reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
No dziewczyny ja czekam na prenatalne dam znać po :) standardowo opóźnienie może max 15 minut:)

I jak tam?? Jest Nikoś? [emoji5]

Dzieki kochana za przepis zrobie na sobote :)

Proszę bardzo [emoji106][emoji846]

Właśnie ogarnęłam jak na apce bez cytat+ dodawać. Trzeba dotknięciem zaznaczyć kilka postów i na końcu te ikonka w prawym górnym rogu. :)Zobacz załącznik 859781

Właśnie ogarnelam u siebie, ale ja zaznaczam -pojawia mi sie u góry Więcej -klikam i wybieram Multi-cytat [emoji16] dzięki za pomysł, bo wcześniej nawet nie szukałam [emoji846][emoji106][emoji8]

Wiemy tyle że ma ponad 6 cm chyba ,i nic więcej bo śpi I pozycji nie zmienia:/
Serduszko tylko pika ,to dał nam posłuchać:)
Skoro śpi to śpi I ja co 30 min wracam A on dalej śpi I znowu czekam:)
Co za dziecko nie wiadomo czy się cieszyć bo spokojne czy uparte;)

Może spróbuj coś zjeść albo napić się soku, może maluszek się rozrusza

Zjedz cos slodkiego, pochodz troche, poskacz delikatnie albo potancz [emoji14]

A próbowałaś kaszleć? U mnie pomagało.

To Jeszcze poczekacie bo robię 3 podejście bo No właśnie BO DZIECKO SPI OD GODZINY, i się nie rusza noga na noge i tyle;///

Haha Sorki, ale rozbawiłaś mnie [emoji23] moje tez spało, ale udałam że kaszlę to sie przebudziło [emoji5] a pózniej sie jeszcze poruszałam... No i zjadłam przed badaniem słodkiego rogala -nie smakował mi w ogole ale to tez pomogło,bo inaczej kiepsko by to było [emoji28] lubi spać, to dobrze... [emoji106][emoji3] dziewczyny dobrze radzą, zjedz cos, poruszaj sie, zacznij kaszleć [emoji5]

reklama
Zazdroszcze! Ja jeszcze 3.5 tyg do polowkowych i moze (mam nadzieje!) poznam plec i bede szalec [emoji7]

Za 3,5tygodnia masz połówkowe? To byłoby podobnie do mnie... który to będzie tydzień ciazy? Termin masz jak w tabelce? [emoji5] ja niby wg usg mam termin na 30.10 to moze ten termin połówkowy nie byłby taki zły [emoji5]

Do góry