reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziekuje [emoji16]

Dita, wpisz mi narazie TP 4.11, bo tak sobie wyliczylam ;) Najwyzej pozniej sie zmieni ;) i dopisz imie Sara ;)

Wpisałam:)

Ja też proszę o dopisanie ! :) Zosia 11.11.2018 :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dodałam:)

Witam i ja mogę się dołączyć od pewnego czasu czytam wasze wpisy robiłam 3 testy na początku w lutym 2 wyszły jakby pozytywne z blada kreseczka a w marcu już wyraźne 2 kreseczki teraz czekam na wizytę u gin mam 13 marca według moich obliczeń i ostatniej miesiączki termin mam na 2 listopad chociaż starania o dzidzie zaczęliśmy 2 tyg pozniej. Pozdrawiam wszystkie mamusie :)

Dodałam:)

Olkaemm
Już cię dodaję... A ile masz lat? :)

reklama
Madziolinap na dwoje babka wrozyla..mozesz byc albo i nie:)
Pozatym to ze 2 razy zaszlas za pierwszym nie oznacza ze 3 raz bedzie taki sam..
Ale podobniez latwiej wpasc niz zajsc po pierwszych starankach haha

Bedzie dobrze zobaczysz

Czy beda 2 kreski czy nie . jakos sie ulozy:)

reklama
Madziolinap na dwoje babka wrozyla..mozesz byc albo i nie:)
Pozatym to ze 2 razy zaszlas za pierwszym nie oznacza ze 3 raz bedzie taki sam..
Ale podobniez latwiej wpasc niz zajsc po pierwszych starankach haha

Bedzie dobrze zobaczysz

Czy beda 2 kreski czy nie . jakos sie ulozy:)
Ja się w sumie nie boję 3 ciąży tylko trochę byłoby szkoda tej pracy która znalazłam. Ale wierzę że nic nie dzieje się bez przyczyny [emoji4]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry