reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Mlodsze pod 3 bedzie jak mlode by bylo na świecie takze nie tak zle..jak mus to mus:) trzeba brac co zycie daje bo czesto jest tak ze nie ma sie wtedy kiedy sie chce:D

Mlodsze pod 3 bedzie jak mlode by bylo na świecie takze nie tak zle..jak mus to mus:) trzeba brac co zycie daje bo czesto jest tak ze nie ma sie wtedy kiedy sie chce:D

Dokładnie! Czasami sie bardzo chce, a nie ma i wtedy jest wielki ból :( dlatego jak jest to trzeba się cieszyć :)

A do mnie powoli dociera, ze jestem w ciąży. I tak jakby lekki strach mnie obleciał... od razu mi sie przypomniał poród...aaaaaaaaa.... dobrze, że to jeszcze kupa czasu jest!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dita A ja bardziej niż porodu boję się zawsze tego że będzie coś nie tak

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się też boję porodu... poprzedni był bardzo ciężki. Teraz liczę na cesarke. Ale wiem że tak na "bo chce" to pewnie nie dadzą mi :D A dziewczyny czy to prawda że pierwszy poród jest najgorszy ? Że następne są łatwiejsze i szybsze?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To liczę teraz na 40minut;) ale łącznie ze skurczami, tak?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Skurcze były od ok 4 rano ale takie do wytrzymania A urodziłam o 9.40 ale można powiedzieć że naprawdę bolesne to od 9. Do szpitala trafiłam z 8cm

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry