Moim zdaniem już będzie więc ja bym się umowilaJa mam niby teraz 5tydzien plus 4 dni jak pójdę 16marca na wizytę to będzie już widać coś?
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moim zdaniem już będzie więc ja bym się umowilaJa mam niby teraz 5tydzien plus 4 dni jak pójdę 16marca na wizytę to będzie już widać coś?
Ja mam niby teraz 5tydzien plus 4 dni jak pójdę 16marca na wizytę to będzie już widać coś?
Ja mam aplikacje Moja Ciąża, dosyć przyjemnaA jaka masz??
Ja znalazlam to info na necie i mysle jaka apke zainstalowac choc tak sobie mysle ze ten czas by mi szybciej uplynal gdybym sie calkowicie wylaczyla o mysleniu o ciąży haha
Ja tylko rodzicom i przyjaciółce powiedziałam i tez mam plan żeby na przełomie maja i kwietnia powiedzieć w większym gronie, bo na urlopie w Polsce pewnie znajomi będą pytać czemu nie pije alkoholu, a to będzie akurat majówka wiec pewnie grille a do kiełbaski zawsze jakieś piwko się piłoDzień dobry Ja wymyśliłam sobie taki plan że pod koniec kwietnia jest wesele mojej kuzynki a ja znana z tego że na imprezach potrafię wypić więcej niż nie jeden chłop i nic mi nie ma na pewno wzbudzę wielką ciekawość tym że nie będę pić alkoholu i wtedy od słowa do słowa niby pod naciskiem się przyznam. Będzie to już końcówka 3miesiąca to prawie czas odpowiedni żeby inni się dowiedzieli bo na razie wie tylko mój a przyjaciółce powiem po wizycie u lekarza jak będzie wszystko ok
Z synkiem byłam w 5 tygodniu i 6 dniu i miałam już zdjęcie z usg. Ale też właśnie się zastanawiam. Mówią że w 6 tyg ale nie wiem czy zaczętym czy skonczonym
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam aplikacje Moja Ciąża, dosyć przyjemna
Ja tylko rodzicom i przyjaciółce powiedziałam i tez mam plan żeby na przełomie maja i kwietnia powiedzieć w większym gronie, bo na urlopie w Polsce pewnie znajomi będą pytać czemu nie pije alkoholu, a to będzie akurat majówka wiec pewnie grille a do kiełbaski zawsze jakieś piwko się piło
Teraz? tzn w który dzień?Ja mam teraz w 6t3d wizytę