D
Deleted member 178885
Gość
To Jeszcze poczekacie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dziewczyny ja czekam na prenatalne dam znać postandardowo opóźnienie może max 15 minut
![]()
Dzieki kochana za przepis zrobie na sobote![]()
Właśnie ogarnęłam jak na apce bez cytat+ dodawać. Trzeba dotknięciem zaznaczyć kilka postów i na końcu te ikonka w prawym górnym rogu.Zobacz załącznik 859781
Wiemy tyle że ma ponad 6 cm chyba ,i nic więcej bo śpi I pozycji nie zmienia:/
Serduszko tylko pika ,to dał nam posłuchać
Skoro śpi to śpi I ja co 30 min wracam A on dalej śpi I znowu czekam
Co za dziecko nie wiadomo czy się cieszyć bo spokojne czy uparte![]()
Zjedz cos slodkiego, pochodz troche, poskacz delikatnie albo potancz [emoji14]Wiemy tyle że ma ponad 6 cm chyba ,i nic więcej bo śpi I pozycji nie zmienia:/
Skoro śpi to śpi I ja co 30 min wracam A on dalej śpi I znowu czekam![]()
A próbowałaś kaszleć? U mnie pomagało.Wiemy tyle że ma ponad 6 cm chyba ,i nic więcej bo śpi I pozycji nie zmienia:/
Skoro śpi to śpi I ja co 30 min wracam A on dalej śpi I znowu czekam
To Jeszcze poczekacie bo robię 3 podejście bo No właśnie BO DZIECKO SPI OD GODZINY, i się nie rusza noga na noge i tyle;///
Zrobię to samo w weekend, podejrzewam, że mam jeszcze więcej [emoji23]Właśnie zabrałam w jedno miejsce moją wyprawkę))
4 miesiąc a ja prawie gotowa haha widać, że pierwsze dzieckoZobacz załącznik 859817
Zazdroszcze! Ja jeszcze 3.5 tyg do polowkowych i moze (mam nadzieje!) poznam plec i bede szalec [emoji7]Właśnie zabrałam w jedno miejsce moją wyprawkę))
4 miesiąc a ja prawie gotowa haha widać, że pierwsze dzieckoZobacz załącznik 859817
Zazdroszcze! Ja jeszcze 3.5 tyg do polowkowych i moze (mam nadzieje!) poznam plec i bede szalec [emoji7]