reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Tez mnie tak straszyli a co sie okazalo... Syn Jadl co 3h i spal...i jadl i spal...cale noce przesypial od 8tyg zycia ..moglam sobie do pracy na pol etatu wrocic i nie przestawac karmic jak mial 6 miesiecy . nie sciagalam pokarmu i jakos nie jestem za karmieniem na zadanie :)
Do 3 roku sypial w dzien 3 a nawet 4 h i az chodzilam sprawdzam co jest???? Cale noce przesypial do 8 rano mimo ze chodzil wczesnie spac ..taki spioch ze masakra
Dzis jest rannym ptaszkiem w wieku 11 lat :p

Corka podobnie ale mniej w dzien sypiala..za to wszystko inne tak samo

Zero kolek ... Nie byly tez marudne czy nie goraczkowaly mi przez zeby...jedynie slinotok dosc ostro

Lajcik ale lajtowo tez do tego podchodzilam

Zocha Gratulacje . zycze ci bys w tej ciazy tak nie wymiotowala:):):)

Jezu, czy tylko moje dziecko nie lubiło spać???:o:-D W dzień 40 minut a ty piszesz tyle godzin? Do 8rano????????????? :szok: To ja mogłam nad swoim jakieś egzorcyzmy odprawi:-Dć hahaa
Ha, oby ci się nie trafił teraz taki mały diabełek :p:D

Dzień dobry :blink:Ja wymyśliłam sobie taki plan że pod koniec kwietnia jest wesele mojej kuzynki a ja znana z tego że na imprezach potrafię wypić więcej niż nie jeden chłop i nic mi nie ma na pewno wzbudzę wielką ciekawość tym że nie będę pić alkoholu i wtedy od słowa do słowa niby pod naciskiem:laugh2: się przyznam. Będzie to już końcówka 3miesiąca to prawie czas odpowiedni żeby inni się dowiedzieli :) bo na razie wie tylko mój a przyjaciółce powiem po wizycie u lekarza jak będzie wszystko ok;-) ;)

Jezu, czy tylko moje dziecko nie lubiło spać???:o:-D W dzień 40 minut a ty piszesz tyle godzin? Do 8rano????????????? :szok: To ja mogłam nad swoim jakieś egzorcyzmy odprawi:-Dć hahaa
Ha, oby ci się nie trafił teraz taki mały diabełek :p:D
Moj tak samo, turbo drzemki po 20-40 minut. Nie zdarzylam sie dobrze po tylku podrapac a on juz oczy jak 5 zloty, w nocy do tej pory mi sie budzi. Jak przychodzi do nas, to pol biedy bo nawet nie slysze, ale nieraz ryczy i mnke wola i za chiny do nas nie chce przyjsc :/ w dzien drzemie 1.5-2 godzin, chociaz tyle dobrego ;)
No ale kolki czy zabkowanie jakies mega straszne nas nie spotkalo. Pierwsze zeby mu wyszly nawet nie wiem kiedy [emoji14]

Dzień dobry :blink:Ja wymyśliłam sobie taki plan że pod koniec kwietnia jest wesele mojej kuzynki a ja znana z tego że na imprezach potrafię wypić więcej niż nie jeden chłop i nic mi nie ma na pewno wzbudzę wielką ciekawość tym że nie będę pić alkoholu i wtedy od słowa do słowa niby pod naciskiem:laugh2: się przyznam. Będzie to już końcówka 3miesiąca to prawie czas odpowiedni żeby inni się dowiedzieli :) bo na razie wie tylko mój a przyjaciółce powiem po wizycie u lekarza jak będzie wszystko ok;-) ;)

Piękny plan :)
Ale zaciekawiłaś mnie tym, że potrafisz wypić :D Koleżanka do kieliszka :p

Moj tak samo, turbo drzemki po 20-40 minut. Nie zdarzylam sie dobrze po tylku podrapac a on juz oczy jak 5 zloty, w nocy do tej pory mi sie budzi. Jak przychodzi do nas, to pol biedy bo nawet nie slysze, ale nieraz ryczy i mnke wola i za chiny do nas nie chce przyjsc :/ w dzien drzemie 1.5-2 godzin, chociaz tyle dobrego ;)
No ale kolki czy zabkowanie jakies mega straszne nas nie spotkalo. Pierwsze zeby mu wyszly nawet nie wiem kiedy [emoji14]

Czyli nie tylko mój miał turbo drzemki hehe:-D
Dzieci są pocieszne.. Można narzekać, ale kocha się ponad życie :tak::rolleyes2:

Dita 333
Ja zawsze mówię że mam głowę do picia po tacie i jak nie ma go na jakiejś imprezie rodzinnej to zawsze się śmieję że pije za siebie i za niego żeby mu nie było przykro że go nie było ;)

reklama
Z synkiem byłam w 5 tygodniu i 6 dniu i miałam już zdjęcie z usg. Ale też właśnie się zastanawiam. Mówią że w 6 tyg ale nie wiem czy zaczętym czy skonczonym

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry