Właśnie zabrałam w jedno miejsce moją wyprawkę ))
4 miesiąc a ja prawie gotowa haha widać, że pierwsze dziecko Zobacz załącznik 859817
Piękna wyprawka [emoji5] chłopczykowa [emoji846][emoji106][emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie zabrałam w jedno miejsce moją wyprawkę ))
4 miesiąc a ja prawie gotowa haha widać, że pierwsze dziecko Zobacz załącznik 859817
20+6 a polowkowe 18.06Za 3,5tygodnia masz połówkowe? To byłoby podobnie do mnie... który to będzie tydzień ciazy? Termin masz jak w tabelce? [emoji5] ja niby wg usg mam termin na 30.10 to moze ten termin połówkowy nie byłby taki zły [emoji5]
20+6 a polowkowe 18.06
Wstrzymaj sie do wizyty u swojego prowadzacego, skoro mowilas, ze z prenatalnymi dobrze Ci poradzil, kiedy wizyta? Ty chyba wizytujesz jak ja? 5.06?Ja jak bym sobie dodała te 9dni to wyszłoby 20+1; ale tak chyba nie działa [emoji23]
Sporo już z nas zna płeć.. kurde, tez bym już chciała wiedzieć [emoji53][emoji57]
Wstrzymaj sie do wizyty u swojego prowadzacego, skoro mowilas, ze z prenatalnymi dobrze Ci poradzil, kiedy wizyta? Ty chyba wizytujesz jak ja? 5.06?
20+6 a polowkowe 18.06