rece i mowil,ze widocznie taka moja natura :(

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Igorwelove
Jeśli chodzi o liczbę posiłków to jem tyle samo... No może na weekend o jeden więcej ale to w domu to inaczej ;) ale jakieeeee ja jem posiłki :) dogadzam sobie jak baba w ciąży [emoji23][emoji5]
W zeszłej ciąży przytyłam 11kg, w tej pewnie 25[emoji21][emoji53] muszę coś wymyślić.. moze tez zacznę zapychać się wodą

Paula25
Ja tym kilo mogłabym na początku schudnąć :) żeby waga końcowa nie była taka straszna :(

Kochana, ja 30 kg na + mialam w dniu porodu :( Na poczatku jadlam duzo slodyczy, czipsow itp, ale jak juz ma wadze bylo 15+ to jadlam duzo mniej a mimo to tylam jak glupia :( wyniki mialam ok, a lekarz rozkladal rece i mowil,ze widocznie taka moja natura :(

4c3tskjoppjijysx.png
Dziewczyny, nie martwcie się na zapas, ważne żeby z naszymi mauszkami było wszystko w porządku, kilogramami będziemy się martwić po porodzie :)
Igorowelove, nie ma reguły, to, że w poprzedniej ciąży dużo przytyłaś nie znaczy, że teraz będzie tak samo :)

Do góry