Sasanka14
Fanka BB :)
No ciekawe ja będę miała cesarke i jesZcze nie wiem czy umówiony termin czy jak z córka będą czekać na sygnał od MaluchaCiekawe ktora szybciej urodzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ciekawe ja będę miała cesarke i jesZcze nie wiem czy umówiony termin czy jak z córka będą czekać na sygnał od MaluchaCiekawe ktora szybciej urodzi
Dziewczyny a co bierzecie na bole glowy? Mi zaraz peknie chyba ta glowa
Są super plastry chłodzące z ibum kupuje w Kaufland super, ' zawsze pomagająMi pomagają okłady z lodu. Daje na zmianę na skronie i kark albo tam gdzie najbardziej boli. Wkładam kostki lodu do woreczka śniadaniowego, wiąże i wkładam do skarpetki W sumie tylko to mi pomaga. Zażywanie paracetamolu nic nie daje.
A gdzie ten link chyba przeoczyłam chętnie bym zobaczyłaDita jesteś Wielka! Dzięki za ten link do Cocodrillo. Takich promocji jeszcze tam nie widziałam (ale też nigdy nie kupowałam przez neta tylko zawsze w sklepie stacjonarnym, nie wiem czemu ) i zawsze zostawialam tam majątek a tak małego teraz obkupie że hej w tych t-shirtach
Ja!
I już jestem po.
Tętno 138 i cała reszta tez git.
Za 4 tyg połówkowe.
Witajcie, my dopiero w domu po usg, raczej chłopak będzie, maluch już 137g waży i kopał w głowicę od usg
Dita a co poradził gin z polowkowymi?
Dita jesteś Wielka! Dzięki za ten link do Cocodrillo. Takich promocji jeszcze tam nie widziałam (ale też nigdy nie kupowałam przez neta tylko zawsze w sklepie stacjonarnym, nie wiem czemu ) i zawsze zostawialam tam majątek a tak małego teraz obkupie że hej w tych t-shirtach
A gdzie ten link chyba przeoczyłam chętnie bym zobaczyła