reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja po dzisiejszej nocy jestem wyspana jak nigdy..., ciężko mi znaleźć wygodna pozycje budziłam się co rano Obolała, wczoraj w biedronce natknelam się na poduszkę dla kobiet w ciąży (czailam się już na taką przez internef ale kosztowała ponad 100zl a w biedronce cena 69,90 zł) czytałam mnóstwo opini nie spotkałam się z negatywna a ja dzis po jednej nocy z poducha też polecam ;) P. S. Niecierpliwie czekam na spotkanie dzisiejsze z Maluchem :D zawsze się stresuję :/
O i ja się czaje na rogala, nawet nie wiedziałam że są w biedronce. Dzięki za info!

Dita_333 sama nie wiem czy miałam jakieś przeczucia ;) mąż mówił że 2 synek :happy: synus twierdził, że musi być brat :happy: ale przyjął do wiadomości ze jednak będzie siostra. Stwierdził, że dziewczyny są piękne więc siostra może byc:tak: ja w zasadzie od prenatalnych wiem, że raczej dziewczynka. Ale jakoś się nie nakręcalam. Trudno było mi uwierzyć, że w 12 tygodniu lekarz już to stwierdzil, ale potwierdziło się ;)
Niestety czeka mnie już w najbliższym czasie badanie obciążenia glukoza, uwielbiam słodycze, ale tej glukozy w pierwszej ciąży nie mogłam wypić.
Miłego dnia Dziewczyny :happy:

Dita_333 sama nie wiem czy miałam jakieś przeczucia ;) mąż mówił że 2 synek :happy: synus twierdził, że musi być brat :happy: ale przyjął do wiadomości ze jednak będzie siostra. Stwierdził, że dziewczyny są piękne więc siostra może byc:tak: ja w zasadzie od prenatalnych wiem, że raczej dziewczynka. Ale jakoś się nie nakręcalam. Trudno było mi uwierzyć, że w 12 tygodniu lekarz już to stwierdzil, ale potwierdziło się ;)
Niestety czeka mnie już w najbliższym czasie badanie obciążenia glukoza, uwielbiam słodycze, ale tej glukozy w pierwszej ciąży nie mogłam wypić.
Miłego dnia Dziewczyny :happy:
Który masz teraz tydzień?

Mi dziś pierwsza obca osoba gratulowala :) nie tak zupełnie obca bo sąsiadka ale pierwsza która sama zauważyła [emoji4]

Ja też popedze po rogala do biedry A co mi tam hehehe 70 zł zawsze coś:)
Ogólnie to czuje się super, właściwie jak nie w ciąży.
Byłam kota oddać do kastracji :) I czekam aż zadzwonią żeby go odebrać:) biedny
....miał takie smutne oczy jak go oddałam.
Ale nie widział chyba moich wkuriwonych jak zalal mi 2 raz za zasłoną podłogę pufe A potem zostawił ślady z sikow wszędzie, cholera jedna :(
Na dodatek mnje gryzl bo się frustrowal brakiem możliwości wypuszczenia emocji .
Ale cóż trzeba było to zrobić już 2 mc temu..teraz przeżywam to ja i kot :/

Kto dziś wizytuje ?
Ja mam jutro prenatalne:) oczywiście jestem ta na końcu jak i z prenatalnymi ruchami o wszystkim innym hahaha takze czekam ,czekam jutro potwierdzimy czy chłopak :)

Buziaki:)
Ciekawe czy Wam jutro potwierdzi Nikosia :) i ciekawe czy nasz lekarz dziś potwierdzi zdanie tego z prenatalnych :)

reklama
Dziewczyny a na jakiej podstawie macie ustalona datę terminu. Taka wpisana w kartę? Na podstawie pierwszego usg czy miesiączki?

Do góry