reklama
Igorowelove
Moderatorka
O to nie wiedzialam, jesli sa od 3 to 2 i 1 pewnie pampersa kupieTeż słyszałam że mają dobre opinie, ale rozmiar chyba zaczyna się od 3. Na allegro sa pampersy za 100 zł dwie duże paczki w rozmiarze 1 i 2 premium care i chyba się na nie skuszę[emoji848]
Ja mam angel sound uzywany, dziala bez zarzutuDziewczyny jak wasze detektory zastanawiam się kupić ten angel sound ale nie wem czy warto nowy czy uzuwany ?
Annulek
Zaangażowana w BB
No cześć dziewczyny! Odcięło mi dostęp do Internetu i nie mogłam Was śledzić... Ale, jakie to owocne! Przeczytałam 500 stron książki Kinga, dziś czytam kolejny tom... I obiad nawet wyszedł mi inny niż zwykle
Dziś zaczynamy 18 tydzień wczoraj maleństwo dało popis dopiero w okolicach godziny 23, gdzie odpoczywałam przy wiatraku i zajadałam się floriankami... jejku, ale to dziecię ma siłę! Jak narzeczony przyłożył dłoń, to aż się wystraszył ale maleństwo jest uparciuchem i myślałam, że dzisiaj da znać, że już nie śpi... Ale chyba sobie poczekam... samo wybiera porę. We wtorek wizytujemy, może w końcu się dowiemy, kto tam mieszka i skąd te moce zapisałam się na prawo jazdy, już tak na papierze, więc mam nadzieję, że prędko się nauczę tego wszystkiego...
Czy wy też miewacie zaniki pamięci? Nigdy przedtem nic mi nie dolegało, a teraz od czasu do czasu czegoś zapomnę ...
Buziaki! Miłego dnia!
Dziś zaczynamy 18 tydzień wczoraj maleństwo dało popis dopiero w okolicach godziny 23, gdzie odpoczywałam przy wiatraku i zajadałam się floriankami... jejku, ale to dziecię ma siłę! Jak narzeczony przyłożył dłoń, to aż się wystraszył ale maleństwo jest uparciuchem i myślałam, że dzisiaj da znać, że już nie śpi... Ale chyba sobie poczekam... samo wybiera porę. We wtorek wizytujemy, może w końcu się dowiemy, kto tam mieszka i skąd te moce zapisałam się na prawo jazdy, już tak na papierze, więc mam nadzieję, że prędko się nauczę tego wszystkiego...
Czy wy też miewacie zaniki pamięci? Nigdy przedtem nic mi nie dolegało, a teraz od czasu do czasu czegoś zapomnę ...
Buziaki! Miłego dnia!
Mirakulum
Fanka BB :)
Super [emoji5][emoji846] gratuluję [emoji106][emoji16]
Super! Gratuluję synka! [emoji16][emoji5]
Po urlopie [emoji5]
Ja tylko internet i wyprzedaże[emoji5] ceny w stacjonarnych czasami mnie przerażają [emoji33]
Udostępniłam na stronie 846[emoji5]
Dziewczyny, pamiętajcie żeby pierwszy raz wchodzić na wątek zamknięty przez przeglądarkę, dopiero pózniej w apce[emoji28] [emoji5]
tez jestem zdania ze jak moge dostac nowe za pol ceny i to z dobrych sklepow to nie ma sensu dla Mnie jesli nie musze kupowac po normalnej cenie...mam swoje zachcianki jak to kazda z Nas zeby nie bylo
nie zyje tylko na przecenach ale dzieciaki mnie rozbrajaja z szybkoscia wzrostu!!!
pozatym tutaj to ciagle cos przeceniaja..czesto kupuje na wyrost i mam z glowy
jakos juz odwidzialo mi sie atanie po skepach... za malo czasu na to...jak urodze to sobie przypomne jak to bylo z kilka razy w tyg do galerii zagladac
Hello [emoji16] z zakupami to czekam aż mi się płeć mojego lokatora potwierdzi[emoji57] na pewno tez zaczekam na wyprzedaże bo chyba już coś w czerwcu się zacznie [emoji16] obralam sobie strategie że teraz kupuje w roz. 0-3 m i letnie 6-9 m a jak będzie zimowa wyprzedaż to dokupie 3-6m[emoji41] i muszę rozejrzeć za laktatorem, bo planuje pół roku być na macierzyńskim a chce karmić piersią minimum ten rok. jakich zamierzacie pieluch używać?
