reklama
Teraz skończony 4 i zaczęty 5. Wizytę mam w 5 tygodniu i 4 dni. Właśnie się też zastanawiam czy może przesunąć o tydzien. A wy w którym tygodniu ciąży macie wizyty ?A w którym tygodniu ciąży jesteś?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mnie tak straszyli a co sie okazalo... Syn Jadl co 3h i spal...i jadl i spal...cale noce przesypial od 8tyg zycia ..moglam sobie do pracy na pol etatu wrocic i nie przestawac karmic jak mial 6 miesiecy . nie sciagalam pokarmu i jakos nie jestem za karmieniem na zadanie
Do 3 roku sypial w dzien 3 a nawet 4 h i az chodzilam sprawdzam co jest???? Cale noce przesypial do 8 rano mimo ze chodzil wczesnie spac ..taki spioch ze masakra
Dzis jest rannym ptaszkiem w wieku 11 lat
Corka podobnie ale mniej w dzien sypiala..za to wszystko inne tak samo
Zero kolek ... Nie byly tez marudne czy nie goraczkowaly mi przez zeby...jedynie slinotok dosc ostro
Lajcik ale lajtowo tez do tego podchodzilam
Zocha Gratulacje . zycze ci bys w tej ciazy tak nie wymiotowala
Jezu, czy tylko moje dziecko nie lubiło spać??? W dzień 40 minut a ty piszesz tyle godzin? Do 8rano????????????? To ja mogłam nad swoim jakieś egzorcyzmy odprawić hahaa
Ha, oby ci się nie trafił teraz taki mały diabełek
MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Dzień dobry Ja wymyśliłam sobie taki plan że pod koniec kwietnia jest wesele mojej kuzynki a ja znana z tego że na imprezach potrafię wypić więcej niż nie jeden chłop i nic mi nie ma na pewno wzbudzę wielką ciekawość tym że nie będę pić alkoholu i wtedy od słowa do słowa niby pod naciskiem się przyznam. Będzie to już końcówka 3miesiąca to prawie czas odpowiedni żeby inni się dowiedzieli bo na razie wie tylko mój a przyjaciółce powiem po wizycie u lekarza jak będzie wszystko ok
Igorowelove
Moderatorka
Moj tak samo, turbo drzemki po 20-40 minut. Nie zdarzylam sie dobrze po tylku podrapac a on juz oczy jak 5 zloty, w nocy do tej pory mi sie budzi. Jak przychodzi do nas, to pol biedy bo nawet nie slysze, ale nieraz ryczy i mnke wola i za chiny do nas nie chce przyjsc :/ w dzien drzemie 1.5-2 godzin, chociaz tyle dobregoJezu, czy tylko moje dziecko nie lubiło spać??? W dzień 40 minut a ty piszesz tyle godzin? Do 8rano????????????? To ja mogłam nad swoim jakieś egzorcyzmy odprawić hahaa
Ha, oby ci się nie trafił teraz taki mały diabełek
No ale kolki czy zabkowanie jakies mega straszne nas nie spotkalo. Pierwsze zeby mu wyszly nawet nie wiem kiedy [emoji14]
A może warto w tego typu tematach doradzić się znajomych? Moim zdaniem to jest dość dobra opcja
Dzień dobry Ja wymyśliłam sobie taki plan że pod koniec kwietnia jest wesele mojej kuzynki a ja znana z tego że na imprezach potrafię wypić więcej niż nie jeden chłop i nic mi nie ma na pewno wzbudzę wielką ciekawość tym że nie będę pić alkoholu i wtedy od słowa do słowa niby pod naciskiem się przyznam. Będzie to już końcówka 3miesiąca to prawie czas odpowiedni żeby inni się dowiedzieli bo na razie wie tylko mój a przyjaciółce powiem po wizycie u lekarza jak będzie wszystko ok
Piękny plan
Ale zaciekawiłaś mnie tym, że potrafisz wypić Koleżanka do kieliszka
Moj tak samo, turbo drzemki po 20-40 minut. Nie zdarzylam sie dobrze po tylku podrapac a on juz oczy jak 5 zloty, w nocy do tej pory mi sie budzi. Jak przychodzi do nas, to pol biedy bo nawet nie slysze, ale nieraz ryczy i mnke wola i za chiny do nas nie chce przyjsc :/ w dzien drzemie 1.5-2 godzin, chociaz tyle dobrego
No ale kolki czy zabkowanie jakies mega straszne nas nie spotkalo. Pierwsze zeby mu wyszly nawet nie wiem kiedy [emoji14]
Czyli nie tylko mój miał turbo drzemki hehe
Dzieci są pocieszne.. Można narzekać, ale kocha się ponad życie
MarzenaBejbiki
Ja mam niby teraz 5tydzien plus 4 dni jak pójdę 16marca na wizytę to będzie już widać coś?
MarzenaBejbiki
Dita 333
Ja zawsze mówię że mam głowę do picia po tacie i jak nie ma go na jakiejś imprezie rodzinnej to zawsze się śmieję że pije za siebie i za niego żeby mu nie było przykro że go nie było
Ja zawsze mówię że mam głowę do picia po tacie i jak nie ma go na jakiejś imprezie rodzinnej to zawsze się śmieję że pije za siebie i za niego żeby mu nie było przykro że go nie było
reklama