sunnyday
Fanka BB :)
LA inhalacje z nebulizatora ? Bo ja robię z rumianku lub majeranku. O masz zapomniałam o maśle Mi najgorzej jest zerwać z najgorszym z najgorszych nałogów czyli papierosami. W pracy najciężej to przetrwać bo zawsze z przynajmniej 10 osób wychodzi się na przerwę na papierosa... Dziś się trzymam mam nadzieję że wytrwam do końca dnia bez fajki. Paliła któraś z Was ? Siku też mi się chce non stop bo czuje ucisk delikatny i ciut cycki bolą ale ogónie dobrze się czuję i zapominam że w ciąży jestem. Nawet wytrwałam poranek bez kawy. To dla mnie sukces.
A inhalacje z nebulizatora ? Bo ja robię z rumianku lub majeranku. O masz zapomniałam o maśle Mi najgorzej jest zerwać z najgorszym z najgorszych nałogów czyli papierosami. W pracy najciężej to przetrwać bo zawsze z przynajmniej 10 osób wychodzi się na przerwę na papierosa... Dziś się trzymam mam nadzieję że wytrwam do końca dnia bez fajki. Paliła któraś z Was ? Siku też mi się chce non stop bo czuje ucisk delikatny i ciut cycki bolą ale ogónie dobrze się czuję i zapominam że w ciąży jestem. Nawet wytrwałam poranek bez kawy. To dla mnie sukces.
Tak z nebulizatora.