reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Zaneta, u mnie wie siostra i tesciowa, juz mowilam ze to jakas wiedzma i jak zobaczyla mnie kilka dni po tym jak zrobilam test, to zapytala czy w ciazy nie jestem, bo inaczej wygladam [emoji85][emoji23] Chcemy powiedziec tez naszym rodzicom, ale mamy dylemat czy zrobic to teraz czy juz po wizycie jak serduszko bedzie bilo :) Reszcie rodziny i znajomym pewnie po 1 trymestrze powiemy :)

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Nic nie szkodzi ;) niestety nie kojarzę kto to mógł być ;)
A czemu masz wątpliwości?
Ponieważ miałam tam TSH 7,5, za 2 dni 3,5, po powtórzeniu próbek obie się różniły o 0,2, niby niewiele a jednak. Poza tym wynik AMH miałam po 4 godzinach, to niespotykanie szybko.

Dita o 1 sialas??? Przebilas.Mnie hehe pewnie wiedzialas ze cala sobota wolna :ppp

Ja dziewczynki 4 razy w tyg i sobota wstaje o 4.20 ..bylam przyzwyczajona bo teraz widze jakbym sie cofnela w czasie.
Znow zmeczona ... Jeszcze to wstawanie w nocy!!! Staram.sie nie pic na noc ale malo pomoglo ..
Ja w uk to u was wychodzi 5.20 wtedy
Pracuje 53h tyg moze dam rade jakos wytrwac bo nie ukrywam przyzwyczailam sie do tych pieniedzy no ale jak bedzie trzeba zwolnic to bedzie mus

Zaneta U mnie wie szefowa bo musialam powiedziec i przyjaciolka:)
Jakos chce poczekac.wszystkich zaskoczyć
Moze wytrwam haha

Wczoraj maz z synem rozmawiali o bejbiku jakny bylo...to syn mu powiedzial ze jak bedzie chlopak to ma spac u niego...no zobaczymy:p

My rodzicom powiemy na święta, mam nadzieje że na wizycie zobaczę serduszko i spokojnie będziemy mogli ich poinformować :) siostrom powiedziałam, ale z nimi jestem blisko i mentalnie i też często się widujemy. Ciężko byłoby ukryć np.mdlosci ;) poza tym one mnie wspierają, a to się liczy. W pracy też muszę szybko powiedzieć - po wizycie, bo będę musiała szykować zastępstwo. A tak jak pisałam - mam samodzielne stanowisko plus nauka programu to tak hop siup nie będzie... i zastępuje podczas urlopów dwie osoby. Wiec tez sie będzie musiała tego nauczyć ;(

Karolina
Dzisiaj średni luz... sprzątanie, obiadek, obiecany spacer z Młodym i moze jeszcze do babci pojadę, bo dawno nie byłam ;)
A tak siedziałam długo bo zaczęłam oglądać film i zamiast wyłączyć to się ślepiłam jak głupia :)
Czyli twoje pociechy pragną rodzeństwa? To super :)
Dużo godzin pracujesz... póki dajesz rade to pracuj, ale pewnie organizm sam sie upomni o swoje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ponieważ miałam tam TSH 7,5, za 2 dni 3,5, po powtórzeniu próbek obie się różniły o 0,2, niby niewiele a jednak. Poza tym wynik AMH miałam po 4 godzinach, to niespotykanie szybko.

Yhm ;) nie znam się na tym, ale ja w sumie w tym miesiącu miałam progesteron 5 z haczykiem i moja ginekolog zastanawiała się co jest grane i czy w ogóle była owulacja, a jakieś 14 godzin później urósł mi ok. 300% i stwierdziła, że jeśli beta wyjdzie ujemna to ona nie wie co z tym moim organizmem ;p dlatego tak szybko dowiedziałam się o ciąży... a widocznie o 1 dzień przesunęła mi się owulacja i dlatego pierwszy wynik był tak niski...
a TSH spada podobno bardzo powoli, więc nie wiem jak to jest - zawsze miałam koło 1-1,5 dlatego nigdy nic na ten temat nie czytałam...

Wiem jak to jest z ta tv..ja mam tak z forum hahah musze sie ogarnac!!!

Duzo ale w miare lekko

Moj pracuje tak samo . za nadgodziny ma drugie tyle wiec mu zal nie korzystać oO
Ale jak bede na trybie LENIWIEC bedzie pewnie chccial nadrabiac znajac go haa
W koncu latwiej kiedy druga osoba ogarnie co trzebA

Jade po dzieci .odebrac je ze szkoly i lenistwo

reklama
Do góry