reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Tez mam suczkw maltanczyk i jak my o nia na poczatku nie dbalismy hahahah
Ja swoja kape moze raz na 2 tyg a czase. Co tydzien ale nie chce za czesto. Nie wiem. Ja jestem zadowolona z jej włosa bo wlasnie mi nie smierdzi jak typowy pies z sierscia

Dziewczyny jak jest ladna pogoda to trzeba korzystać! Z rana przygotowac co najwazniejsze i wypad z dziecmi z domu . posprzatac zawsze sie zdąży

I tak Pierunem. Inaczej jest jak sa dzieci .czy duze czy male.. Pamietam jak moje 4tyg byly bez Nas w pl u moich rodzicow...ale tesknilam...pies byl tak dopieszczony jak nigdy Przedtem!!

No właśnie on normalnie ńie ma zapachu psa i nigdy nic nie czułam, a teraz coś mi się porobiło i jak tylko pobiega po sianie najczęściej to mi przeszkadza i go kąpię... ja też go raczej rzadko kąpałam tzn. w miarę zapotrzebowania - jak poszedł w błoto to i co kilka dni, ale jak nigdzie nie zanurkował to i co 3 tygodnie... tylko czeszę go często dosyć, ale jak ma dłuższy włos (teraz) bo po groomerze przez jakiś czas raz na tydzień ;)

reklama
Powodzenia Dziewczyny na wizytach ;)

Piorunem zazdroszczę Twojej energii :) ja jestem na zwolnieniu i obiecałam sobie, że nadrobię zaległosci, ale jakos mi nie wychodzi. Czas za szybko mi ucieka...

Własnie wróciłam z Lidla - zakupy zrobione :happy: spodnie, 2 pary leginsów, koszulka. Synek chciał kupować juz ubranka dla dzidziusia i grzechotki, ale jeszcze go powstrzymałam ;)

Miłego dnia:)

Piorunem zazdroszczę Twojej energii :) ja jestem na zwolnieniu i obiecałam sobie, że nadrobię zaległosci, ale jakos mi nie wychodzi. Czas za szybko mi ucieka...

Własnie wróciłam z Lidla - zakupy zrobione :happy: spodnie, 2 pary leginsów, koszulka. Synek chciał kupować juz ubranka dla dzidziusia i grzechotki, ale jeszcze go powstrzymałam ;)

No właśnie energii to ja zwykle mam nadmiar, mam nadzieję źe to się źle dla mnie nie skończy ;)

No ja miałam 16.04 I następnie 14.05 ale nie wytrzymałam i poszłam 7 bo przecież bym zglupiala właśnie w tym czasie 7-11 tydzień często staje serce poronienie itp i wolałam sprawdzić ale jak byłam w 10t3d to mały wesoło skakał i żył więc się uspokoiłam:)
Teraz już czuje się ok :)
Dlatego następny raz idę normalnie 14 :) z wynikami badań na spokojnie itp
Ja ostatnią wizytę miałam 05.04 i dopiero dzisiaj kolejna w końcu się doczekałam;)

@Dita_333 ja mam ten problem ze codziennie ogarniam to samo czyli kuchnie i salon tylko po to żeby za dwie godziny wyglądały jak przed sprzątaniem a na resztę jakoś nigdy nie starcza mi energii :p
Ale właśnie opierniczylam łazienkę bo już blagala o sprzątanie tylko kabina do wyszorowania została ale to już chłopa zatrudnię bo zziajalam się jak dzika świnia hahaha
Prasowanie też wylewa mi się z kosza a szafa pusta heh dobrze ze męża nauczyłam prasowac koszule to sobie rano sam szykuje... Taka jestem zła żona hahaha
Hmmm a może odpale żelazko. I pomyśleć że kiedyś mnie to relaksowalo a teraz zwyczajnie wqr**a :p

Też się wybieram dzisiaj do Lidla hehe czekam tylko na małżona

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! :)

Ja byłam wczoraj... Czy jest możliwość, że 3 - centymetrowy krwiak w 10 dni całkowicie się zorganizował tak, że go w ogóle nie widać? Byłam wczoraj na wizycie i krwiaka nie ma.

Idę zaraz po warzywniaka po truskawki :D
Nic tylko sie cieszyc ze sie wchlonal :)

reklama
No właśnie on normalnie ńie ma zapachu psa i nigdy nic nie czułam, a teraz coś mi się porobiło i jak tylko pobiega po sianie najczęściej to mi przeszkadza i go kąpię... ja też go raczej rzadko kąpałam tzn. w miarę zapotrzebowania - jak poszedł w błoto to i co kilka dni, ale jak nigdzie nie zanurkował to i co 3 tygodnie... tylko czeszę go często dosyć, ale jak ma dłuższy włos (teraz) bo po groomerze przez jakiś czas raz na tydzień ;)
O kurczę No to masz trochę dbania o pieska :) ale maltańczyki ponoć świetne psiaki rodzinne. Ja mam Boston terriera, tez nie przepada za kąpielą a w sumie był porządnie kąpany 2 razy na razie (ma 9mies). Tak to podwozie i łapy plus smaczek na pocieszenie. Mój ma jednowarstwowa sierść wiec kąpieli jak najmniej.

Załączniki

• EFCCFB52-4B6E-4C86-A905-316CD443F633.jpeg
    EFCCFB52-4B6E-4C86-A905-316CD443F633.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 69
Do góry