reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny która to z Was robiła ta akcje z tortem? Ominęłam zakończenie tzn reakcje dzieci czy może nie pisałaś?

reklama
Wyczytałam ze jak robi koła to chłopiec a jak wahadło to dziewczynka a najpierw się kręciło w miejscu a później właśnie jak wahadło. Może są różne źródła? [emoji6] i tsk mnie to śmieszy wiec obojętnie [emoji28]

Ja znam jak się kręci w kółko to dziewczynka (jak na toaletach jest przecież [emoji23]), a na boki to chłopak (trójkąt [emoji5]). Na necie tez tak znalazłam [emoji5]
U mnie wyszedł chłopak i córa, a będzie dwóch łobuzów [emoji16]

Link do: Nowe body 7-pak George r. 74 6-9 m. bawełna z tej firmy kupowałam body, dobra bawełna, miękka i przyjemna albo :
Link do: EARLY DAYS PRIMARK 5 pak body kr. rękaw 62/6 kg

Tak przykładowo wklejam. Synek drugi będzie jeszcze nosił bo niestargane[emoji5] next wiadomo tyle ze cenę mocno trzymają, to już dla większego bobasa kupowałam koszulki czy pajace [emoji5]
Czy na wyprzedażach w coccodrillo
Link do: Odzież, ubrania dla dzieci, producent ubrań dziecięcych - Sklep internetowy Coccodrillo

Ja na internecie znajdę wszystko [emoji5][emoji23]

Dziewczyny mój post zginął....I widzicie na której stronie po której mam kosmowke ?
Proszę powiedzcie bo ja slepa

Hej Sandra!

Nie mam pojęcia po której stronie jest kosmówka, ale polecam zamazać swoje dane osobowe bo to forum jest otwarte/publiczne.

Sorry za ten komentarz, ale ja mam hopla na punkcie ochrony danych osobowych i prywatności. Tym bardziej ze w tym komputerowo-internetowym świecie świrów pełno.

Hej Sandra!

Nie mam pojęcia po której stronie jest kosmówka, ale polecam zamazać swoje dane osobowe bo to forum jest otwarte/publiczne.

Sorry za ten komentarz, ale ja mam hopla na punkcie ochrony danych osobowych i prywatności. Tym bardziej ze w tym komputerowo-internetowym świecie świrów pełno.
RODO spędza mi sen z powiek [emoji28]

reklama
Do góry