Miłego dnia dziewczyny [emoji274]
zwykle ..jakies tam pampersy...w zaleznosci tez co bedzie na przecenie dla mnie wsio ryba...moje dzieciaki nosily rozne i te tansze i drozsze i bylo ok ..nie mam nacisku na firmowe z gornej polki
Ja pampersy pózniej przez internet zamawiałam, albo z promocji jakichś -więcej paczek i taniej wychodziło. Niestety dady sie u nas w ogole nie sprawdziły, Młody sie odparzał raz, a dwa strasznie się przelewały. W pampersie bardzo rzadko mu sie przelało, z reguły tylko jak źle zapięłam, a dady bardzo często.. tylko, że mój to był obsikaniec od małego - dużo siusiał [emoji23] u siostry dady się sprawdziły, ona chwalila sobie. Fakt faktem jej synek dużo mniej siusiał i tak jest do dzisiaj, mniej pije i mniej biega do toalety. Moj potrafi wodę litrami jak mamusia pic, a teraz jak jest ciepło to w ogole [emoji23][emoji3]
a widzisz..uzywalam dady przy synu i nie odparzal mi sie takze dla mnie byly ok.
nasze dzieci to jak kroliki doswiadczalne choc napewno jest latwiej idac sluchajac czyis rad.. widzisz to co jednemu podpasuje drugiemu nie podchodzi w ogole ale jakby nie patrzec zawsze chce sie jak najlepiej dla dzieciaka w pierwszej kolejnosci a potem dla portfela haha
No cześć dziewczyny! Odcięło mi dostęp do Internetu i nie mogłam Was śledzić... Ale, jakie to owocne! Przeczytałam 500 stron książki Kinga, dziś czytam kolejny tom... I obiad nawet wyszedł mi inny niż zwykle
Buziaki! Miłego dnia!
tak, mozg sie lasuje przez hormony chyba hahaha normalka przynajmniej mamy wymowke co nie
ja 1,5 roku temu zdawalam prawko na motocykl a teraz bede miec przerwe w eskapadach .powodzenia na prawku i pamietaj..nic nie przekladaj!... ale przykladaj sie hehe..byle do przodu
Ostatnia edycja:
Góraleczka89
Mój mały 3,8 kg a jak będzie drugi chłopak to może być większy. Tak myślałam żeby zrobić zapasy pieluch na początek bo to idzie jak woda. I znowu się zacznie[emoji854]Pewnie, ze tak, ja przy malej mialam 2 paczki te male 1 a pozniej juz 2 w domu zakladalam, a urodzila sie 3,4kg.
azamamew
Ja właśnie zastanawiam się nad rozmiarem ciuszków. Córka jak się urodziła miesiąc wcześniej to miała 52 cm i 3250g. Pływała w ciuszkach 56 i 62. W chwili obecnej spotykani ludzie słysząc jej wiek dziwią się, że taka duża, a jak mówię, że to wcześniak to już w ogóle. Wg pani pediatry jest wzrostu dziecka przynajmniej 2,5 rocznego jak nie więcej, a dwa lata skończy dopiero pod koniec lipca. Nie ma się co dziwić teściowa ponad 180 cm, mąż prawie 190, a ja 170.
I teraz jeśli druga córka urodzi się o czasie, to podejrzewam, że będzie duża. Jednak tak jak z pierwszą córką mam przeczucie, że urodzi się wcześniej. Chciałabym ze względów finansowych skusić się na kupienie takiej megapaki od jakiejś mamusi. Na około pół roku, bo potem mam jakieś ciuszki po córce. Tylko myślę sobie, jeśli mam termin na 4 listopada, to jaki rozmiar kombinezonu zimowego powinna mieć.
Jeśli chodzi o pampersy to zostaniemy przy Dadzie (chyba, że jej nie podpasują), mają swoje wady, ale ogólnie to jestem zadowolona.
I teraz jeśli druga córka urodzi się o czasie, to podejrzewam, że będzie duża. Jednak tak jak z pierwszą córką mam przeczucie, że urodzi się wcześniej. Chciałabym ze względów finansowych skusić się na kupienie takiej megapaki od jakiejś mamusi. Na około pół roku, bo potem mam jakieś ciuszki po córce. Tylko myślę sobie, jeśli mam termin na 4 listopada, to jaki rozmiar kombinezonu zimowego powinna mieć.
Jeśli chodzi o pampersy to zostaniemy przy Dadzie (chyba, że jej nie podpasują), mają swoje wady, ale ogólnie to jestem zadowolona.
Weronikakrz
Dziewczyny jak tam sie zalogowac bo ja jakas ciemna jestem
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Musisz przez przegladarke i albo zaobserwowac albo cos napisac i potem juz normalnie dziala w aplikacjiDziewczyny jak tam sie zalogowac bo ja jakas ciemna jestem