reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja mam niby teraz 5tydzien plus 4 dni jak pójdę 16marca na wizytę to będzie już widać coś?:hmm:

Za dziewięć dni, czyli będziesz miała prawie skończony siódmy tydzień, jakoś tak? może serduszko będzie:) To zależy też kiedy miałaś owulację...ale myślę, że powinno chyba być :)

A jaka masz??:)
Ja znalazlam to info na necie i mysle jaka apke zainstalowac choc tak sobie mysle ze ten czas by mi szybciej uplynal gdybym sie calkowicie wylaczyla o mysleniu o ciąży haha
Ja mam aplikacje Moja Ciąża, dosyć przyjemna :)

Dzień dobry :blink:Ja wymyśliłam sobie taki plan że pod koniec kwietnia jest wesele mojej kuzynki a ja znana z tego że na imprezach potrafię wypić więcej niż nie jeden chłop i nic mi nie ma na pewno wzbudzę wielką ciekawość tym że nie będę pić alkoholu i wtedy od słowa do słowa niby pod naciskiem:laugh2: się przyznam. Będzie to już końcówka 3miesiąca to prawie czas odpowiedni żeby inni się dowiedzieli :) bo na razie wie tylko mój a przyjaciółce powiem po wizycie u lekarza jak będzie wszystko ok;-) ;)
Ja tylko rodzicom i przyjaciółce powiedziałam i tez mam plan żeby na przełomie maja i kwietnia powiedzieć w większym gronie, bo na urlopie w Polsce pewnie znajomi będą pytać czemu nie pije alkoholu, a to będzie akurat majówka wiec pewnie grille a do kiełbaski zawsze jakieś piwko się piło :)

Z synkiem byłam w 5 tygodniu i 6 dniu i miałam już zdjęcie z usg. Ale też właśnie się zastanawiam. Mówią że w 6 tyg ale nie wiem czy zaczętym czy skonczonym

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Lekarze zawsze liczą skończone, bo dla nich najważniejsze jest przebyta ilość dni, więc serduszko od skończonego 6tygodnia, ale może ciut szybciej jak ktoś miał turbo szybką ovu. A nawet jak nie ma serduszka, to będzie widać pęcherzyk ciążowy ;)

Ja mam aplikacje Moja Ciąża, dosyć przyjemna :)

Ja tylko rodzicom i przyjaciółce powiedziałam i tez mam plan żeby na przełomie maja i kwietnia powiedzieć w większym gronie, bo na urlopie w Polsce pewnie znajomi będą pytać czemu nie pije alkoholu, a to będzie akurat majówka wiec pewnie grille a do kiełbaski zawsze jakieś piwko się piło :)

Boże, ja myślę, że końcem kwietnia to już nie będą się pytać bo brzuch będzie u mnie wystawał jak flaga :-D:rofl2: może nie ciężarówka, ale wydęcie bedzie :cool2::o

Już sam pęcherzyk to byłby cudowny widok [emoji7] Ale chyba przełoży wizyte na 22.03. Muszę chodzić prywatnie bo na nfz nie ma miejsc

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Akurat do tego lekarza się nie umawia tylko przychodzi się i czeka w kolejce ;) mam nadzieje że akurat wtedy nie będzie miał dużo pacjentek bo on taki jest że każdej z osobna poświęca dużo czasu i przyjmuje co najmniej 15min jedną pacjentkę:hmm: ale wieeele miłych słów na jego temat słyszałam o tych ciężarnych które ja znam więc mogę poczekać ile trzeba będzie:-p

reklama
Paula25
A ty już byłaś czy dopiero pójdziesz do lekarza a jak to kiedy? Pytam bo mamy na ten sam dzień wyliczony poród hehe:laugh2:

Do góry