reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja jak bym sobie dodała te 9dni to wyszłoby 20+1; ale tak chyba nie działa [emoji23]
Sporo już z nas zna płeć.. kurde, tez bym już chciała wiedzieć [emoji53][emoji57]
Wstrzymaj sie do wizyty u swojego prowadzacego, skoro mowilas, ze z prenatalnymi dobrze Ci poradzil, kiedy wizyta? Ty chyba wizytujesz jak ja? 5.06?

20+6 a polowkowe 18.06

ja 19 czerwca i bede skonczony 21tydz:)

tez bym chciala poznac plec... jestem w stanie za to zaplacic jak bedzie trzeba jesi beda jakies trudnosci takze i tak sie dowiem:p

Sandrus chociaz maly sie wyspal hihih ale grunt ze zaraz masz nastepna wizyte i ze jest ok:)
w wyrostkach ja sie nie orientuje,... ja nic nie widze haha njedynie wiksze czesci ciala mi si rzucaja w oczy a reszta to magia:p

[QUOTE="ONAONAONA, post: 16686710, member:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczyny a ja znowu coś złapałam ! Gardło mnie boli strasznie... To już drugi raz w tej ciąży [emoji33]

Do góry