reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Tez mam suczkw maltanczyk i jak my o nia na poczatku nie dbalismy hahahah
Ja swoja kape moze raz na 2 tyg a czase. Co tydzien ale nie chce za czesto. Nie wiem. Ja jestem zadowolona z jej włosa bo wlasnie mi nie smierdzi jak typowy pies z sierscia

Dziewczyny jak jest ladna pogoda to trzeba korzystać! Z rana przygotowac co najwazniejsze i wypad z dziecmi z domu . posprzatac zawsze sie zdąży

I tak Pierunem. Inaczej jest jak sa dzieci .czy duze czy male.. Pamietam jak moje 4tyg byly bez Nas w pl u moich rodzicow...ale tesknilam...pies byl tak dopieszczony jak nigdy Przedtem!!

No właśnie on normalnie ńie ma zapachu psa i nigdy nic nie czułam, a teraz coś mi się porobiło i jak tylko pobiega po sianie najczęściej to mi przeszkadza i go kąpię... ja też go raczej rzadko kąpałam tzn. w miarę zapotrzebowania - jak poszedł w błoto to i co kilka dni, ale jak nigdzie nie zanurkował to i co 3 tygodnie... tylko czeszę go często dosyć, ale jak ma dłuższy włos (teraz) bo po groomerze przez jakiś czas raz na tydzień ;)

reklama
Powodzenia Dziewczyny na wizytach ;)

Piorunem zazdroszczę Twojej energii :) ja jestem na zwolnieniu i obiecałam sobie, że nadrobię zaległosci, ale jakos mi nie wychodzi. Czas za szybko mi ucieka...

Własnie wróciłam z Lidla - zakupy zrobione :happy: spodnie, 2 pary leginsów, koszulka. Synek chciał kupować juz ubranka dla dzidziusia i grzechotki, ale jeszcze go powstrzymałam ;)

Miłego dnia:)

Piorunem zazdroszczę Twojej energii :) ja jestem na zwolnieniu i obiecałam sobie, że nadrobię zaległosci, ale jakos mi nie wychodzi. Czas za szybko mi ucieka...

Własnie wróciłam z Lidla - zakupy zrobione :happy: spodnie, 2 pary leginsów, koszulka. Synek chciał kupować juz ubranka dla dzidziusia i grzechotki, ale jeszcze go powstrzymałam ;)

No właśnie energii to ja zwykle mam nadmiar, mam nadzieję źe to się źle dla mnie nie skończy ;)

No ja miałam 16.04 I następnie 14.05 ale nie wytrzymałam i poszłam 7 bo przecież bym zglupiala właśnie w tym czasie 7-11 tydzień często staje serce poronienie itp i wolałam sprawdzić ale jak byłam w 10t3d to mały wesoło skakał i żył więc się uspokoiłam:)
Teraz już czuje się ok :)
Dlatego następny raz idę normalnie 14 :) z wynikami badań na spokojnie itp
Ja ostatnią wizytę miałam 05.04 i dopiero dzisiaj kolejna w końcu się doczekałam;)

@Dita_333 ja mam ten problem ze codziennie ogarniam to samo czyli kuchnie i salon tylko po to żeby za dwie godziny wyglądały jak przed sprzątaniem a na resztę jakoś nigdy nie starcza mi energii :p
Ale właśnie opierniczylam łazienkę bo już blagala o sprzątanie tylko kabina do wyszorowania została ale to już chłopa zatrudnię bo zziajalam się jak dzika świnia hahaha
Prasowanie też wylewa mi się z kosza a szafa pusta heh dobrze ze męża nauczyłam prasowac koszule to sobie rano sam szykuje... Taka jestem zła żona hahaha
Hmmm a może odpale żelazko. I pomyśleć że kiedyś mnie to relaksowalo a teraz zwyczajnie wqr**a :p

Też się wybieram dzisiaj do Lidla hehe czekam tylko na małżona

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :)

Ja byłam wczoraj... Czy jest możliwość, że 3 - centymetrowy krwiak w 10 dni całkowicie się zorganizował tak, że go w ogóle nie widać? Byłam wczoraj na wizycie i krwiaka nie ma.

Idę zaraz po warzywniaka po truskawki :D
Nic tylko sie cieszyc ze sie wchlonal :)

reklama
No właśnie on normalnie ńie ma zapachu psa i nigdy nic nie czułam, a teraz coś mi się porobiło i jak tylko pobiega po sianie najczęściej to mi przeszkadza i go kąpię... ja też go raczej rzadko kąpałam tzn. w miarę zapotrzebowania - jak poszedł w błoto to i co kilka dni, ale jak nigdzie nie zanurkował to i co 3 tygodnie... tylko czeszę go często dosyć, ale jak ma dłuższy włos (teraz) bo po groomerze przez jakiś czas raz na tydzień ;)
O kurczę No to masz trochę dbania o pieska :) ale maltańczyki ponoć świetne psiaki rodzinne. Ja mam Boston terriera, tez nie przepada za kąpielą a w sumie był porządnie kąpany 2 razy na razie (ma 9mies). Tak to podwozie i łapy plus smaczek na pocieszenie. Mój ma jednowarstwowa sierść wiec kąpieli jak najmniej.

Załączniki

• EFCCFB52-4B6E-4C86-A905-316CD443F633.jpeg
    EFCCFB52-4B6E-4C86-A905-316CD443F633.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 72
Do góry