D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam nadzieje ze jutro sie potwierdzi plec i tak mysle ze to bedzie chlopiec choc 2 tygodnie temu bylo 80% dziewczynkaDziewczyny, może spróbuję zrobić tę tabelkę z płcią dziecka. Dołożę po prostu płeć przed terminem porodu? Albo dwie kolumny- przeczucie i pleć stwierdzona
I w ogóle zapomniałam napisać, że ja od dłuższego czasu mam przeczucie na córkę... Już wiem, że synka bym chciała..dla synka, żeby miał brata i mam kupę rzeczy po Młodym i w ogóle, taka ze mnie mama chłopców, ale cały czas coś mi stuka od środka, że hello, nie jest chłopcem.. Może też się tak asekuruję, żeby szoku nie przeżyć...Ale tak mi się wydaje [emoji14]
Aha, to postaram się tę tabelkę zrobić. Sasanka i Sandra chłopcy, Pati chłopca, kto jeszcze zna płeć?
Takie miałam podejście ale na początku powiedział mi że jak on słyszy coś takiego to się śmieje bo jak usg wychodzi źle to już nie trzeba robić z krwi bo niewiele to zmieni. Powiedział że te badania mają sens tylko razem. I tak właśnie czekam w mega kolejce na pobranie krwi. Tłum, małe duszne pomieszczenie i ja kucajaca na ziemi bo już nie ma miejsc żeby usiąść. I kto by pomyślał że za to badanie płacę 200 zł...Ja mam w czwartek genetyczne i mam takie podejście jak TY jak będzie ok to nie robię testu z krwi.
Super że wszystko ok z dzieckiemHej dziewczyny, dawno mnie nie było przez nawał pracy ale dziś mam wolne i odpoczywam [emoji6]miałam znów prenatalne i była już kość nosowa więc miałyście racje, nie było się czym przejmować [emoji16] Widzę,że już wskoczył temat płci, u nas chyba będzie chłopczyk, nie nastawiałam sie na nic konkretnego więc się cieszę [emoji16] niestety mimo,że zaczęła drugi trymestr, dalej męczą mnie mdłości i wymiotuje, co rzadko zdarzało się w pierwszym...
Duzo juz chlopakow u nas ciekawe czy die to wyrowna w niedziele wybieram sie z mama na mega jarmark mam nadzieje ze jutro sie potwierdzi plec to nakupie ciuszkow juz sie niemoge doczekac jutraHej dziewczyny, dawno mnie nie było przez nawał pracy ale dziś mam wolne i odpoczywam [emoji6]miałam znów prenatalne i była już kość nosowa więc miałyście racje, nie było się czym przejmować [emoji16] Widzę,że już wskoczył temat płci, u nas chyba będzie chłopczyk, nie nastawiałam sie na nic konkretnego więc się cieszę [emoji16] niestety mimo,że zaczęła drugi trymestr, dalej męczą mnie mdłości i wymiotuje, co rzadko zdarzało się w pierwszym...
Cieszę się że się odezwałaś bo myślałam o Was wiedziałam że wszystko będzie dobrze!Hej dziewczyny, dawno mnie nie było przez nawał pracy ale dziś mam wolne i odpoczywam [emoji6]miałam znów prenatalne i była już kość nosowa więc miałyście racje, nie było się czym przejmować [emoji16] Widzę,że już wskoczył temat płci, u nas chyba będzie chłopczyk, nie nastawiałam sie na nic konkretnego więc się cieszę [emoji16] niestety mimo,że zaczęła drugi trymestr, dalej męczą mnie mdłości i wymiotuje, co rzadko zdarzało się w pierwszym...