reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja po dzisiejszej nocy jestem wyspana jak nigdy..., ciężko mi znaleźć wygodna pozycje budziłam się co rano Obolała, wczoraj w biedronce natknelam się na poduszkę dla kobiet w ciąży (czailam się już na taką przez internef ale kosztowała ponad 100zl a w biedronce cena 69,90 zł) czytałam mnóstwo opini nie spotkałam się z negatywna a ja dzis po jednej nocy z poducha też polecam ;) P. S. Niecierpliwie czekam na spotkanie dzisiejsze z Maluchem :D zawsze się stresuję :/
O i ja się czaje na rogala, nawet nie wiedziałam że są w biedronce. Dzięki za info!

Dita_333 sama nie wiem czy miałam jakieś przeczucia ;) mąż mówił że 2 synek :happy: synus twierdził, że musi być brat :happy: ale przyjął do wiadomości ze jednak będzie siostra. Stwierdził, że dziewczyny są piękne więc siostra może byc:tak: ja w zasadzie od prenatalnych wiem, że raczej dziewczynka. Ale jakoś się nie nakręcalam. Trudno było mi uwierzyć, że w 12 tygodniu lekarz już to stwierdzil, ale potwierdziło się ;)
Niestety czeka mnie już w najbliższym czasie badanie obciążenia glukoza, uwielbiam słodycze, ale tej glukozy w pierwszej ciąży nie mogłam wypić.
Miłego dnia Dziewczyny :happy:

Dita_333 sama nie wiem czy miałam jakieś przeczucia ;) mąż mówił że 2 synek :happy: synus twierdził, że musi być brat :happy: ale przyjął do wiadomości ze jednak będzie siostra. Stwierdził, że dziewczyny są piękne więc siostra może byc:tak: ja w zasadzie od prenatalnych wiem, że raczej dziewczynka. Ale jakoś się nie nakręcalam. Trudno było mi uwierzyć, że w 12 tygodniu lekarz już to stwierdzil, ale potwierdziło się ;)
Niestety czeka mnie już w najbliższym czasie badanie obciążenia glukoza, uwielbiam słodycze, ale tej glukozy w pierwszej ciąży nie mogłam wypić.
Miłego dnia Dziewczyny :happy:
Który masz teraz tydzień?

Mi dziś pierwsza obca osoba gratulowala :) nie tak zupełnie obca bo sąsiadka ale pierwsza która sama zauważyła [emoji4]

Ja też popedze po rogala do biedry A co mi tam hehehe 70 zł zawsze coś:)
Ogólnie to czuje się super, właściwie jak nie w ciąży.
Byłam kota oddać do kastracji :) I czekam aż zadzwonią żeby go odebrać:) biedny
....miał takie smutne oczy jak go oddałam.
Ale nie widział chyba moich wkuriwonych jak zalal mi 2 raz za zasłoną podłogę pufe A potem zostawił ślady z sikow wszędzie, cholera jedna :(
Na dodatek mnje gryzl bo się frustrowal brakiem możliwości wypuszczenia emocji .
Ale cóż trzeba było to zrobić już 2 mc temu..teraz przeżywam to ja i kot :/

Kto dziś wizytuje ?
Ja mam jutro prenatalne:) oczywiście jestem ta na końcu jak i z prenatalnymi ruchami o wszystkim innym hahaha takze czekam ,czekam jutro potwierdzimy czy chłopak :)

Buziaki:)
Ciekawe czy Wam jutro potwierdzi Nikosia :) i ciekawe czy nasz lekarz dziś potwierdzi zdanie tego z prenatalnych :)

reklama
Dziewczyny a na jakiej podstawie macie ustalona datę terminu. Taka wpisana w kartę? Na podstawie pierwszego usg czy miesiączki?

Do góry