D
Deleted member 178885
Gość
To Jeszcze poczekacie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dziewczyny ja czekam na prenatalne dam znać po standardowo opóźnienie może max 15 minut
Dzieki kochana za przepis zrobie na sobote
Właśnie ogarnęłam jak na apce bez cytat+ dodawać. Trzeba dotknięciem zaznaczyć kilka postów i na końcu te ikonka w prawym górnym rogu. Zobacz załącznik 859781
Wiemy tyle że ma ponad 6 cm chyba ,i nic więcej bo śpi I pozycji nie zmienia:/
Serduszko tylko pika ,to dał nam posłuchać
Skoro śpi to śpi I ja co 30 min wracam A on dalej śpi I znowu czekam
Co za dziecko nie wiadomo czy się cieszyć bo spokojne czy uparte
Zjedz cos slodkiego, pochodz troche, poskacz delikatnie albo potancz [emoji14]Wiemy tyle że ma ponad 6 cm chyba ,i nic więcej bo śpi I pozycji nie zmienia:/
A próbowałaś kaszleć? U mnie pomagało.Wiemy tyle że ma ponad 6 cm chyba ,i nic więcej bo śpi I pozycji nie zmienia:/
To Jeszcze poczekacie bo robię 3 podejście bo No właśnie BO DZIECKO SPI OD GODZINY, i się nie rusza noga na noge i tyle;///
Zrobię to samo w weekend, podejrzewam, że mam jeszcze więcej [emoji23]Właśnie zabrałam w jedno miejsce moją wyprawkę ))
4 miesiąc a ja prawie gotowa haha widać, że pierwsze dziecko Zobacz załącznik 859817
Zazdroszcze! Ja jeszcze 3.5 tyg do polowkowych i moze (mam nadzieje!) poznam plec i bede szalec [emoji7]Właśnie zabrałam w jedno miejsce moją wyprawkę ))
4 miesiąc a ja prawie gotowa haha widać, że pierwsze dziecko Zobacz załącznik 859817
Zazdroszcze! Ja jeszcze 3.5 tyg do polowkowych i moze (mam nadzieje!) poznam plec i bede szalec [emoji7]