reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dita jesteś Wielka! Dzięki za ten link do Cocodrillo. Takich promocji jeszcze tam nie widziałam (ale też nigdy nie kupowałam przez neta tylko zawsze w sklepie stacjonarnym, nie wiem czemu :p ) i zawsze zostawialam tam majątek a tak małego teraz obkupie że hej w tych t-shirtach :)

Ja biorę Apap i to od razu jak zaczyna mi coś tam ćmic ten ból bo później zamienia się to w migrene i jest po mnie. Z głową w sedesie siedzę jak pozwolę żeby ból się rozkrecil także jak tylko czuje że zaczyna boleć mnie głowa to lykam jeden zwykły apap i przechodzi.

Mi pomagają okłady z lodu. Daje na zmianę na skronie i kark albo tam gdzie najbardziej boli. Wkładam kostki lodu do woreczka śniadaniowego, wiąże i wkładam do skarpetki :blink: W sumie tylko to mi pomaga. Zażywanie paracetamolu nic nie daje.
Są super plastry chłodzące z ibum kupuje w Kaufland super, ' zawsze pomagają:)

Dita jesteś Wielka! Dzięki za ten link do Cocodrillo. Takich promocji jeszcze tam nie widziałam (ale też nigdy nie kupowałam przez neta tylko zawsze w sklepie stacjonarnym, nie wiem czemu :p ) i zawsze zostawialam tam majątek a tak małego teraz obkupie że hej w tych t-shirtach :)
A gdzie ten link chyba przeoczyłam chętnie bym zobaczyła :)

Ja!

I już jestem po.
Tętno 138 i cała reszta tez git.
Za 4 tyg połówkowe.

Super [emoji5][emoji846] gratuluję [emoji106][emoji16]

Witajcie, my dopiero w domu po usg, raczej chłopak będzie, maluch już 137g waży i kopał w głowicę od usg :)

Super! Gratuluję synka! [emoji16][emoji5]

Dita a co poradził gin z polowkowymi?

Po urlopie [emoji5]

Ja tylko internet i wyprzedaże[emoji5] ceny w stacjonarnych czasami mnie przerażają [emoji33]

A gdzie ten link chyba przeoczyłam chętnie bym zobaczyła :)

Udostępniłam na stronie 846[emoji5]

Dziewczyny, pamiętajcie żeby pierwszy raz wchodzić na wątek zamknięty przez przeglądarkę, dopiero pózniej w apce[emoji28] [emoji5]

Cześć :) Miłego dnia :) Chociaż ja do wieczora zamierzam siedzieć przy wiatraku i pić wodę z lodem i cytryną :D

Ja tak bym chciała coś kupić wyprawkowego, ale przez te plamienia, krwiaka itd włączyła mi się jakaś blokada. Czekam i jak po wizycie 13-stego będzie wszystko dobrze to może zamówię jakieś pierwsze rzeczy. W Reserved też rozszerzyli dział dla niemowląt, też jest sporo fajnych rzeczy, może będą jakieś wyprzedaże :)

Edit.

A nie, właśnie jest promocja na reserved.pl na połowę ubranek -30%, przy danej rzeczy na górze jest kod :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry