Mirakulum
Fanka BB :)
Wiecie co... doszłam dzisiaj do wniosku, że ja muszę pracować i to jak najdłużej, bo inaczej zwariuje.
Kończę właśnie mój 2-tygodniowy urlop i kilka dni byłam sama w domu, w resztę gdzieś tam jeździliśmy, ale z uwagi na pracę mój Mąż nie mógł teraz też zrobić sobie wolnego... Pomyłam wszystkie okna - 2 razy w ciągu 2 tygodni ;p Posprzątałam wszystkie szafki, umyłam wszystkie ściany z płytek, czyli kuchnię i łazienkę myjką parową, przejrzałam swoje ciuchy, zaksięgowałam wszystkie zaległości w Męża firmie, wykąpałam mojego psiaka 2 razy i dzisiaj zamierzam trzeci (on już chyba się modli, żebym poszła do pracy ;p) - ciągle wydaje mi się, że pachnie jak chomik... poodwiedzałam koleżanki, jeszcze do jednej jutro jadę przed południem i nie uwierzycie, ale ja już nie mam co robić... sprzątać mi się już nie chce, po za tym nie mam co ;p
Jedyne co teraz robię to ciągle przeglądam jakieś rzeczy dla dzieciaków i kupuję - coś czuję, że mój Mąż się wkurzy jak przyjdą do biura paczki, bo nigdy nie zamawiam do mieszkania ;p
Jakbym miała być na L-4 to chyba by mnie wywieźli... ja się mega cieszę, że w poniedziałek idę do pracy
Czuje sie podobnie kiedy..mam pare dni wolnego pod rzad a nic mi nie dolega hahaha
Kiedy dzieci w szkole..Maz w pracy a ja w domu w dobrej kondycji to Mnie to dobija haha. Dlatego lubie pracowac od samiusienkiego rana choc naleze do spiochow
W ogóle ilez mozna sprzątać?
Pracuje ale kiedy zle sie czuje zwalniam sie badz robie dzien wolny i tak mi pasuje najlepiej.
Ja mam wizyty na godzine a obsowa to sie czasem zdarzy ale 10 min a nie czekanie w jakis kolejkach. Pozatym z pare razy bralam dzieci ze sobą ..czekaly na poczekalni gdzie byl kącik dla dzieci ..jakbym miala Czekać w kolejkach to w pracy musiałabym brac dzień wolny!!
A najgorsze chodzac prywatnie i czekac 2h w kolejce..masakra no ale co zrobic
Nie wiem czemu w pl nie potrafia tego ogarnąć wrr
Pati wspaniale